OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Madridom Twitterre keresünk hírhozó pajtást. Részletek nálam pü-ben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
angol középfok.
van vkinek nagyon jól összegyűjtött levelek írásához kapcsolódó alap mondatok? legyen az baráti levél, hivatalos, stb.. szépen típusokra bontva. ilyesmik: I'm sorry I haven't written before, but I've been very busy. , stb..
van vkinek nagyon jól összegyűjtött levelek írásához kapcsolódó alap mondatok? legyen az baráti levél, hivatalos, stb.. szépen típusokra bontva. ilyesmik: I'm sorry I haven't written before, but I've been very busy. , stb..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
jó, nyilván én is tudom hogy szerencsésnek mondhatom magam hogy nem a 3. világban születtem vagy egy amerikai gettóban egy herka függő család sarjaként. Viszont ebbe a társadalomba születtem bele, így ez alapján nyugodtan alkothatok negatív véleményt főleg úgy hogy tudom, mi megy a "hanyatló" nyugaton. Persze magával az országgal nincs különösebb gondom, mármint ahogy kinéz. Szeretem pestet is. Az emberekre célzok akiktől naponta idegösszeroppanást kapok, a szolgáltatásokra amit kapok, a kormányra akik megkeserítik a jövőképet.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hazajövök sörözésből erre látom szülésről beszélgettek én meg valami fasza kis migráns vitát vártam itt az OFF-ban De amint visszaolvastam azért leesett közben, hogy merült ez fel. Azért jót nevettem
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mutatok neked pár olyan helyet, hogy áldani fogod a magyar „putrit”...Norbii írta: lelép ebből a putris
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
volt akiben harántfekvésben volt benne a Csenge.....elméletileg nem lett baja. Különben feljelentettek volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Állítólag van olyan ritka eset, hogy 2-3 hónapig simán megjön még, de ez a 4-5 az elég durva.VanillaSky írta:Bár még soha nem voltam nő/nem is hiszem, hogy leszek, de 4-5 hónap alatt nem tűnt fel, hogy nem menstruál? Vagy egyszerűen csak erős volt matekból és kicsit elnézte?jajaja, ezt vágom. Nekem volt olyan barát barátnőm, aki a negyedik vagy ötödik hónapig nem tudta, hogy terhes.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
az milyen? Egy normális asztalnál....körbe jár a korsó.Mike írta:NŐI ismerősnekziro4vr írta:Az ilyet nevezzük mi férfiak haszontalan ismerősnek.
vagy nem?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
NŐI ismerősnekziro4vr írta:Az ilyet nevezzük mi férfiak haszontalan ismerősnek.
vagy nem?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
VAn még mit tanulnod ziro pajtás :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az ilyet nevezzük mi férfiak haszontalan ismerősnek.Realista24 írta: Nem dugtam meg, így jó?
Végem van.R.M.C.F írta:
Azért ezt így kijelenteni eléggé felelőtlen. Már bocs.
Nem illik.
-
VanillaSky írta:Bár még soha nem voltam nő/nem is hiszem, hogy leszek,jajaja, ezt vágom. Nekem volt olyan barát barátnőm, aki a negyedik vagy ötödik hónapig nem tudta, hogy terhes.
Azért ezt így kijelenteni eléggé felelőtlen. Már bocs.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most nem megyek bele a részletekbe, de összességében, pöppet szétszórt a leányzó és felelőtlen. Az apa nem én vagyok :ĐVanillaSky írta:Bár még soha nem voltam nő/nem is hiszem, hogy leszek, de 4-5 hónap alatt nem tűnt fel, hogy nem menstruál? Vagy egyszerűen csak erős volt matekból és kicsit elnézte?jajaja, ezt vágom. Nekem volt olyan barát barátnőm, aki a negyedik vagy ötödik hónapig nem tudta, hogy terhes.
Nem dugtam meg, így jó?A barát barátnő az miféle rang?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na jó én már nem vágom itt ki ironizál és ki nem.
A barát barátnő az miféle rang?Realista24 írta:jajaja, ezt vágom. Nekem volt olyan barát barátnőm, aki a negyedik vagy ötödik hónapig nem tudta, hogy terhes.
Nem illik.
-
Bár még soha nem voltam nő/nem is hiszem, hogy leszek, de 4-5 hónap alatt nem tűnt fel, hogy nem menstruál? Vagy egyszerűen csak erős volt matekból és kicsit elnézte?jajaja, ezt vágom. Nekem volt olyan barát barátnőm, aki a negyedik vagy ötödik hónapig nem tudta, hogy terhes.