Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Közben a Bild tényként állítja, hogy Mourinho a Chelseabe igazol. Állítólag a meccs után ezt elmondta a játékosoknak és Pereznek is. Ajándékba megkapja Falcaot az orosztól.
javítva
javítva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 24., szerda 22:56-kor.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocs, de már nem engedi szerkeszteni....
Felnéztem arra a bizonyos közösségi oldalra( nem tudom ki lehet e ejteni a nevét) és ez szemet szúrt. Gondoltam megosztom, mert kiváncsi vagyok a véleményekre .
Messi nyilatkozata:
„Nem tudtam szinte semmit hozzátenni az eredményhez, és ezért nagyon szégyellem magam. Igaz ugyan, hogy hosszabb ideje nem játszottam, azonban nem volt semmi problémám a pályán. Nagyon sajnálom!” – kezdte az argentin klasszis.
A négyszeres aranylabdás nem akart sérülésére hivatkozni. Messi bevallotta, hogy egy jobb csapattól kaptak ki.
„A Bayern játékosok erőtől és önbizalomtól duzzadtak. Jobbak voltak nálunk. A visszavágón azonban meg kell próbálnunk a lehetetlent, ha nem sikerül, készülhetünk a következő szezonra. A BL-en kívül ott van még a bajnokság is, ahol minél előbb meg kell szereznünk a bajnoki cím bebiztosításához szükséges győzelmeket.” – mondta Leo Messi. /Arnold/
Felnéztem arra a bizonyos közösségi oldalra( nem tudom ki lehet e ejteni a nevét) és ez szemet szúrt. Gondoltam megosztom, mert kiváncsi vagyok a véleményekre .
Messi nyilatkozata:
„Nem tudtam szinte semmit hozzátenni az eredményhez, és ezért nagyon szégyellem magam. Igaz ugyan, hogy hosszabb ideje nem játszottam, azonban nem volt semmi problémám a pályán. Nagyon sajnálom!” – kezdte az argentin klasszis.
A négyszeres aranylabdás nem akart sérülésére hivatkozni. Messi bevallotta, hogy egy jobb csapattól kaptak ki.
„A Bayern játékosok erőtől és önbizalomtól duzzadtak. Jobbak voltak nálunk. A visszavágón azonban meg kell próbálnunk a lehetetlent, ha nem sikerül, készülhetünk a következő szezonra. A BL-en kívül ott van még a bajnokság is, ahol minél előbb meg kell szereznünk a bajnoki cím bebiztosításához szükséges győzelmeket.” – mondta Leo Messi. /Arnold/
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nyáron ha jön Pogba-Carvajal-Bale én tán Na meg persze 1 épkézláb csatár
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
az a gond,hogy nem hiszem hogy lenne helye.
DM-Bale
Callejón-Jesé?
Kaká-Isco?
szerintem így lesznek igazolások.
a kérdőjeles emberek helyére be lehetne rakni,de hát hírekben nem nagyon van,persze ettől még bármi megtörténhet :-)
DM-Bale
Callejón-Jesé?
Kaká-Isco?
szerintem így lesznek igazolások.
a kérdőjeles emberek helyére be lehetne rakni,de hát hírekben nem nagyon van,persze ettől még bármi megtörténhet :-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nekem az tetszik benne, h eszmeletlenul jol cselez es kreativ, na meg a dinamikaja sem utolso.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ügyes, agilis, technikás, gyors, olyan akinek jó nézni a játékát. Nagyjából. Tökéletes kiegészítő ember lehetne, mert szélen és középen is tud játszani. Szóba került már Arsenallal és Tottenhammel is, utóbbi még mindig vinné. Múlt nyáron azért nem lépet azt hiszem, mert kijelentette, hogy még 1 évig maradni akar.És mit tud az a gyerek? Nem nagyon láttam, de a posztja alapján a statisztikája finoman szólva gyenge. Ráadásul az se vall nagy észre, ha támadó középpályásként évi két pirost hoz össze. Az is gyanús, hogy nem nagyon akarják elvinni, pedig már múlt nyáron is úgy volt, hogy lép, aztán csak nem vitte senki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És mit tud az a gyerek? Nem nagyon láttam, de a posztja alapján a statisztikája finoman szólva gyenge. Ráadásul az se vall nagy észre, ha támadó középpályásként évi két pirost hoz össze. Az is gyanús, hogy nem nagyon akarják elvinni, pedig már múlt nyáron is úgy volt, hogy lép, aztán csak nem vitte senki.Nemreg realistaval arrol beszelgettunk,h mi megvesszuk Bale-t 50-60 misiert, a Tott meg helyere hozza majd Belhandat 10-20-ert.
- numberone1
erre nem emlekszem.de arra igen, h tavaly v 2 eve amikor meg Zizou volt a megfigyelo akkor o bedobta.Realista24 írta:Igen, pont azért, amit írtál alább.Szerintetek,ha a Tott bejut a BL-t ero helyre akkor is megvalnanak Bale-tol?
Legutoljára amúgy márciusban dobták be Belhanda nevét, mint lehetséges célpont Madridban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, pont azért, amit írtál alább.Szerintetek,ha a Tott bejut a BL-t ero helyre akkor is megvalnanak Bale-tol?
Legutoljára amúgy márciusban dobták be Belhanda nevét, mint lehetséges célpont Madridban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
Szerintetek,ha a Tott bejut a BL-t ero helyre akkor is megvalnanak Bale-tol?
Nemreg realistaval arrol beszelgettunk,h mi megvesszuk Bale-t 50-60 misiert, a Tott meg helyere hozza majd Belhandat 10-20-ert. Nem tudom, de en inkabb az utobbit preferalnam nem csak az ara miatt. Szerintem jobban illeszkedne a Marokkoi a spanyol fociba.
Kar, h csak ekkora nevben gondolkodnak.
Nemreg realistaval arrol beszelgettunk,h mi megvesszuk Bale-t 50-60 misiert, a Tott meg helyere hozza majd Belhandat 10-20-ert. Nem tudom, de en inkabb az utobbit preferalnam nem csak az ara miatt. Szerintem jobban illeszkedne a Marokkoi a spanyol fociba.
Kar, h csak ekkora nevben gondolkodnak.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Di Maria és Higuaín esetében is csak plusz 10 millió lenne amit rápakolnék még a csomagra Baleért. Viszont nagyon kell nekünk a walesi játékos. És jönni is fog ebben biztos vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Zidane, Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Videoton
Ja jól van akkor Szerintem sincs semmi értelme, de hát ez van.Nzedge írta: Ezt tudom,hogy így van.De attól még jó nagy hülyeség.
Nagyon helyes, nem fejőstehén a Real! Bármelyik mehetne tőlem...52 millió euró, ennyi a maximum, amit Pérez hajlandó Balere kifizetni. Angol források szerint ezt az ár tovább csökkenhet, amennyiben a Tottenham továbbra is érdeklődést mutat Di María vagy Higuaín iránt.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként szvsz CR-sem hagyna el bennünket. Amilyen maximalista és profi jellem, nagyon jól tudja azt, hogy itt nálunk van a legnagyobb esélye, hogy uralja a világfutballját. Egy bajnokságban játszik a fő riválisával, hol ő veri meg, hol Messi győz a statokban. Ő szereti a versengést és ez miatt van az, hogy évről évre többet teljesít, és jobb lesz. Hihetetlen, hogy még tud hova fejlődni. Nyomás kell neki. Ezt máshol nem tudná megcsinálni. Nálunk éli fénykorát, sehol nem rúgna évi 60 gólokat. Meditárrán alkat, az idő is kedvez neki ebben
Nem menne ő el innét, még sztem 200milkóért és álomfizuért sem, neki nem ezek számítanak már. Klubot fog váltani, de csak akkor, ha levezet, idősen. Ahogy a Giggset, Beckhamet, Scholes-t elnézem, nem kizárt, hogy C még 40 felé is aktív lesz
Nem menne ő el innét, még sztem 200milkóért és álomfizuért sem, neki nem ezek számítanak már. Klubot fog váltani, de csak akkor, ha levezet, idősen. Ahogy a Giggset, Beckhamet, Scholes-t elnézem, nem kizárt, hogy C még 40 felé is aktív lesz
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Ezt tudom,hogy így van.De attól még jó nagy hülyeség.Nálunk ez nem így működik, hogy ki érdemli meg, hanem az alapján, hogy ki milyen régóta van itt. Az általad említett emberek pedig régebb óta tartózkodnak a Realnál, mint CR.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Zidane, Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Videoton
Szerintem nem kell, hogy legyen benned félsz. Egyáltalán nem elveszett gyerek jobbal sem. Rúgott már azzal is akkora gólokat, hogy csak pislogtam, meg azért, ha passzról van szó, akkor sem jön zavarba. A másik, hogy egyre többször húzódik ki a jobb oldalra és húz onnan befelé. Nagyon hasonlít CR-re a srác, szerintem van benne fantázia. Inkább, mint Draxler... Egyébként én is inkább Reus mellett tenném le a voksom. Nekem jobban tetszik az, amit az Ő játékstílusa képvisel, mint amit Bale-é. Csak a probléma ott van, hogy Reusról csak Mi beszélünk, semmi hír nincs vele kapcsolatban, én legalább is nem láttam még... Mindegy, majd meglátjuk mi lesz, csak DM-tól szabaduljunk meg egyszer és mindenkorra.numberone1 írta: eloszor is udv
+1 nagyabol adom amit leirtal,nekem is ilyen a focirol alkotott velemenyem. Nem tudnek tul sokat hozza tenne, talan a Bale-s dologgal vitatakoznek egy kicsit, azert van bennem kicsi felsz vele kapcsolatosan, mertha Ozilnel es DMnel felhoztad az egylabusagot akkor ez Balenel is igaz. A jobboldal sem igazan az o posztja(ha modricot feltoljuk akkor csak jobboson lesz hely),lehet parszor feltunik ott, de engem zavar, h balkulsovel probal beadni. Ilyen bajern szintu csapatok ellen nem fog tudni. Ezert sem sirom vissza Robbent.
Szerk: Mondjuk en meg Griezmannt is jobban elneznem mint DM-t. Van olyan jo mint Drexler, vagy talan megjobb.
Nálunk ez nem így működik, hogy ki érdemli meg, hanem az alapján, hogy ki milyen régóta van itt. Az általad említett emberek pedig régebb óta tartózkodnak a Realnál, mint CR.Nem is értem,hogy amikor se Casillas,se Ramos nincs a pályán,miért nem Ő kapja meg a csk szalagot...
Marcelon,vagy mondjuk a Galata ellen,ha jól emlékszek Higun volt-->szerintem Cé jobban megérdemelné.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Remélem Perez papa tényleg elintézi.numberone1 írta:Perez megnyugtatot mindenkit, h pont kerul CR hosszabitasara is.Nzedge írta:
Ismerősöm hetek óta azzal idegesít,hogy majd a Nike+Chevrolet+a United közösen elviszik tőlünk.
Kell ez az ember nekünk,mint egy falat kenyér.
Nem is értem,hogy amikor se Casillas,se Ramos nincs a pályán,miért nem Ő kapja meg a csk szalagot...
Marcelon,vagy mondjuk a Galata ellen,ha jól emlékszek Higun volt-->szerintem Cé jobban megérdemelné. :-)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nagyon remélem hogy így lesz.Mer ha még ő is...de ebbe inkább nem gondolnék bele...Perez megnyugtatot mindenkit, h pont kerul CR hosszabitasara is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
törölték annak a vadállat diego costának a sárgáját így játszhat ellenünk a hétvégén.
- numberone1
Perez megnyugtatot mindenkit, h pont kerul CR hosszabitasara is.Nzedge írta:
Ismerősöm hetek óta azzal idegesít,hogy majd a Nike+Chevrolet+a United közösen elviszik tőlünk.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
jó hát oda lehet állni,csak éppen a pisztoly nem fog eldördülni :-)realbeckham írta:Most olvasom, hogy állítólag a MU, 75m ojróval startol CR ért a nyáron
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."