Erre senkinek semmi bizonyítéka. Ugyan úgy károgsz egy problémáról mint itt a Perez gyűlölők.palesz77 írta:Mégis játszatni kell, akárhogy is játszik. Legalábbis kétlem, hogy Carlo azért tette vissza tavaly ősszel a kezdőbe a sérülése után - ami alatt az utóbbi azt se tudom hány év legjobb Madridja voltatok -, mert úgy érezte, hogy ő kell a pályára..sentry írta:Bale teljesítményétől. Nem tőle. Engem nem érdekel hogy hogy néz ki, max kiröhögöm. De nehogy már Perez tegyen arról mert Bale nem játszik jól, vagy nem hajt eléggé, vagy hogy az edző nem találja meg a helyét. Írtam hogy nem tökéletes (elhozta, nem adja el, de lehet ő, a vezetőség az edzők, bíznak benne).
De mindegy, akkor nem ugatok bele.
Pedig meg lehet nézni mellette meg mennyi mindent tett a klubért.
Elég g_ci dolog egy hibát 55x szajkózni mellette meg elhallgatni a tömérdek, többségben levő hasznos tulajdonságát Pereznek.
Azt meg senki, soha nem írta hogy Perez tökéletes lenne. A beugatást ne sértésnek vedd, úgy értettem, hogy én se megyek át a másik oldalra és okoskodom arról hogy mi a hibája egy-egy Barcás elnöknek. Javíts ki de nálatok se hibátlan az elnök, sőt... Ahogy írtam, Perez mellett el is bújhatnak.