Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Varane-t nem adnám el 100 millióért sem. Ő a jövő,válogatott,még mindig fiatal,és egyre tapasztaltabb.
Nevetséges,mennyi pénzt fizetnek noname játékosokért.
Nevetséges,mennyi pénzt fizetnek noname játékosokért.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Varane kb egyedul 60-70 milla a mai piacon. A transfermarket egy baromság. Ha egy David Luiz 50-be került, akkor Varane ennél azért jóval többe.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez az ajánlat a komolytalan... Ha komolyan akarták volna venni, akkor 120-150 milla+DDG-t kéne betolniuk. Benzema meg Varane együtt a transfermarkt szerint 75 milla. Egyiknek sem jár le a szerződése 1-2 éven belül, meghatározó játékosok.Vosztok írta:Hát, ha a ManU komolyan akarta volna Benzemát és Varane-t, akkor betol kettőjükért 75 millió €-t + DDG-t, Perez nem mondott volna nemet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogynem. Ez egy komolytalan ajánlat lett volna.Vosztok írta:Hát, ha a ManU komolyan akarta volna Benzemát és Varane-t, akkor betol kettőjükért 75 millió €-t + DDG-t, Perez nem mondott volna nemet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Hát, ha a ManU komolyan akarta volna Benzemát és Varane-t, akkor betol kettőjükért 75 millió €-t + DDG-t, Perez nem mondott volna nemet.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van benne sok finomság, lassan készül, keci hosszú.
Több részben jön majd szerintem.
Több részben jön majd szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ASen van a Cadena seres monster interjú.dannen írta:forrást nem találtam, twitteren vótFlorentino: "Both Bale & Benzema had interesting offers but neither asked to leave. MUFC was interested in Bale, Varane & Benzema."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem ő nem érte volna meg.ziro4vr írta:Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
de ezt te is pontosan tudod, h miért érte volna meg még annyiért is cristiano.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
Nem illik.
és még úgy is megérte volna.morientes írta:Nem valoban...150Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem valoban...150Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Fú de király ez a Zidane-os cikk
Inkább sportigazgatónak!numberone1 írta:Mendest meg alelnokneksentry írta:
Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet. Figó azért is lenne jó mert bőven az értelmes, intelligens labdarúgók közé tartozik. Szerintem kiváló diplomata alkat is. Ha jól tudom elég sok nyelven is beszél, ami nem árt egy ilyen vezetői pozícióban. Intézd el a dolgokat dzsi!
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mendest meg alelnokneksentry írta:
Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet. Figó azért is lenne jó mert bőven az értelmes, intelligens labdarúgók közé tartozik. Szerintem kiváló diplomata alkat is. Ha jól tudom elég sok nyelven is beszél, ami nem árt egy ilyen vezetői pozícióban. Intézd el a dolgokat dzsi!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem több lett volnaMatt009 írta:Velünk is ez volt a Calderon időszakban, ezért is becsülöm meg Perezt, mint elnököt. Milyen erőlködések mentek itt akkoriban, ha játékost akartunk igazolni... Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...Mondjuk ezekkel a húzásokkal szerintem egyre inkább azt éri el, hogy nem is fognak tudni még ennyire se komoly játékosokat igazolni a jövőben. Nem csak azért, mert fejőstehenek, hanem mert esze ágába se lesz senkinek odamenni, ha hívja más is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A Real oldalán nem találok elérhetőségeket, vagy inkább a Barcánál keresgéljek klub legendái menüpont alatt?sentry írta:Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet. Figó azért is lenne jó mert bőven az értelmes, intelligens labdarúgók közé tartozik. Szerintem kiváló diplomata alkat is. Ha jól tudom elég sok nyelven is beszél, ami nem árt egy ilyen vezetői pozícióban. Intézd el a dolgokat dzsi!dzsi91 írta: Az meg,hogy mindenki a Calderon érával példálózik az hülyeség, kb a 2 véglet volt az elmúlt 10 évben az elnökünk, egy megalomán üzletember és egy bohóc.A madridizmusát egyiküknek sem kérdőjelezem meg, de nekünk egy csendes elnökre van szükségünk aki intézi a biznict és ráhagyja a focit olyanokra akik értik a dolgukat, és nem hiszem,hogy ilyet nem lehet találni, vagy esetleg akkor keressünk egy olyan elnököt aki ért a focihoz és akkor baromkodthat, mondjuk egy ex játékost.Pl Figo ahogy látom fifa elnök akart lenni, tehát nem edzői pályafutásban gondolkozik, simán rábíznám a madridot, eleinte segítőkkel utána meg önállóan.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet. Figó azért is lenne jó mert bőven az értelmes, intelligens labdarúgók közé tartozik. Szerintem kiváló diplomata alkat is. Ha jól tudom elég sok nyelven is beszél, ami nem árt egy ilyen vezetői pozícióban. Intézd el a dolgokat dzsi!dzsi91 írta: Az meg,hogy mindenki a Calderon érával példálózik az hülyeség, kb a 2 véglet volt az elmúlt 10 évben az elnökünk, egy megalomán üzletember és egy bohóc.A madridizmusát egyiküknek sem kérdőjelezem meg, de nekünk egy csendes elnökre van szükségünk aki intézi a biznict és ráhagyja a focit olyanokra akik értik a dolgukat, és nem hiszem,hogy ilyet nem lehet találni, vagy esetleg akkor keressünk egy olyan elnököt aki ért a focihoz és akkor baromkodthat, mondjuk egy ex játékost.Pl Figo ahogy látom fifa elnök akart lenni, tehát nem edzői pályafutásban gondolkozik, simán rábíznám a madridot, eleinte segítőkkel utána meg önállóan.
- RealMadridFanatic
Ezt azért erős túlzásnak érzem. A közönségkedvenc is egyelőre szerintem túlzás, volt egy szimpátia nyilvánítás a szurkolók részéről.aztán a helyettes hirtelen közönségkedvenc lett, ha most őt is elüldözik a fejét veszik ez biztos.De Gea-nak is nagyon kemény menet lett volna ez, az első bakinál szétszedték volna, és mostmár nem csak iker miatt hanem navas miatt is.
Ne legyen igazam, de szerintem hosszú távon nem fog tudni a legmagasabb szinten teljesíteni a costa ricai, akkor meg már De Geát fogják várni. A szavazásokon látott eredmények is leginkább a spanyol utolsó évben lévő szerződéséhez képest magas árnak szóltak szerintem, esetleg az Atleticos múltnak.
Mindenesetre Pereznek ebből nem lett volna semmi "bántódása", azért nehogy az legyen baj, hogy a világ egyik legjobb kapusát, aki ráadásul spanyol is a Realhoz hozza.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én nagy Perez ellenesnek vallom magam, ha olyan pozícióban lennék a Bernabeu legfelső karéjából dobnám a mélybe a tagot, de egy valamit nem lehet tőle elvitatni.Azt hogy él hal a Real Madridért, a szó szoros értelmében.Ő egy szurkoló mint mi, a baj hogy elég komyol pozícióba került.Biztos vagyok benne,hogy minden amit tesz, az azért van mert megvan róla győződve,hogy ezzel jót csinál a Real Madridnak. A probléma az,hogy nem érti ezt a sportot és makacs is, mert nem hallgat a tanácsadóira vagy bárkire.
Viszont most már ő is érzékelte szerintem,hogy a vesztébe rohan, én ebből a De Gea bizniszből inkább azt vettem ki,hogy mi hátráltunk ki és könnyen lehet,hogy a betis elleni meccs miatt.Elzavartuk Casillast, aztán a helyettes hirtelen közönségkedvenc lett, ha most őt is elüldözik a fejét veszik ez biztos.De Gea-nak is nagyon kemény menet lett volna ez, az első bakinál szétszedték volna, és mostmár nem csak iker miatt hanem navas miatt is.Ettől függetlenül én várom De Gea-t, Navas csak rövidtávon jelenthet megoldást akármilyen szimpatikus figura, nem egy szint a spanyollal.
Az meg,hogy mindenki a Calderon érával példálózik az hülyeség, kb a 2 véglet volt az elmúlt 10 évben az elnökünk, egy megalomán üzletember és egy bohóc.A madridizmusát egyiküknek sem kérdőjelezem meg, de nekünk egy csendes elnökre van szükségünk aki intézi a biznict és ráhagyja a focit olyanokra akik értik a dolgukat, és nem hiszem,hogy ilyet nem lehet találni, vagy esetleg akkor keressünk egy olyan elnököt aki ért a focihoz és akkor baromkodthat, mondjuk egy ex játékost.Pl Figo ahogy látom fifa elnök akart lenni, tehát nem edzői pályafutásban gondolkozik, simán rábíznám a madridot, eleinte segítőkkel utána meg önállóan.
Viszont most már ő is érzékelte szerintem,hogy a vesztébe rohan, én ebből a De Gea bizniszből inkább azt vettem ki,hogy mi hátráltunk ki és könnyen lehet,hogy a betis elleni meccs miatt.Elzavartuk Casillast, aztán a helyettes hirtelen közönségkedvenc lett, ha most őt is elüldözik a fejét veszik ez biztos.De Gea-nak is nagyon kemény menet lett volna ez, az első bakinál szétszedték volna, és mostmár nem csak iker miatt hanem navas miatt is.Ettől függetlenül én várom De Gea-t, Navas csak rövidtávon jelenthet megoldást akármilyen szimpatikus figura, nem egy szint a spanyollal.
Az meg,hogy mindenki a Calderon érával példálózik az hülyeség, kb a 2 véglet volt az elmúlt 10 évben az elnökünk, egy megalomán üzletember és egy bohóc.A madridizmusát egyiküknek sem kérdőjelezem meg, de nekünk egy csendes elnökre van szükségünk aki intézi a biznict és ráhagyja a focit olyanokra akik értik a dolgukat, és nem hiszem,hogy ilyet nem lehet találni, vagy esetleg akkor keressünk egy olyan elnököt aki ért a focihoz és akkor baromkodthat, mondjuk egy ex játékost.Pl Figo ahogy látom fifa elnök akart lenni, tehát nem edzői pályafutásban gondolkozik, simán rábíznám a madridot, eleinte segítőkkel utána meg önállóan.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azért ezt látatlanban hogyan kéne megmondani? Egyáltalán nem lehet tudni, hogy más elnökök mit alkotnának a madrid élén, nincs összehasonlítási alapunk. Lehet, hogy mindent elcsesznének, lehet, hogy sikeresebb lenne velük a Madrid, Mivel viszonyítási alap kb Calderon, így nyilván Perez sokkal jobbnak tűnik. És nyilván nem is fog senki mondani nála biztosabb embert, hiszen mi alapján lehetne kijelenteni?Nézzétek, teljesen őszintén. Perez néha megérdemli a kritikát, mert rá is szolgál. De most komolyan, mondjon már valaki jobb elnököt. Bárkit! Főleg aki ennyit tenne ezért a klubbért.
De hogy ő kit mennyiért hozna el...Ez szintén kb megválaszolhatatlan, nagyon sok mindenen múlik ez, az elnök személye egy a sok közül.