Baszki ezt se tudod RMCF?... már nem vagy a régi...hát ott is Perez igazol!!!!R.M.C.F írta:Kerlon írta: Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.
Ha nem illik a rendszerbe az miért vidal hibája? Nem azé,aki megnézte,és eldöntötte hogy igazoljuk le?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.ericco írta:Közben Vidalt újra kivágták a válogatottból, mivel állítólag újra felöntött a garatra és másnaposan jelent meg az edzésen
Ha nem illik a rendszerbe az miért vidal hibája? Nem azé,aki megnézte,és eldöntötte hogy igazoljuk le?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Az semmi, Guardiola is elégedetlen vele, mert nem illik a rendszerbe. Ez mondjuk nekem nem meglepő. Szerintem ide sem illett volna.ericco írta:Közben Vidalt újra kivágták a válogatottból, mivel állítólag újra felöntött a garatra és másnaposan jelent meg az edzésen
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez nekem kicsit kemény így.“Több, mint egy évvel ezelőtt eldöntöttük, hogy De Gea lesz Casillas utódja. Aztán érkezett Navas, akivel nagyon elégedettek voltunk, de már elköteleztük magunkat De Gea mellett.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
S(z)avazás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Közben Vidalt újra kivágták a válogatottból, mivel állítólag újra felöntött a garatra és másnaposan jelent meg az edzésen
Merci Zizou!
Akkor ki is igazol?Pérez: "Benítez nem tudott semmit a De Gea ügyről, mert 31-ig nem tárgyaltunk és lezártnak tekintette a keretet."
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Varane-t nem adnám el 100 millióért sem. Ő a jövő,válogatott,még mindig fiatal,és egyre tapasztaltabb.
Nevetséges,mennyi pénzt fizetnek noname játékosokért.
Nevetséges,mennyi pénzt fizetnek noname játékosokért.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Varane kb egyedul 60-70 milla a mai piacon. A transfermarket egy baromság. Ha egy David Luiz 50-be került, akkor Varane ennél azért jóval többe.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez az ajánlat a komolytalan... Ha komolyan akarták volna venni, akkor 120-150 milla+DDG-t kéne betolniuk. Benzema meg Varane együtt a transfermarkt szerint 75 milla. Egyiknek sem jár le a szerződése 1-2 éven belül, meghatározó játékosok.Vosztok írta:Hát, ha a ManU komolyan akarta volna Benzemát és Varane-t, akkor betol kettőjükért 75 millió €-t + DDG-t, Perez nem mondott volna nemet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogynem. Ez egy komolytalan ajánlat lett volna.Vosztok írta:Hát, ha a ManU komolyan akarta volna Benzemát és Varane-t, akkor betol kettőjükért 75 millió €-t + DDG-t, Perez nem mondott volna nemet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Hát, ha a ManU komolyan akarta volna Benzemát és Varane-t, akkor betol kettőjükért 75 millió €-t + DDG-t, Perez nem mondott volna nemet.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van benne sok finomság, lassan készül, keci hosszú.
Több részben jön majd szerintem.
Több részben jön majd szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ASen van a Cadena seres monster interjú.dannen írta:forrást nem találtam, twitteren vótFlorentino: "Both Bale & Benzema had interesting offers but neither asked to leave. MUFC was interested in Bale, Varane & Benzema."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem ő nem érte volna meg.ziro4vr írta:Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
de ezt te is pontosan tudod, h miért érte volna meg még annyiért is cristiano.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bale meg akkor lehet 130. Még úgy is?Toti írta: és még úgy is megérte volna.
Nem illik.
és még úgy is megérte volna.morientes írta:Nem valoban...150Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem valoban...150Meggyőződésem, ha Perez tárgyal CR-ről, akkor nem 94 milla lett volna a vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Fú de király ez a Zidane-os cikk
Inkább sportigazgatónak!numberone1 írta:Mendest meg alelnokneksentry írta:
Nah őt én is szívesen látnám. Perez mellet kitanulhatná hogy mi az üzlet. Figó azért is lenne jó mert bőven az értelmes, intelligens labdarúgók közé tartozik. Szerintem kiváló diplomata alkat is. Ha jól tudom elég sok nyelven is beszél, ami nem árt egy ilyen vezetői pozícióban. Intézd el a dolgokat dzsi!