Köszi a választ, remélem a pulcsiknál is ez a helyzet.d.gergo írta:Pólót vettem már párat. A termékek centiméteres mérettáblája alapján rendeltem, így még egyszer sem nyúltam mellé.Kerlon írta:Más, aliról vett már valaki pulóvert/pólót? Mennyire térhetnek el a méretek?
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Divat
Re: Divat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Pólót vettem már párat. A termékek centiméteres mérettáblája alapján rendeltem, így még egyszer sem nyúltam mellé.Kerlon írta:Más, aliról vett már valaki pulóvert/pólót? Mennyire térhetnek el a méretek?
Amúgy H&M-ben is ki lehet fogni olcsón, most pl öltöny nadrágot 6ezerért is lehet venni.
Más, aliról vett már valaki pulóvert/pólót? Mennyire térhetnek el a méretek?
Más, aliról vett már valaki pulóvert/pólót? Mennyire térhetnek el a méretek?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annyira menőt nem árulnak sajnosRealista24 írta:Messis pöttyös?pheco írta:Van Graafban ki lehet fogni jó leértékeléseket. Én ott találtam 50-ről 25-re leértékelve elég faszát. Persze nem olyan, mint amiben Cé veszi át a díjaitViszont arra az évi 2-3 alkalomra bőven megteszi.
![Szomorú :-(](./images/smilies/sad.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Messis pöttyös?pheco írta:Van Graafban ki lehet fogni jó leértékeléseket. Én ott találtam 50-ről 25-re leértékelve elég faszát. Persze nem olyan, mint amiben Cé veszi át a díjaitrashidm írta:Valaki esetleg vágja, hogy hol lehet jó minőségű és olcsón öltönyt venni? Budapesten.Viszont arra az évi 2-3 alkalomra bőven megteszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van Graafban ki lehet fogni jó leértékeléseket. Én ott találtam 50-ről 25-re leértékelve elég faszát. Persze nem olyan, mint amiben Cé veszi át a díjaitrashidm írta:Valaki esetleg vágja, hogy hol lehet jó minőségű és olcsón öltönyt venni? Budapesten.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mit jelent számodra az "olcsó" ?rashidm írta:Valaki esetleg vágja, hogy hol lehet jó minőségű és olcsón öltönyt venni? Budapesten.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
ZIDANE
Jól van, akkor viselés előtt azért be ne durrantsd magad.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
K
K
Postával vagy anélkül vagy hol lehetne átvenni? Erősen gondolkozom rajta.
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ezt aliról rendelted, Seraf?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ha valakit érdekel, a Boráros téren, a Duna Házban található Adidas outletben a tavalyi rózsaszín mezünk 12 ezer magyar forintért megvásárolható.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ze-2434507
A csíkosak nem tűnnek valami nagy számnak, de a 80-as angol, a 84-es francia tényleg nagyon jó, a győztes német mez tényleg a legemlékezetesebb, hihetetlenül jól eltalálták.
A csíkosak nem tűnnek valami nagy számnak, de a 80-as angol, a 84-es francia tényleg nagyon jó, a győztes német mez tényleg a legemlékezetesebb, hihetetlenül jól eltalálták.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én tavaly nyár végén vettem a Bershkában hasítottbőrkabit kb 30ról 12-3 ra volt letolva
Annyi, hogy M-es szóval pulcsival feszülős
Annyi, hogy M-es szóval pulcsival feszülős
ZIDANE
Szóval akkor vkinek bármi infója (ha egyaltalan lehet ilyenrol tudni) h mikor lesz leárazas? BershkaKAG írta:Mostanában lesz újra leárazás, várd ki.Toti írta:https://instagram.com/p/6xn6nGg5th/
ilyen, vmint ehhez nagyon nagyon hasonlo dzsekit hol lehet kapni értelmes áron. Bershka pl 23ezer na ennel olcsobban.
Én is ott veszem a kabikat általában.
Van kettő ilyenem, egy fekete meg egy kék.
Mind2ő 25-28 ról volt letolva 10-12 re
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91