FIFA
- Galacticos
Re: FIFA
dehogy demo.
sima x360ra már kb szombat óta le lehet tölteni a játékat..
teljes játékkal játszok.
sima x360ra már kb szombat óta le lehet tölteni a játékat..
teljes játékkal játszok.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Inkább azt mond meg érdemes e kísérletezni az újdonságokkal UT-ben, vagy nem?
Mivel érdemes kezdeni, ha még halott a piac?
Remélhetőleg pénteken hozza meg a futár a lemezest. Elvileg 40 pack is jár hozzá.
Amúgy azt vettem én észre, hogy a sprinterek most nem olyan előnyösek önmagukban hiába lehet könnyebben cselezni. Mindegyikre legalább egy jól passzoló játékos kell. Szóval valószínű az én tavalyi 3-4-3-am már nem fog működni annyira, inkább a 4-3-3, 4-4-2, 4-3-1-2.
Na meg visszatették a leegyszerűsített helyezett lövést, ami a halálom, 0 szögből, 30 méterről mind veszélyes, és az óvódás gyerek be tudja lőni, ha eltalálja az erőt, de utáltam a 14-ben is.
Meg Messi-t is átrakták god mód ba.
Így az első cél James, Modric, Iniesta. Csak adná be valamelyik ingyen pack.
Meg tettek bele a kapusoknak egy kis Ter Stegen-ezést, sokszor kint mászkálnak, a múltkor majdnem sikerült átívelni felette jó 40 méterről, így is csak épp, hogy kiütötte Courtois, lehet egy mezei kapusnál be is megy.
Mivel érdemes kezdeni, ha még halott a piac?
Remélhetőleg pénteken hozza meg a futár a lemezest. Elvileg 40 pack is jár hozzá.
Amúgy azt vettem én észre, hogy a sprinterek most nem olyan előnyösek önmagukban hiába lehet könnyebben cselezni. Mindegyikre legalább egy jól passzoló játékos kell. Szóval valószínű az én tavalyi 3-4-3-am már nem fog működni annyira, inkább a 4-3-3, 4-4-2, 4-3-1-2.
Na meg visszatették a leegyszerűsített helyezett lövést, ami a halálom, 0 szögből, 30 méterről mind veszélyes, és az óvódás gyerek be tudja lőni, ha eltalálja az erőt, de utáltam a 14-ben is.
Meg Messi-t is átrakták god mód ba.
Így az első cél James, Modric, Iniesta. Csak adná be valamelyik ingyen pack.
Meg tettek bele a kapusoknak egy kis Ter Stegen-ezést, sokszor kint mászkálnak, a múltkor majdnem sikerült átívelni felette jó 40 méterről, így is csak épp, hogy kiütötte Courtois, lehet egy mezei kapusnál be is megy.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
PCn ha atallitod koreaira a flájvpn-nel a geped akk mar tudsz jatszani hetfo este ota ;)
En eddigi tapasztalataim vegyesek. Ha az ember kicsit jobb mint az atlag,vagy a lenyeg,hogy 3.korig kb el tud jutni Draftba akkor azzal is pozitivba ki lehet jonni mindig.(Ha van ra penze)
Jatekmenetbe a passzolas idegesito nagyon,en a tobbivel nagyjabol elvagyok.
Menedzser modot is tegnap elkezdtem,ma megjobban atragom,eddig tetszik elegge. Jo az elejen a penzdijas torna valamelyik masik kontinensen Ez a plusz edzeses is jo kis kihivas
En eddigi tapasztalataim vegyesek. Ha az ember kicsit jobb mint az atlag,vagy a lenyeg,hogy 3.korig kb el tud jutni Draftba akkor azzal is pozitivba ki lehet jonni mindig.(Ha van ra penze)
Jatekmenetbe a passzolas idegesito nagyon,en a tobbivel nagyjabol elvagyok.
Menedzser modot is tegnap elkezdtem,ma megjobban atragom,eddig tetszik elegge. Jo az elejen a penzdijas torna valamelyik masik kontinensen Ez a plusz edzeses is jo kis kihivas
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anyaka
Demó.tibi18 írta:Te hol tolod az új Fifa-t? Én tegnap vettem meg a One-t, a Fifa16-játékkal. Az eladó mormogott vmi 10 órás játéklehetőséget még a hivatalos megjelenés előtt, de semmit nem tudok intézni.. Feltelepítettem a kóddal, de ennyi. Ötlet?
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Te hol tolod az új Fifa-t? Én tegnap vettem meg a One-t, a Fifa16-játékkal. Az eladó mormogott vmi 10 órás játéklehetőséget még a hivatalos megjelenés előtt, de semmit nem tudok intézni.. Feltelepítettem a kóddal, de ennyi. Ötlet?
- Galacticos
annyira nem vagyok elragadtatva az új fifától..
az a traineres cucc kifejezetten irritált jó h hamar rájöttem hol kell kinyomni, am ozgások is furák még, szokatlan az egész.
meg ezek az értékelések.. isco 84es és a trükkjei 4 csillagosak akkor ma kit öt csillagos? ha ő nem?!.. meg 73mas sprintsebesség is nevetségesen alacsony.
kovacic 78as, keylor 79es is iszonyúan nevetséges.
ödegaard viszont 16évesen 69es.. az nagyon pacek lesz.
az arcok viszont jók lettek, balenél megcsinálták a copfot, mostmár isco is saját arcot kapott nem cask randomot.
az a traineres cucc kifejezetten irritált jó h hamar rájöttem hol kell kinyomni, am ozgások is furák még, szokatlan az egész.
meg ezek az értékelések.. isco 84es és a trükkjei 4 csillagosak akkor ma kit öt csillagos? ha ő nem?!.. meg 73mas sprintsebesség is nevetségesen alacsony.
kovacic 78as, keylor 79es is iszonyúan nevetséges.
ödegaard viszont 16évesen 69es.. az nagyon pacek lesz.
az arcok viszont jók lettek, balenél megcsinálták a copfot, mostmár isco is saját arcot kapott nem cask randomot.
Van aki még tolja a 11-essel online Gamerangeren?
15.000 coins. Az meg nem egy nagy ár.Anyaka írta:Annak örül az EA, mert a draft nem ingyenes.grofs írta:Szerintem egész jó lett. Beta verzió is jobb mint ami volt a 15, szóval a végleges csak jó lehet.
A draft mód meg már most a szívemhez nőt.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Remek újra a pontozás, Mathieu (meg még vagy 10 gigavédő)>Varane. Már megint vihettem fel magam ~88-ra, csak úgy meg nem fejlődik karrier módban... Így viszont nem élethű ha haverokkal játszok, f..zomat....
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Anyaka
Annak örül az EA, mert a draft nem ingyenes.grofs írta:Szerintem egész jó lett. Beta verzió is jobb mint ami volt a 15, szóval a végleges csak jó lehet.
Szerintem egész jó lett. Beta verzió is jobb mint ami volt a 15, szóval a végleges csak jó lehet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ugyanaz a hulladék, ami már megy évek óta. Szánalmas az EA. Nem évente kéne kiadni a játékot, hanem rámenni egy olyan játékra, ami 3-4-évig is kibírja. Akik meg megveszik eredetibe a csomagot, azok évente, fél évente megkapják az átigazolási csomagot és frissül a játék. De legyen már valami változás, valami olyan szintlépés, ami igenis szemmel látható, mert kis túlzással semmi sem változik, csak egyszer a védekezés a könnyebb, utána meg azt teszik nehezebbé. Máskor a támadás a könnyebb, utána meg az a nehezebb. Húha...
Nekem teljesen elment már a kedvem a fifától.
Nekem teljesen elment már a kedvem a fifától.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anyaka
Jamesnél a Fifában is vannak kis gólpasszok.
Amúgy semmit nem változott a játék, ahogy várható volt. Talán a cseleknél a mozgás valamit javult, mert be lett gyorsítva, de semmi extra. Még a mellek sem ugrálnak.
Megvenni meg a multi miatt muszáj lesz, mert a régi úgyis kihalt lesz egyből.
Amúgy semmit nem változott a játék, ahogy várható volt. Talán a cseleknél a mozgás valamit javult, mert be lett gyorsítva, de semmi extra. Még a mellek sem ugrálnak.
Megvenni meg a multi miatt muszáj lesz, mert a régi úgyis kihalt lesz egyből.
Úgy, hogy 92-es a 15-ben.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azt nem értem hogy a fifa 15 be ronaldo meg messi is 93 as volt nem? az EA listán meg az van írva mindekttőhöz hogy kaptak +1 et akkor ronaldo hogy maradt 93-as?
- Anyaka
Ja. Ronaldo is felfele fejlődött, pedig még talán a stagnálás is erős lenne.BLaZE írta:Láttátok mar a 16 top 50 játékos értékeit? Hat mit ne mondjak vannak benne érdekességek megint. Néha nem értem az EA-t...
A Bayern-esek visszaesése viszont okos észrevétel.
A top10-ben talán még Silva +1 érthetetlen, már ő is inkább vissza, mint előre.
De Özil az fejlődött, az megkérdőjelezhetetlen.
Modric-nak is járt volna még legalább egy pont. Annyit azért nem volt sérült.
A neveket nem érdemes nézni, nagyon meglepetés nem igazán érkezik. Ugyanezek vannak mindig, elvégre sehol egy új sztár.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Első 10-et csak most nézem. Világ legnagyobb vicce, hogy David Silva a 10. legjobb játékos De van még jó pár túlzás szerintem: Ibra, T.Silva, Özil, Boateng, Chiellini, stb.BLaZE írta:Láttátok mar a 16 top 50 játékos értékeit? Hat mit ne mondjak vannak benne érdekességek megint. Néha nem értem az EA-t...