pheco írta:Na ezek jól hangzanak. Az általános sulit meg a tavat is adnám. Haverommal elmegyünk megérdeklődni. Köszi srácok.
Hát ennyi pénzért fel se kelnék az ágyból
Én egyetem mellett évek óta melózok egy cégnél diákként, 100-120k alatt még nem kaptam fizetést akkor sem amikor alig tudtam menni a sok beadandó rajz miatt...
Ráadásul ha a diákszövetkezet sokat húz le valaki szerint,(ami úgyis a te béreden felül van, amihez semmi közöd, mert a cég akinek kellesz meghatároz rád egy órabért a diákszövetkezet meg megmondja hogy mi minden munkánál ennyit kérünk pluszba óránként... ezt meg leszarja kb. a munkáltató [tapasztalataim alapján!!!] mert utánad nem kell semmilyen szarságot se fizetnie, míg egy rendes munkás után kifizeti kb a fizetését még1x az állam felé...) akkor nézze már meg 60k-ért napi 8 órában, mennyi az órabére... és mondjuk hasonlítsa össze egy normális diákmunkával. Ott se keresel ennél kevesebbet, mert nem tudsz, és akkor lehet hogy nem az esőben vagy még jobb a kánikulában kell a tűző napon a parlagfüvet húzgálnod. Érdemes jobban utána nézni, mert szerintem senkinek se mindegy hogy mit csinál azért a kevés pénzért 1 hónapig.
Ráadásul én otthon kezdtem el dolgozni Mo.-n most pedig már külföldön pengetem az életem (igaz nyáron itthon vagyok), és ezt is a diákszövetkezetnek köszönhetem, hogy volt olyan rendes és elintézte nekem hogy a multi vállalatnál tudjak kint is melózni.