numberone1 írta:Vosztok írta:
Max Szaud-Arabiaba vinnek 100+ millioert, mashova nem. Azert meg a PSG se olyan bolond, bar a francia iramban meg evekig tudna csillogni, ott lenne 4-5 eve CR-nek. Zlatan is zseni, de neki is sok lenne a PL.
Azert ne becsuljuk le a francia bajnoksag iramat, nem veletlenul a franciak tudnak a legjobban alkalmazkodni a PL iramahoz.
En inkabb Portugaliat tanacsolnam neki, ha nem kerulne ennyibe.
az biztos, h
egy MLS klubnak nagyon megerne leigazolni CR-t.
Szerintem lesz is a kérők között. Az összes miller klub be fog jelentkezni érte.
Az a kérdés, hogy City tulaján kívül van más klubnak akkora lové az USAban, hogy kifizessen ekkora pénzt + fizetését?
Szerintem nem fog USA-ba menni ha nyáron elmegy. Még lehúz 2-3 évet egy európai klubban, aztán megy majd haknizni, de az tuti, hogy az usaba, és nem máshova. Aztán belendíti a filmes karrierjét, ahogy itt valaki jósolta.
Én az idei év teljesítményétől függően adnám el vagy tartanám meg. Viszont 2017 nyarán eladnám, mert akkor lehet utoljára belőle nagy lovét szakítani, és hozni a helyére valakit. Utána már többet "ártana" a csapatnak a neve miatt mint használna. Láthattuk a videóban, amit a RM évei tekinti át, hogy mennyit egyszerűsödött a játéka. Szóval legkésőbb 2017 nyarán tuti eladnám.