Igazi gyöngyszemsentry írta:ez lesz belőle
Mit mond a szemüveges észlény az elején? Ő micsoda?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 9., szerda 7:37
Igazi gyöngyszemsentry írta:ez lesz belőle
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 8., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 8., kedd 23:27
Hidd el senki nem őrül, hogy ez zajlik. Én sem. Csak k*rvára elegem van hogy ez folyik a csapból is és egyik véglet hogy hergelik az embereket, a másik meg hogy hülyének nézik és mintha áldott és békés emberek jönnének akik ártatlanok és mintha természetes lenne hogy Európa mindenkit ingyen ellát...végtelenségig, milliókat...realfan írta:
bár az is szép, hogy hozzánk a TV-sek jöttek oda, hogy nézzünk csúnyán a bevándorlókra, kiabáljunk rájuk me dobáljuk meg őket ők meg felveszik...
arról nem is beszélve, hogy Vámosszabadin, a pék lányát csoportosan erőszakoltál meg, a rendőrség meg elsimítja ez egészet, nehogy balhé legyen, egy másik helyi lány jobban járt, őt "csak" egyikük erőszakolta meg....
arról nem is beszélve, hogy amikor vitték el Pestről őket BKV buszokkal, összeszarták a buszt, szó szerint, egyik lefulladt és láttuk haverommal és mi majd azzal fogunk utazni, szép mondhatom....arról nem is beszélve, hogy közbe Iphone-nal meg hasonlókkal fényképezték a várost meg integettek, vagy éppen bemutattak
Bevallom, titkon k_rvára féltem, hogy mennek északabbra. Én ha tehetem, majd szeretnék Dániában továbbtanulni MSc-t ha felvesznek. Jobb is a képzés mint itthon, piacképesebb világszinten is, és nagyon támogatják minden szinten a külföldieket (ingyen oktatás, ingyen nyelvtanfolyam, és ott az SU ami minden külföldinek jár ha tanul és dolgozik mellette keveset. De SU nélkül nem tudnék megélni. De ha ezek tényleg úgy viselkednek mint ahogy látni videókon Németországban, akkor lazán visszavonhatják az SU-t is a külföldiektől (EU-soknak jár csak + dánoknak) és akkor minden álmom egy pillanat alatt szertefoszlik mert anélkül lehetetlen iskolába is járni meg annyit melózni hogy megélj. Ráadásul Dániában bejutott az szélsőjobb párt az EP-be...szóval kezdik megunni a dánok is a sok külföldit... ha meg ezek odamennek, akkor még jobban fog erősödni a párt. )
HozzászólásSzerző: realfan » 2015. szeptember 8., kedd 23:09
bár az is szép, hogy hozzánk a TV-sek jöttek oda, hogy nézzünk csúnyán a bevándorlókra, kiabáljunk rájuk me dobáljuk meg őket ők meg felveszik...sentry írta:De nem válaszoltál a kérdésre, csak szítasz. Honnan tudod biztosra, hogy menekült volt?soadroli írta:igen, lehet hogy egy iskolába, vagy éppen hazafelé tartó cigánygyerek az
Vagy honnan tudod hogy nekünk üzente?
Te nem mondtad már dühből valakire, hogy megöllek? Megtetted utána?
Tele a f_szom, hogy az orruknál fogva vezeti a média az embereket, és feleslegesen hergeli napról napra őket. Azok meg egymást, és ez lesz belőle
Munkában ne nézzétek meg, bár aki végig tudja már annak riszpekt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!sok hülye egymás anyázza
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. szeptember 8., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. szeptember 7., hétfő 13:09
Ennek kapcsan jut eszembe, amivel szinten nem ertek egyet. Egyetemi oktato, egyik fővárosi egyetemen tanit. Kiváló szakember, utolso slide: 21. századi sikeres roma emberek. Ekkor fedeztem fel, hogy az en fotomat odarakta a Pisont Pistae melle, aki valogatott focista volt, egesz jo raadasul. En ezeket nem szeretem, mivel semmi okot nem adtam meg arra, hogy egy ilyen szintu sportember melle rakjon. Nem megyek mélyebben bele inkabb ezekbe a dolgokba.Realista24 írta:Ma reggel belefutottam mar cigányokat éltető postokba is...pofam leszakad.
Sorry kecsu, remelem erted mi a bajom ezzel.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 11:21
De nem válaszoltál a kérdésre, csak szítasz. Honnan tudod biztosra, hogy menekült volt?soadroli írta:igen, lehet hogy egy iskolába, vagy éppen hazafelé tartó cigánygyerek az
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. szeptember 7., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 7., hétfő 10:51
Ergo, szintén bevándorló.soadroli írta:igen, lehet hogy egy iskolába, vagy éppen hazafelé tartó cigánygyerek az
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 7., hétfő 10:51
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 10:43
Nem védem én őket. De honnan tudod hogy bevándorló és nem egy kemény gyerek a környékről?soadroli írta:Egy bevándorló üzenete a keletiből a magyaroknak
milyen rendes.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 7., hétfő 10:36
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 6., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 6., vasárnap 20:35
+1real_funghi írta:Puding kurvák. Rajkóznak, utána meg csodálkoznak, ha kapnak a pofájukra.
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2015. szeptember 6., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 6., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 6., vasárnap 19:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 6., vasárnap 15:07
Diplomások tömkelege bizonyítja napról napra, hogy egyáltalán nem.A szaktudás egyenlő a diplomával?
Én nem ezt mondtam szerintem. De ha erre járna diploma, akkor egészen túlképzett vagyok.Persze az is lehet, hogy már annyira megengedőek leszünk, hogy aki két szöget bele bír verni egy deszkába azt már asztalosnak tekintjük, ha a ragtapaszt merőlegesen ragasztja fel a sebre lehet belőle baleseti sebész, egy windows újratelepítéssel meg mérnök a Samsungnál.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem