Kommentáld a híreket
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Kommentáld a híreket
Engem is érdekelne az a veretes névsor. Hátha köszönetet kéne nyilvánítani R24-nek.
Nagy kár értük. Meg érted is. Bár érdekelne hogy hányan nem fórumoznak miatta.Sunsky írta:Mindenesetre az elgondolkodtató h hányan miattad nem fórumoznak itt és hányan kerülnek ki azmiatt amiért én is most...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Különösebb bajom nincs, csak nem szeretem a kétszínű embereket.Sunsky írta:Az az igazság Realista h te egy fasz vagy aki a való életben kissebségi komplexussal küzd vagy nem tudom mi bajod..
Egyszer kaptál 1 hónapot, de biztos én vagyok a fasz és nem te a gyökérNeked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre..
>>>>
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015.05.03. 14:28
Sunsky
Ok: nagy az arcod, tudnám mire.
Időtartam: 1 hónap
Amit megkövetelnek az olyan felhasználók, mint te, pont olyat.Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mivel a vèdoket már èvek ota nem tudja,hadd legyen neki egy kis siker èlmènyBalotelli hogy megkavarta a fórumot.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Akkor írjunk már ki szavazást, hogy szeretnénk-e dühöngőt!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Balotelli hogy megkavarta a fórumot.
Egy elkezdi, a többi meg szépen beáll a sorba mögé.
Egy elkezdi, a többi meg szépen beáll a sorba mögé.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nèha azt gondolja hogy ez egy netes valoság show,pedig csak egy vita platform a focirolMatt a burkoltan hergeljük a fórumot nagymestere, aztán ha arcba kapja, akkor sír. Nagyjából ennyi a story
(Ahol mindenkinek van 1 vèlemènye,aztán vagy tudomásul vesszuk ezt,vagy hugyozunk random szèllel szembe.)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Az az igazság Realista h egy büdös kis fasz vagyok aki a való életben kissebségi komplexussal küzd vagy nem tudom mi a bajom.. Szeretem az oldalt, de a te személyed tönkreteszi, tudom h nem fogok hiányozni, felőlem jöhet a végleges.. Mindenesetre az elgondolkodtató h hányan miattad nem fórumoznak itt és hányan kerülnek ki azmiatt amiért én is most... Neked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre.. Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
-
Én a büntetés híve vagyok. Lehet az elején sok munkátok lenne, de idővel megtanulná mindenki mit lehet, és mit nem. Főleg, hogy én mindig olvasom a magánzárkát (úgy gondolom mások is megteszik), egyrészt mert jókat szórakozom némelyiken, másrészt tanulok is belőle.Realista24 írta:Elhiheted, hogy volt egy ilyen időszak, aztán aki megértette megértette, egy bizonyos réteg, a sötétebb fajta meg ugyanúgy csinálja.A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit.
Például azt is leírtam, hogy a dagadt pincérezés nem lesz menő a fórumon, de majd páran biztos csodálkozni fognak, ha jutalmazzuk őket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elhiheted, hogy volt egy ilyen időszak, aztán aki megértette megértette, egy bizonyos réteg, a sötétebb fajta meg ugyanúgy csinálja.A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit.
Például azt is leírtam, hogy a dagadt pincérezés nem lesz menő a fórumon, de majd páran biztos csodálkozni fognak, ha jutalmazzuk őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nekem annyiban, hogy a fórumozókkal kicsit közelebbi a kapcsolatom, mint a focistákkal. A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit. Nem csak Matt csinálja. Ne érts félre, én senkit nem fogok megvédeni, de akkor valamiféle egységes szabályrendszerre lenne szükség.Realista24 írta:Miben különbözik ő meg egy focista? Ha most azt írnám, hogy utóbbi el is ért valamit, akkor már-már személyeskedő lenne. Vagy ha azt írnám, hogy akkor trógerezze, ha legalább elérte ezt a szintet. De nem írok ilyeneket.Szerintem meg ez a gyerekes gondolat, és szőrszálhasogatás nem méltó hozzád, és nem is rád vall. Ő valami focistákat minősített, te meg egy fórumozót. Ne csináljuk már. Értem én, hogy nem bírjátok egymást, de attól még lehet felnőtt ember módjára viselkedni.
Matt a burkoltan hergeljük a fórumot nagymestere, aztán ha arcba kapja, akkor sír. Nagyjából ennyi a story.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miben különbözik ő meg egy focista? Ha most azt írnám, hogy utóbbi el is ért valamit, akkor már-már személyeskedő lenne. Vagy ha azt írnám, hogy akkor trógerezze, ha legalább elérte ezt a szintet. De nem írok ilyeneket.Szerintem meg ez a gyerekes gondolat, és szőrszálhasogatás nem méltó hozzád, és nem is rád vall. Ő valami focistákat minősített, te meg egy fórumozót. Ne csináljuk már. Értem én, hogy nem bírjátok egymást, de attól még lehet felnőtt ember módjára viselkedni.
Matt a burkoltan hergeljük a fórumot nagymestere, aztán ha arcba kapja, akkor sír. Nagyjából ennyi a story.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyre inkább érdekelne egy dühöngő, kíváncsi lennék ott kiből mi törne elő. Bocs, off vége.
Ezeken az olasz híreken meg jót nevetek, akár kínomban is. Morata vissza 35-ért, hát a jó édes... Aztán a Gazetta szerint Danilo mivel jobb, mint Varane? És végül Balotelli. Pár év múlva mehet egy futószalag mellé dolgozni, mint Koplárovics. Ugyanannyit értek el, egyszer megszórtak egy nagy csapatot, aztán abból próbáltak megélni. Az olasznak azért jobban sikerült.
Ezeken az olasz híreken meg jót nevetek, akár kínomban is. Morata vissza 35-ért, hát a jó édes... Aztán a Gazetta szerint Danilo mivel jobb, mint Varane? És végül Balotelli. Pár év múlva mehet egy futószalag mellé dolgozni, mint Koplárovics. Ugyanannyit értek el, egyszer megszórtak egy nagy csapatot, aztán abból próbáltak megélni. Az olasznak azért jobban sikerült.
Nem illik.
-
Szerintem meg ez a gyerekes gondolat, és szőrszálhasogatás nem méltó hozzád, és nem is rád vall. Ő valami focistákat minősített, te meg egy fórumozót. Ne csináljuk már. Értem én, hogy nem bírjátok egymást, de attól még lehet felnőtt ember módjára viselkedni.Realista24 írta:Ujra leirom. En feltetlezest irtam, o konkrétan állította. Ilyenert amugy mehetne a warn, de meg jo fej is voltam.k!ll3rcsöcs írta:Szerintem meg a személyeskedést mindenkinek privát üzemmódban kellene végeznie... Nyilván egy felhasználó nem fog nagyon ugrálni, mert amiért őt kiteszik innen, azt egy modi megengedheti magának, mivel nem egyenlő a mérce. És ez teljesen érthető, viszont feszültséget szít.
Az hogy o személyeskedésnek fogta fel, csak azt mutatja hogy van igazságtartalma. Ezért pedig nem ram kell haragudnia, hanem a saját fejeben rendet raknia es akkor kevesebb hulyeseget írna a fórumra.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
+1 :ĐVosztok írta:Ez még mindig a " Kommentáld a híreket" topik? Nem vagyom én itt senki fia vagy borja,..( lehet kb 70 hszem), hogy megmondjam a tutit, de ha van valami dühöngő topik, akkor inkább ott gyilkoljátok egymást vagy privátban.
Mégegyszer bocs
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ujra leirom. En feltetlezest irtam, o konkrétan állította. Ilyenert amugy mehetne a warn, de meg jo fej is voltam.k!ll3rcsöcs írta:Szerintem meg a személyeskedést mindenkinek privát üzemmódban kellene végeznie... Nyilván egy felhasználó nem fog nagyon ugrálni, mert amiért őt kiteszik innen, azt egy modi megengedheti magának, mivel nem egyenlő a mérce. És ez teljesen érthető, viszont feszültséget szít.
Az hogy o személyeskedésnek fogta fel, csak azt mutatja hogy van igazságtartalma. Ezért pedig nem ram kell haragudnia, hanem a saját fejeben rendet raknia es akkor kevesebb hulyeseget írna a fórumra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem meg a személyeskedést mindenkinek privát üzemmódban kellene végeznie... Nyilván egy felhasználó nem fog nagyon ugrálni, mert amiért őt kiteszik innen, azt egy modi megengedheti magának, mivel nem egyenlő a mérce. És ez teljesen érthető, viszont feszültséget szít.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az is erdekes hogy te trogerezel, aztan ha egy feltételezésben megemlítik hogy lehet nem nagyobb mint te akkor sértve van az egod. Es rogton bebujsz hogy en zöld vagyok meg paraszt.
Kettőnk kozott az a különbség hogy en vallolom hog bizonyos emberekkel az vagyok, mert kiérdemelték, mint te is.
De egyszer ernem meg hogy sírás helyett tökös(ék) vagy(tok) es nem másban keresitek a menekülő útvonalat. De ahhoz kene egy kis karakter. Az meg nincs, csak a fikazas meg a plusz egyezés.
Kettőnk kozott az a különbség hogy en vallolom hog bizonyos emberekkel az vagyok, mert kiérdemelték, mint te is.
De egyszer ernem meg hogy sírás helyett tökös(ék) vagy(tok) es nem másban keresitek a menekülő útvonalat. De ahhoz kene egy kis karakter. Az meg nincs, csak a fikazas meg a plusz egyezés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Matt. En csak egy feltételezést irtam, se ezek szerint van alapja ha igy magadra vetted...
Tibi te meg... No comment kategoria vagy. Szolidan kifejezve.
Tibi te meg... No comment kategoria vagy. Szolidan kifejezve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szolidan +1 Mattnak....
Egyébként jövőre én mindenképpen elengedném CR-t, annyi pluszt már nem fog tudni adni a csapatnak, amennyit elvárunk tőle, ezenfelül Bale valószínűsíthető maradása mellett tényleg nem fog elférni két dudás egy csárdában.
Egyébként jövőre én mindenképpen elengedném CR-t, annyi pluszt már nem fog tudni adni a csapatnak, amennyit elvárunk tőle, ezenfelül Bale valószínűsíthető maradása mellett tényleg nem fog elférni két dudás egy csárdában.
"If you don't like your destiny, don't accept it."