Egyébként danomics nekem is hiányzik, ezt az egy pontot meg kell adnom.El Maestro írta:Engem is érdekelne az a veretes névsor. Hátha köszönetet kéne nyilvánítani R24-nek.
Na de kik a többiek? Adják ki a lázadók a fekete listát.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 14:38
Egyébként danomics nekem is hiányzik, ezt az egy pontot meg kell adnom.El Maestro írta:Engem is érdekelne az a veretes névsor. Hátha köszönetet kéne nyilvánítani R24-nek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 7., hétfő 14:36
Ez a "fasz" biztositja tobbek kozt,hogy te is kinyilvánithatod a vèlemènyed kedvenc csapatod legnagyobb magyar rajongoi oldalán.Ingyen ès bèrmentve.Az az igazság Realista h te egy fasz vagy
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. szeptember 7., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 7., hétfő 14:30
Nagy kár értük. Meg érted is. Bár érdekelne hogy hányan nem fórumoznak miatta.Sunsky írta:Mindenesetre az elgondolkodtató h hányan miattad nem fórumoznak itt és hányan kerülnek ki azmiatt amiért én is most...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:28
Különösebb bajom nincs, csak nem szeretem a kétszínű embereket.Sunsky írta:Az az igazság Realista h te egy fasz vagy aki a való életben kissebségi komplexussal küzd vagy nem tudom mi bajod..
Egyszer kaptál 1 hónapot, de biztos én vagyok a fasz és nem te a gyökérNeked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015.05.03. 14:28
Sunsky
Ok: nagy az arcod, tudnám mire.
Időtartam: 1 hónap
Amit megkövetelnek az olyan felhasználók, mint te, pont olyat.Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 7., hétfő 14:27
Mivel a vèdoket már èvek ota nem tudja,hadd legyen neki egy kis siker èlmènyBalotelli hogy megkavarta a fórumot.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 7., hétfő 14:17
Nèha azt gondolja hogy ez egy netes valoság show,pedig csak egy vita platform a focirolMatt a burkoltan hergeljük a fórumot nagymestere, aztán ha arcba kapja, akkor sír. Nagyjából ennyi a story
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. szeptember 7., hétfő 14:16
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 14:01
Én a büntetés híve vagyok. Lehet az elején sok munkátok lenne, de idővel megtanulná mindenki mit lehet, és mit nem. Főleg, hogy én mindig olvasom a magánzárkát (úgy gondolom mások is megteszik), egyrészt mert jókat szórakozom némelyiken, másrészt tanulok is belőle.Realista24 írta:Elhiheted, hogy volt egy ilyen időszak, aztán aki megértette megértette, egy bizonyos réteg, a sötétebb fajta meg ugyanúgy csinálja.A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit.
Például azt is leírtam, hogy a dagadt pincérezés nem lesz menő a fórumon, de majd páran biztos csodálkozni fognak, ha jutalmazzuk őket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 13:48
Elhiheted, hogy volt egy ilyen időszak, aztán aki megértette megértette, egy bizonyos réteg, a sötétebb fajta meg ugyanúgy csinálja.A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 13:45
Nekem annyiban, hogy a fórumozókkal kicsit közelebbi a kapcsolatom, mint a focistákkal. A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit. Nem csak Matt csinálja. Ne érts félre, én senkit nem fogok megvédeni, de akkor valamiféle egységes szabályrendszerre lenne szükség.Realista24 írta:Miben különbözik ő meg egy focista? Ha most azt írnám, hogy utóbbi el is ért valamit, akkor már-már személyeskedő lenne. Vagy ha azt írnám, hogy akkor trógerezze, ha legalább elérte ezt a szintet. De nem írok ilyeneket.Szerintem meg ez a gyerekes gondolat, és szőrszálhasogatás nem méltó hozzád, és nem is rád vall. Ő valami focistákat minősített, te meg egy fórumozót. Ne csináljuk már. Értem én, hogy nem bírjátok egymást, de attól még lehet felnőtt ember módjára viselkedni.
Matt a burkoltan hergeljük a fórumot nagymestere, aztán ha arcba kapja, akkor sír. Nagyjából ennyi a story.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 13:39
Miben különbözik ő meg egy focista? Ha most azt írnám, hogy utóbbi el is ért valamit, akkor már-már személyeskedő lenne. Vagy ha azt írnám, hogy akkor trógerezze, ha legalább elérte ezt a szintet. De nem írok ilyeneket.Szerintem meg ez a gyerekes gondolat, és szőrszálhasogatás nem méltó hozzád, és nem is rád vall. Ő valami focistákat minősített, te meg egy fórumozót. Ne csináljuk már. Értem én, hogy nem bírjátok egymást, de attól még lehet felnőtt ember módjára viselkedni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 13:37
Szerintem meg ez a gyerekes gondolat, és szőrszálhasogatás nem méltó hozzád, és nem is rád vall. Ő valami focistákat minősített, te meg egy fórumozót. Ne csináljuk már. Értem én, hogy nem bírjátok egymást, de attól még lehet felnőtt ember módjára viselkedni.Realista24 írta:Ujra leirom. En feltetlezest irtam, o konkrétan állította. Ilyenert amugy mehetne a warn, de meg jo fej is voltam.k!ll3rcsöcs írta:Szerintem meg a személyeskedést mindenkinek privát üzemmódban kellene végeznie... Nyilván egy felhasználó nem fog nagyon ugrálni, mert amiért őt kiteszik innen, azt egy modi megengedheti magának, mivel nem egyenlő a mérce. És ez teljesen érthető, viszont feszültséget szít.
Az hogy o személyeskedésnek fogta fel, csak azt mutatja hogy van igazságtartalma. Ezért pedig nem ram kell haragudnia, hanem a saját fejeben rendet raknia es akkor kevesebb hulyeseget írna a fórumra.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 7., hétfő 13:27
+1 :ĐVosztok írta:Ez még mindig a " Kommentáld a híreket" topik? Nem vagyom én itt senki fia vagy borja,..( lehet kb 70 hszem), hogy megmondjam a tutit, de ha van valami dühöngő topik, akkor inkább ott gyilkoljátok egymást vagy privátban.
Mégegyszer bocs
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 13:27
Ujra leirom. En feltetlezest irtam, o konkrétan állította. Ilyenert amugy mehetne a warn, de meg jo fej is voltam.k!ll3rcsöcs írta:Szerintem meg a személyeskedést mindenkinek privát üzemmódban kellene végeznie... Nyilván egy felhasználó nem fog nagyon ugrálni, mert amiért őt kiteszik innen, azt egy modi megengedheti magának, mivel nem egyenlő a mérce. És ez teljesen érthető, viszont feszültséget szít.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 13:21
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem