rashidm írta:Egyébként miért fütyülik ki ennyire mindig, amikor labdához ér? Nem zavar , csak kíváncsi vagyok.
Nem túl bonyolult,senki sem szereti a sz@r embereket.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 9., szerda 20:35
rashidm írta:Egyébként miért fütyülik ki ennyire mindig, amikor labdához ér? Nem zavar , csak kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 8., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 7., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 20:25
A legutóbbi bass.atok meg magatok es köszönünk mindent az énekesnek aki miatt belső háborúk lettek Madridban nyilatkozatok a fo kivalto ok.GT37 írta:Valószínűleg amiatt, hogy többször is kinyilvánította már, hogy támogatja Katalónia függetlenségét, és miután a kupadöntő előtt a katalánok és a baszkok kifütyülték a spanyol himnuszt, ő megvédte őket. Illetve azok a spanyol drukkerek, akik egyébként a Realt támogatják, nyilván nem kedvelik túlzottan a különféle odaszólásai miatt.rashidm írta:Egyébként miért fütyülik ki ennyire mindig, amikor labdához ér? Nem zavar , csak kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 7., hétfő 20:06
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. szeptember 7., hétfő 18:31
Valószínűleg amiatt, hogy többször is kinyilvánította már, hogy támogatja Katalónia függetlenségét, és miután a kupadöntő előtt a katalánok és a baszkok kifütyülték a spanyol himnuszt, ő megvédte őket. Illetve azok a spanyol drukkerek, akik egyébként a Realt támogatják, nyilván nem kedvelik túlzottan a különféle odaszólásai miatt.rashidm írta:Egyébként miért fütyülik ki ennyire mindig, amikor labdához ér? Nem zavar , csak kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. szeptember 7., hétfő 18:30
Mert jobb, mint Ramos. Ja, nem..rashidm írta:Egyébként miért fütyülik ki ennyire mindig, amikor labdához ér? Nem zavar , csak kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 7., hétfő 18:20
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 7., hétfő 18:19
Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=NsqZ-98tYVo
Fuss, menekülj te részeg suttyó
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 7., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. szeptember 7., hétfő 15:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 6., vasárnap 23:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:41
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 6., vasárnap 13:35
Azért az a 20 Mendesnek egy kicsit pofátlan nem?:DRealista24 írta:Cénél úgy van, ha jól tudom, hogy 40-40-20. Játékos, klub és Mendes Másoknál az 50% a standard, ha minden igaz.Múltkor nem arról volt szó, hogy Cé marketing ügyeit egy másik cég kezeli és ennek apropóján a Real nem lát belőle lóvét? Azért kérdezem mert itt a fórumon pont ez volt témában, és nem is jártam utána, hogy tudjam.
Cé a saját marketingjogait adta el a Valencia tulajdonosának.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 6., vasárnap 12:41
Cénél úgy van, ha jól tudom, hogy 40-40-20. Játékos, klub és Mendes Másoknál az 50% a standard, ha minden igaz.Múltkor nem arról volt szó, hogy Cé marketing ügyeit egy másik cég kezeli és ennek apropóján a Real nem lát belőle lóvét? Azért kérdezem mert itt a fórumon pont ez volt témában, és nem is jártam utána, hogy tudjam.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 6., vasárnap 12:20
Múltkor nem arról volt szó, hogy Cé marketing ügyeit egy másik cég kezeli és ennek apropóján a Real nem lát belőle lóvét? Azért kérdezem mert itt a fórumon pont ez volt témában, és nem is jártam utána, hogy tudjam.Realista24 írta: Es ok ketten a fele marketing lóvét leadják. Nálatok nem. Egyáltalán nem hasonló a ketto.
Ok, nyilván ismersz, hogy ezt így kijelentsd. Másrészt meg miért is "magyaráznám" ezt meg? Nekem attól jobb lesz az életem, hogy ők mennyit kapnak Marketing jogokból meg miegymás? a Financial része nem érdekel a dolognak, se nem tehetek ellene, se nem vagyok a Barca pénzügyi bizottságában.El Sie7e írta: hagyjad úgy is megmagyarázza hogy ebből is a barcának származik több előnye
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. szeptember 6., vasárnap 12:11
hagyjad úgy is megmagyarázza hogy ebből is a barcának származik több előnye17 vs 11.
Es ok ketten a fele marketing lóvét leadják. Nálatok nem. Egyáltalán nem hasonló a ketto
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 6., vasárnap 11:18
17 vs 11.MesQueUnClub írta:Hát figyelj, Cé és Bale hasonlóan keresnek, szóval nagyban nem más a dolog.Kerlon írta:Akkor már két ember is úgy táncoltatja a Barca vezérkarát, ahogy akarja. Jó nagy bumm lesz, ha Messi és Neymar összevesznek.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem