James Rodríguez - 16
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: James Rodríguez - 10
Rettenetesen hiányzik már a játéka, tökéletes volt a szezonkezdése, persze, hogy õ dõl ki a legtovább...
Ánimo James!
Ánimo James!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#csakaszokásos
miért van az, hogy soha senki nem épül fel a komolyabb sérülésekből az előre jósolt időpontig? sőt, mit ad isten, hetekkel megnyújtják a betegszabadságát(?)...
miért van az, hogy soha senki nem épül fel a komolyabb sérülésekből az előre jósolt időpontig? sőt, mit ad isten, hetekkel megnyújtják a betegszabadságát(?)...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Az a durva, hogy mióta RM-ban van, kis gólt még nem rúgott. Ráadásul a szabadot is nagyon jól rúgja, meggyőződésem, hogy a Messi/Cé éra után ő lesz az egyik aranylabda várományos, Neymarral karöltve.gólvonal írta:Szegény gyerek...Ha nem sérült volna le ennyiszer, akár Aranylabda top3 közelébe is kerülhetett volna, és a csapatnak is sokkal jobban megy, ha a pályán van.
Akkor most mikor is fog visszatérni?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Szegény gyerek...Ha nem sérült volna le ennyiszer, akár Aranylabda top3 közelébe is kerülhetett volna, és a csapatnak is sokkal jobban megy, ha a pályán van.
tök jó hogy csak elővigyázatosságból cserélték le. mi van ha tényleg meg is sérül...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem. A válogatott meccsen megserult, aztan egy honapos pihi var ra ha jol emlekszem.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A sérüléséről van valami hír? Mert először még csak arról volt szó, hogy az Espanyol ellen inkább még jegelik, aztán azóta mindig egy meccsel kitolódik.
az komoly. simán lehetett volna törés is. nagy mákja volt jamesnek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vedd be a bogyód PippaEgy nulla az az ember. Ezerszer inkább 8 Khedira legyen a kezdőben minthogy egyetlen lass is a keretben. pfejj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na csóri Lass tényleg FGY volt, pedig focizni tudott. Mondjuk a 10-es mez az messze állt tőle, de hát ez van, az jutott.
Jamesinho meg úgy is elkefél idén vagy 20-at, figyeljétek csak majd.
Jamesinho meg úgy is elkefél idén vagy 20-at, figyeljétek csak majd.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Őszintén remélem hogy soha a büdös életben nem is lesz.Azóta sincs olyan minőségű játékosa a realnak
Egy nulla az az ember. Ezerszer inkább 8 Khedira legyen a kezdőben minthogy egyetlen lass is a keretben. pfejj.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Mondjuk lasst hiányolom. Azóta sincs olyan minőségű játékosa a realnak arra a feladatkörre. Kattant volt a srác, de azért nagyon odatutta magát tenni. Emlékszem a.malaga elleni meccsre mikor lefocizták a csapatot, de lass szétszedte a malagaiakat. Hiányzik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De... Lassdzsi91 írta:Figo óta nem volt ilyen jó helyen a 10es mez, én idén sokat várok tőle.
Remélem én is, hogy ebben a szezonban robbanni fog, van benne tűz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Figo óta nem volt ilyen jó helyen a 10es mez, én idén sokat várok tőle.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szombaton a szabadrúgás góljánál a szürke James mezben, az ollózásnál meg a pink James mezben ugráltam
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én is a deadline-t váromVosztok írta:Én szept.2-ig nem merek Karim mezt rendelni.Perezből bármit kinézek, sőt az ellenkezőjét is.Anthony írta:
Amugy szerintem egy Hamesz mezt rendelek be Aliról
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Én szept.2-ig nem merek Karim mezt rendelni.Perezből bármit kinézek, sőt az ellenkezőjét is.Anthony írta:
Amugy szerintem egy Hamesz mezt rendelek be Aliról
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Tudom, hogy OFF,de Karim gyorsasága is azért feltűnő, mert labdával gyors, megeszi a védőket, ha cselezni kell. Ő robbanékony igazán.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk