Az a sebesség...
Láttam már tucatszor, de még mindig elképesztő.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 21., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 21:57
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 20., vasárnap 15:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 20., vasárnap 15:36
Phil Jones! Soha nem fogom elfelejteni, mikor befutott Varane meg Ő, egyik haverom mondta mindig, hogy sokkal több van Jones-ban, mint Varane-ban. Mert Jones több poszton is bevthető.ziro4vr írta:Nem tudnék mondani jelenlegiek közül 3 jobb belsővédőt.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. szeptember 20., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: mila » 2015. szeptember 20., vasárnap 15:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 20., vasárnap 14:53
Hát ez nem nagy deal, az már régóta simán megvan szerintem. Nem tudnék mondani jelenlegiek közül 3 jobb belsővédőt.sentry írta: Hatalmas védő lehet belőle. Már most top10-es védő szerintem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 20., vasárnap 14:38
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 20., vasárnap 14:27
Az megvan, hogy nézte hogy mit akar a srác, és utána miután látta hogy kapura tőr, akkor kapcsolt rá és lépett pár hosszút közel max sebességgel (de szerintem ennél gyorsabban is tud) és lazán keresztezett.nmate írta:0:40 után
Mekkora tanár a fazon
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 20., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: babaking » 2015. szeptember 9., szerda 18:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 9., szerda 13:08
Azért, ha Zidane felhív a Realtól, hogy "rendkívül tehetségesnek tartunk, szeretnénk leigazolni". Na ott már sehogy sem a sulit kell előtérbe helyezni. Azért, ha nem is vált volna be, de egy középcsapatba már el lehetett volna seftelni, ott meg már többet kereshetsz. Persze becsületre méltó az is, amit Varane tett és leérettségizett szépen.Remy írta:Hát őőő, nem feltétlenül. Ezt így nem lehet kijelenteni szerintem. A mostani klasszikusok sem azért sikeresek, mert kijárták a sulit és leérettségiztek, meg diplomát szereztek. Tudni kell megfelelően dönteni. Ehhez nyilván szerencse is kell valamilyen szinten, de rátermettség is.Vosztok írta:Hát mondjuk a suli tényleg fontosabb, mint a foci, és ezt komolyan mondom. Zidane is megérthette, hisz ő is apa.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. szeptember 9., szerda 13:05
Ezt soha nem tudtam hová tenni. Ilyen dolgokat ismeretlenül szerintem igen nehéz megítélni és pont így születnek a "kőbuta" legendák.Ramost, CR-t, sot akar Messit se az eszeert szeretik
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 9., szerda 12:00
Inkabb csak szerencse. Bar az is teny, hogy Ramost, CR-t, sot akar Messit se az eszeert szeretik, de az alapmuveltseg hianya nem feltetlenul potolhato penzzel.Es itt most nem a a fizikara, matekra, kemiara gondolok, amik nagyresze tokre nem fontos az eletben, de ha valaki azt nyilatkozza, hogy neki meg egy ujsag elolvasasa is unalmas, akkor menjen a fenebe, barki is legyen az.Remy írta:Hát őőő, nem feltétlenül. Ezt így nem lehet kijelenteni szerintem. A mostani klasszikusok sem azért sikeresek, mert kijárták a sulit és leérettségiztek, meg diplomát szereztek. Tudni kell megfelelően dönteni. Ehhez nyilván szerencse is kell valamilyen szinten, de rátermettség is.Vosztok írta:Hát mondjuk a suli tényleg fontosabb, mint a foci, és ezt komolyan mondom. Zidane is megérthette, hisz ő is apa.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 9., szerda 10:25
Hát őőő, nem feltétlenül. Ezt így nem lehet kijelenteni szerintem. A mostani klasszikusok sem azért sikeresek, mert kijárták a sulit és leérettségiztek, meg diplomát szereztek. Tudni kell megfelelően dönteni. Ehhez nyilván szerencse is kell valamilyen szinten, de rátermettség is.Vosztok írta:Hát mondjuk a suli tényleg fontosabb, mint a foci, és ezt komolyan mondom. Zidane is megérthette, hisz ő is apa.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 9., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 9., szerda 9:33
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 9., szerda 8:38
HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. szeptember 7., hétfő 23:39
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 7., hétfő 22:44
A német autóipar meg erősebb mint a francia. De igazából manapság ezeknek a cégeknek szerintem marha mind1 hogy német, francia vagy angol.Realista24 írta: A francia autóipar kicsit erősebb, mint a spanyol légitársaságok
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem