Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 10., csütörtök 18:30

Aki fejberugja labdaval a feleseget es meg videora veszi, aztan leadja neten attol ertelmes dolgot nem is varjon senki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 10., csütörtök 17:52

palesz77 írta:
dzsi91 írta: ...Puyol és Messi az akitől még soha nem hallottam semmi negatívat az irányunkba...
Ininek volt már? :hmmm: Én évekig nem is olvastam nyilatkozatokat, szóval nem tudom, de ő se tűnik nekem az odamondós stílusnak.
Igen talán ő még az aki nem dobálózott felénk, de ő nekem a pályán is olyan észrevétlen még amikor csúcsformában van akkor is. :mrgreen: Nem egy feltűnő jelenség az egész ember :mrgreen: Talán így ,hogy övé a karszalag egy idő után felbátorodik annyira hogy rendre intse az ilyen agyhalottakat, de szerintem ő sem kapitány alkat mint ahogy Casillas sem.Az ilyen tejbetök (ezt most nem negatívan értem) stílus egyszerűen nem való kapitánynak.Puyol viszont nagy vezér volt, kellően durva de a tiszteletet is megadta mindenkinek, nagyon hiányzik onnan.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 10., csütörtök 17:45

dzsi91 írta: ...Puyol és Messi az akitől még soha nem hallottam semmi negatívat az irányunkba...
Ininek volt már? :hmmm: Én évekig nem is olvastam nyilatkozatokat, szóval nem tudom, de ő se tűnik nekem az odamondós stílusnak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 10., csütörtök 16:22

Én nem tudok felháborodni Mr.Shakira marhaságain, önmaga szegénységi bizonyítványa és a klubé ahova tartozik.Ráadásul ezek a beszólások általában fordítva sülnek el,szóval szerintem jó dolog ha csúnyán felhergeli 1-1 katalán a Realosokat.Pályán duplaannyi motivációt jelent majd Ramoséknak 1-1 ilyen beszólás.

Még mindig azt az 1-2 normális barcást sajnálom akik próbálják menteni a klub hírnevét.De hát amikor egy Xavi is ilyen patkány volt világ életében aki azért elég nagy legenda odaát akkor mit várunk ettől a szerencsétlentől? Puyol és Messi az akitől még soha nem hallottam semmi negatívat az irányunkba, Messinek volt az a közönségbe bikázása, de az akkori felfokozott idegállapotban védhető, ahogy Ramos lökdösődése.A többi mind egy ótvar szar patkány.Ami számomra meglepő,hogy a páva gyerek Neymar is eddig csak pozitívan és tisztelettudóan nyilatkozott rólunk.Bár neki még van ideje asszimilálódni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. szeptember 10., csütörtök 16:22

Annyira azért nem értem a felháborodást, mrs waka-waka irányába. Ilyen volt, ilyen is marad. Emlékszem még - nem is olyan rég - Guti sem éppen szívmelengető posztokat meg nyilatkozatokat tett a Barcáról.
Kicsit más, Piqué válogatott alapkezdő játékos, és miatta alakult ki egy kisebb feszültség is, erre kapott egy alkalmat, hogy pár sablonszart lenyomjon és elnézőbbek legyenek szerencsétlen fogyatékossal, erre tovább szítja az egészet. Szánalmas. :lol:

yep, 3-4 hetekről írnak.
Micsoda meglepetés, megint megsérült valaki a válogatott szünetben... Na de Carvajal time.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2015. szeptember 10., csütörtök 16:25-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 10., csütörtök 16:18

VanillaSky írta:Annyira azért nem értem a felháborodást, mrs waka-waka irányába. Ilyen volt, ilyen is marad. Emlékszem még - nem is olyan rég - Guti sem éppen szívmelengető posztokat meg nyilatkozatokat tett a Barcáról.

Danilo meg 1 hónap off?
yep, 3-4 hetekről írnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 10., csütörtök 16:14

Annyira azért nem értem a felháborodást, mrs waka-waka irányába. Ilyen volt, ilyen is marad. Emlékszem még - nem is olyan rég - Guti sem éppen szívmelengető posztokat meg nyilatkozatokat tett a Barcáról.

Danilo meg 1 hónap off?

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. szeptember 10., csütörtök 15:46

Mascherano is adót csalt? Állítólag 1,5 millió eurónyi összeget nem fizetett be.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 10., csütörtök 15:21

bár gondolom spanyol honban nem úgy működik mint nálunk, hogy ha nemzetközi sorozatban játszik egy hazai csapat, akkor annak gyakorlatilag az egész ország szurkol)
Egyébként de. Nyilván ott is vannak egysejtűek, de az értelmesebbje felfogja hogy a hazájának az a jó, ha a hazája csapatai minél tovább menetelnek. Így történt például hogy Andalúziában az összes Betises ismerősöm a Sevillának drukkolt a 2014-es EL döntőben a Benfica ellen, pedig pont az ősi rivális ejtette ki pont a kedvenc csapatukat.
És azért a Sevilla-Betis párharc van kb Fradi-Újpest szinten. :)

Hogy egy a Madridban élők általában kinek szurkolnak a Barcelona bl döntőin, az már más kérdés, arról fogalmam sincs. Igazából teljesen személyes ügy.

Na de teljesen más a két ország, az egyik válogathat a jobbnál jobb csapatok közül, mi meg örülhetünk ha egyszer valaki 20 évente pofozógépnek bekerül a csoportkörbe...
ki ez az ember?
aki mindig is volt. :) senki

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 10., csütörtök 15:19

mondom, egy megélhetési celeb futballista.
a lófasz teljesítménye mellett azzal kerül a címlapokra, h hergeli a népet, h nem szégyelli, h részegen baszakszik, h minél több real gyűlölő rigmust kiabáljon bármilyen rendezvényen, h az élteti, ha vmit odaszúrhat a realnak, h a saját sajtótájékoztatóján, ahol egy egész ország előtt kellene magyarázkodni v legalábbis tiszta vizet öntenie a pohárba, a real madriddal poénkodik. ki ez az ember? nagyon frusztrált lehet szegény. az ilyen szerencsétleneket sajnálni szoktam, de ő már annyira bicskanyitogató, h még a sajnálatra sem jó. nyilván nem az enyémre, mert abból nem kér, de azt a "pár" szurkolóét sem kapja majd meg ott spanyolban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. szeptember 10., csütörtök 15:03

Szerintem nyugodtan ki lehetne tenni a válogatottból, egy provokátor és teljesen megérdemli hogy kifütyülik a szurkolók.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. szeptember 10., csütörtök 14:57

Na mind1...Több mint egy klub... :lol:
Így van, igazából két klub. Van a labdarúgó klub, és van az "Utáljuk együtt a Real Madridot" klub.

(hoppá, elírtam... náluk csupa kisbetűvel írják a Realt... bocsi, nekem nem áll a kezemre)

Egyébként tényleg kezd nevetséges lenni ez a Pique dolog. Nem tudom, hogy miért jó neki hergelni a Real szurkolókat... így akar a Barcának több szurkolót szerezni? Bár akik a Real ellen drukkolnak, azok inkább Atletico-sok lesznek... Sanszos, hogy élete végéig ki fogják fütyülni a Bernabeuban most már :D (remélem máshol is... bár gondolom spanyol honban nem úgy működik mint nálunk, hogy ha nemzetközi sorozatban játszik egy hazai csapat, akkor annak gyakorlatilag az egész ország szurkol)

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. szeptember 10., csütörtök 14:44

Erre büszkék lehetnek a Barcánál és a Spanyoloknál egyaránt! :lol:
Mondhatták volna neki h valami sablon szart nyomjon le mert ezzel csak a feszkót csinálja a válogatottnál...nemhiszem h ha kettesben lesznek ezeket Ramos papa szó nélkül hagyja vagy akár még Casillas.
Na mind1...Több mint egy klub... :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 10., csütörtök 14:00

Egy csicska. remélem a szövetség tovább szopja a pöcsét és addig nem jönnek a Bernabéuba, amíg ez a patkány ott van.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 10., csütörtök 13:49

mondtam a másik topicban, h vmit befog szólni v a realra v a szurkolókra, de nem fogja kibírni. mekkora egy istentelen, világtalan gyökér szar ember ez, te atya ég. egy megélhetési utolsó tróger celebkedő futballista.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 10., csütörtök 13:45

"For me, getting whistled at the Bernabeu is like a symphony." eztafaszt :lol:
Kép

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. szeptember 10., csütörtök 13:39

hihetetlen.
mindenki védi őt, próbálja nyugtatni a szurkolókat, kérik hogy ugyan ne fütyüljék már ki szerencsétlent. még perez is megvédi őt.

ez az idióta meg még véletlenül se veszi észre, hogy ezzel árt a válogatottnak, és nyomja tovább a faszságait.

és még ramosból űznek gúnyt, hogy milyen buta... :hmmm:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 10., csütörtök 13:36

GT37 írta:
Realista24 írta:Na, Piqué holnap sajtótájékoztatót tart. Kíváncsian várom.
Egyelőre nem fogja vissza magát. :lol:

"I think they whistle me because of Barça-Madrid rivalry, but I won't change. I'll always want things to go bad for Madrid."

"I wore Buffon's shirt when Madrid played against Juventus in the Champions League semi-finals last season."

"Before Atletico-Madrid last season, I told Iker I wanted them to concede four. And they did. Was great fun."
Ha tényleg ezeket mondta... nem szoktam egy játékosnak sérülést kívánni...de remélem ennek a senkiházinak egyszer úgy eltörik a lábát, hogy ne tudjon többet focizni...

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. szeptember 10., csütörtök 13:29

Realista24 írta:Na, Piqué holnap sajtótájékoztatót tart. Kíváncsian várom.
Egyelőre nem fogja vissza magát. :lol:

"I think they whistle me because of Barça-Madrid rivalry, but I won't change. I'll always want things to go bad for Madrid."

"I wore Buffon's shirt when Madrid played against Juventus in the Champions League semi-finals last season."

"Before Atletico-Madrid last season, I told Iker I wanted them to concede four. And they did. Was great fun."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 9., szerda 23:58

Na, Piqué holnap sajtótájékoztatót tart. Kíváncsian várom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: