Premier League
Re: Premier League
Mikor van gaal nyomta hogy Fellaini csatár lesz, azt hittem hülyéskedik. De ez az ember ostobább mint gondoltam... remélem nem lesz meg a BL indulás helye! Az a mákja hogy a Pool és Chelsea nem lesz nagy ellenfél így szinte tuti a 3. hely ha Wenger nem bénázik nagyot, mert akkor második is becsúszhat.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Fuh, hát a Digin se veri az egeket a színvonal a stúdióban ahogy nézem. Martial remélem játszik majd, kíváncsi leszek rá, na meg Depayra is, ha már Coutinho nem játszhat..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kifagyott a win95, mikor regisztrálni akarták a kezdőbe.oroszisti írta:Mindenki nézze a MU meccset ! Fellaini center lesz Rooneyval mi van ?
Nem illik.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Mindenki nézze a MU meccset ! Fellaini center lesz Rooneyval mi van ?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ziro4vr
Azért irigyellek, valamelyik angol kedvenc csapatot csak nyer mindig.BBeno írta:de kellett ez a city győzelem. pelle megérdemelte az első félidős kis incidens után
Na, ma debütál kezdőcenterként Fellaini, az 50+30 milliós ember nem fért most be.
Nem illik.
de kellett ez a city győzelem. pelle megérdemelte az első félidős kis incidens után
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Már akartam írni, hogy a Chelsea bukta fényében az 1 pont is teljesen oké, erre talált egy gólt a City.
Ezt a mai CP-t nem sok csapat verné meg otthon, 5 meccsen 9 pontjuk van, de lehetne 12 is, ez a győzelem rettentő sokat fog még érni Pellegriniéknek. Agüerot elég csúnyán megrúgták.
A Chelsea -11 ponton 5 forduló után
Ezt a mai CP-t nem sok csapat verné meg otthon, 5 meccsen 9 pontjuk van, de lehetne 12 is, ez a győzelem rettentő sokat fog még érni Pellegriniéknek. Agüerot elég csúnyán megrúgták.
A Chelsea -11 ponton 5 forduló után
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Pellegrini meg idegállapotban van
szegény agüero megint megsérült. hihetetlen porcelán a csávó.
viszont kevin állt be a helyére.
viszont kevin állt be a helyére.
Nem fog már egyik sem megújulni egymás mellett. Hazardnak valóban nem fekszik ez a semmilyen íztelen **spermet... 5 Chelsea meccsből háromba belenéztem és semmi elképzelés... ez nem szezon elejei forma, vagy hasonló gond. Itt komoly gondok vannak, amit szinte biztosra veszek, hogy Mou nem fog tudni megoldani, mert valószínűleg pont ő is okozza őket, és túl makacsa ahhoz hogy belássa: tévedett. Decemberben vagy legkésőbb tavasszal repülni fog. Persze majd be lesz állítva, hogy ő a körülmények áldozata lett vagy ő mond fel, valami gyermeteg kifogással.Realista24 írta:Hazardnak akkor kellett volna váltania, amikor Mourinho visszament.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hazardnak akkor kellett volna váltania, amikor Mourinho visszament.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Az, hogy jobban feküdne neki az tény, de hogy jobban ki tudna teljesedni, az nálam azt jelenti, hogy magasabb szintre lépne, hatékonyságban, több gólt szerezne, kritikus pillanatokban hozná magát. És ebben nem vagyok biztos.MesQueUnClub írta: Nem áldozatnak állítom én be, csak szvsz ha a mentalitása olyan, akkor egy RM/Barca/Bayern típusú csapatban jobban kitudna teljesedni.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a régi? Az azért nem CR szint.BBeno írta:nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.
Inkább legyen új, fejlődjön.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem áldozatnak állítom én be, csak szvsz ha a mentalitása olyan, akkor egy RM/Barca/Bayern típusú csapatban jobban kitudna teljesedni.ziro4vr írta: Azért ne állítsuk be csak a körülmények áldozatának. Több kéne tőle, több alázat, több gól, előrelépés.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
Azért ne állítsuk be csak a körülmények áldozatának. Több kéne tőle, több alázat, több gól, előrelépés.MesQueUnClub írta:Neki egy játszó csapat kell, ahol kiteljesedhet. Mert a Mou taktika az sehogy nem az.BBeno írta: nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.
Nem illik.
- MesQueUnClub
Neki egy játszó csapat kell, ahol kiteljesedhet. Mert a Mou taktika az sehogy nem az.BBeno írta: nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.
kicsisterling megsérült selejtezők alatt vagy mi van vele?
kevin padról indul. nasri helyett egyből kezdetném.
kevin padról indul. nasri helyett egyből kezdetném.
nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.ha a chelseanek ilyen gyenge szezonja lesz végig, akkor mindenképp be kell próbálkozni hazardnál jövő nyáron, már ha eladjuk cét.
- MesQueUnClub
Én isten igazából 4 embert kedvelek az egész chelseaből, Fabregas (csak ő minden tavaszra kuka), Matic (ő mai viszonyokban sztem az egyik legjobb szűrő) Hazard (sztem egyértelmű) és a Courtois fiú (miatta lehetett ott tulajdon képpen az atma a BL döntőben).
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Túl egyszerű: válogatott meccsekMesQueUnClub írta:Úgy érzem ma a klíma változás lesz a kifogás a vereségre. Ez a Chelsea előre láthatóan nagyon acélos lesz a szezonban.
!1alexoxladjackoxi írta: Ez tiszta sor, de nem gondolom, hogy ettől jelentősen csökkentek volna az esélyeik. De egyébként mind1 is, ez a Chelsea ezer sebből vérzik. Ha csak ez lenne a gondjuk...
A játék minden elemében megverték ma a chelseat.
Nagyon szétesett brigád látszatát keltik. De igazából rosszul van felépítve a keret szerintem.
Diego Costa-Falcao együtt nem lőnek 20-25 gólnál többet idén ezt állítom.
Kérdés Joséhoz: Most van csapatod?
Nagyon szétesett brigád látszatát keltik. De igazából rosszul van felépítve a keret szerintem.
Diego Costa-Falcao együtt nem lőnek 20-25 gólnál többet idén ezt állítom.
Kérdés Joséhoz: Most van csapatod?