Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Na, 3 meccs 0 kapott gól, volt már ilyen? Szerintem nagyon régen lehetett.
Viszont szar, mert egyik meccsünket sem láttam még idén.
Viszont szar, mert egyik meccsünket sem láttam még idén.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kroost védeném meg egy kicsit. Valóban nem ez volt élete meccse, de azért abszolút vállalható szintet hozott ő is és Modric is. Ha jól emlékszem 90%-os passzpontossága volt tehát azért nem szórta el ész nélkül a labdákat. Két "gólpasszra" emlékszem tőle amit a támadók nem vertek be, ha azok bemennek másként látnánk a teljesítményét.
Szerintem idővel jobb lesz ahogy megszokják az új játékrendszert hát ha még lesz valaki mögötte és feljebb léphet egy picit.
Szerintem idővel jobb lesz ahogy megszokják az új játékrendszert hát ha még lesz valaki mögötte és feljebb léphet egy picit.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk nem lehet konnyu olyan magasbolVosztok írta:Lehet rosszul láttam a tegnapi meccset, sajnos a stream rendesen akadozott, de szerintem Karim többet volt a 10-es helyén, mint Bale és James.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Lehet rosszul láttam a tegnapi meccset, sajnos a stream rendesen akadozott, de szerintem Karim többet volt a 10-es helyén, mint Bale és James.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- mocsok
na, ezzel a matt hozzászólással már én is egyet tudok érteni.
egyértelmű hogy bale és cé nem fér el egymás mellett. sok.
viszont ahogy te is mondtad cé jobban illik a játékunkba, és alapból egy pár szinttel jobb játékos mint a walesi.
szerintem ha választani kéne (márpedig kéne) a két játékos között, akkor cének kéne a kezdőnek lennie.
hiába fiatalabb bale, ő később se fog passzolni ide.
és a legjobb az lenne, ha jövőre már egyik se lenne itt.
sose voltam cé fan, most se vagyok. nem a szimpátia beszél belőlem.
egyértelmű hogy bale és cé nem fér el egymás mellett. sok.
viszont ahogy te is mondtad cé jobban illik a játékunkba, és alapból egy pár szinttel jobb játékos mint a walesi.
tény, hogy cé egy f*sz, aki nem tudja elviselni ha másnak jobban megy (mások erre mondják hogy maximalista), de bale legalább annyira el van szállva magától. ez az ő megmozdulásain, nyilatkozatain is látszik.Bale is jó úton van a totális elszállás felé, de CR már túllépte a kezelhető szintet. Engem nagyon idegesítenek a mutogatásai, a durcáskodásai, a látható örömtelensége a csapattársak góljainál.
szerintem ha választani kéne (márpedig kéne) a két játékos között, akkor cének kéne a kezdőnek lennie.
hiába fiatalabb bale, ő később se fog passzolni ide.
és a legjobb az lenne, ha jövőre már egyik se lenne itt.
sose voltam cé fan, most se vagyok. nem a szimpátia beszél belőlem.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ursus írta:Ronaldoval kapcsolatban vegyesek az érzelmeim és ezáltal a megnyilvánulások is vele kapcsolatban. Tegnapi meccsen is bőven voltak hasznos megmozdulásai amik mellett azért elvakultság lenne szemet hunyni. Például Benzamanak az a simán a fejére rakott beivelés amit nem váltott gólra a francia, nem is fejelte meg a labdát hanem szinte csak elkezdett dőlni a labda felé mint egy zsák ellentétben Bale beadásával amit gólra váltott. Ezen is látszott hogy Karimnak nem a befejezés az erőssége, csak egy példa hogy annó ilyenekből Van Nistelrooy ha oda került ellentmondás nélkül befejezett, én ezt nagyon bírtam benne, de ezzel szemben belőle meg hiányoztak azok amikben Benzema meg pluszt ad a csapatnak. Visszatérve Ronaldora volt még ugye a szép szólója az első félidőben ahol nem is értem miért a röviden akarta befejezni amit Adán simán hárított, a hosszú pedig üresen tátongott. Isco forintos labdáját sem váltotta gólra. Tehát ott tartunk hogy simán benne volt a játékában egy gól,gólpassz meccs és azért aki egy meccsen ilyen helyzetekbe kerül azt nehezen lehet tehernek nevezni. Miért is? Mert azt leszámítva hogy nem rúgta meg vagy a társa nem fejelte be azokra a labdákra úgy kell helyezkednie vagy beindulnia amikben a portugál továbbra is átlag feletti.
Most hasonlítsuk össze Bale tegnapi játékával. Ronaldo sokkal többet volt játékban, sokkal többször került a kapu elé még Bale volt hogy percekig nem ért labdába illetve megjatszhatatlan volt. Megis összeségében Bale többet tett hozza mivel gólra játszák a játékot és Bale tegnap két góllal és gólpasszal zárt. Ezzel csak azt akarom mondani hogy ebben a Sportban nüanszokon múlnak a dolgok és képtelenség tökéletesen lehozni egy meccset akar egy egész szezont is.
Nekem csak a megnyilvánulásai nem szimpatikusak Ronaldonak ha nem megy neki a játék, az hogy nem rúg gólt engem nem érdekel, így is a szezon végen minimum 30 gól lesz benne, mondom, minimum. Inkább kifejezetten örülök hogy így is vannak gólerős játékosaink, és nem tőle függ a csapat eredményessége az ilyen napokon amikor nem jön össze neki semmi.
A pótlásán ideje lesz elgondolkodni ez biztos, 31 lesz a szezon végen meglátjuk milyen állapotban lesz. De én még nem tartom őt nyűgnek a fentebb leírtak miatt is.
Abszolút igazad van, voltak CR-nek is jó megmozdulásai. Egy fejben egészséges, éles CR tegnap berúgott volna legalább egyet. De most jelenleg mélyen a tudása alatt van. Csak azt nem tudom még eldönteni, hogy ez az új szerepének köszönhető, a magánéleti problémáinak, vagy egyszerűen annak, hogy ő sem tart örökké.
Az egésznek a lényege egyébként annyi, hogy CR és Bale együtt sok, kettejük közül csak az egyiknek szabadna játszania, mert elveszik egymástól a levegőt, és az sem jó, ha titkon egymással rivalizálnak. CR-nek is jót tenne, ha Bale kikerülne a kezdőből, több játékos dolgozna alá, többet kerülne helyzetbe, gólokat rúgna, és akkor ismét valamilyen szinten egyenesbe jönne.
Két dolog szól azonban Bale mellett. Egyik az ego. Bale is jó úton van a totális elszállás felé, de CR már túllépte a kezelhető szintet. Engem nagyon idegesítenek a mutogatásai, a durcáskodásai, a látható örömtelensége a csapattársak góljainál. Ez nagyon csapatmorál bomlasztó. Vannak esetek, amikor egy ilyen karaktert ki tud bekkelni a csapat, akkor ha a csapatnak jól megy, és ez a karakter viszi a hátán a csapatot. Jelenleg nem ez a helyzet. Balenek ilyen megnyilvánulásai még nincsenek. De ő is eléggé nehezen kezelhető, és a kettő együtt veszélyes. A másik dolog a kor. CR egyre kevesebbet teljesít játékban, valószínűleg a kora és a térde az oka. Ő és Messi kicsit olyan mint Nadal és Federer. Az egyik a testi képességeit használja, a másik a technikai felsőbbrendűségét. A test idővel elkopik, viszont a technikai felsőbbrendűség sokkal tovább kitart. Jelenleg nem látom értelmét továbbra is olyan emberre alapozni, akinek a legnagyobb fegyvere a testi felsőbbrendűsége.
Az kétségtelen, hogy Bale sosem lesz a közelében sem annak, amit CR tud (egykor tudott). Technikában és játékintelligenciában is csak egy ócska másolat. Viszont ahogy RMFC sokszor bizonygatta, benne van az az elemi őserő, ami néha kibuggyan belőle, és akkor ellenállhatatlan. Fiatalabb, lendületesebb, és ha még egyszer éhessé lehetne tenni, akkor lehetne egy korrekt elem, egy gyilkos fegyver. Nem egy új CR, de egy olyan játékos, aki igenis meg tudja teremteni a különbséget.
Nehéz ügy ez, mert CR jobban beleillik a csapatba, Balelel viszont hosszútávon lehet tervezni. Egy dolgot viszont tudok. James, Isco és Benzema mellé kell egy fegyver, aki a kapura kifejezetten veszélyes, és akit ezek a játékosok elláthatnak labdákkal. Szóval kell egy vadállat, egy vezérkarakter, aki tökéletes építőelemeket egy szinttel magasabbra emeli. Jelenleg itt van CR és Bale. A szezon végéig el kell dönteni, melyikük marad, melyikük megy. Személy szerint én egy 3. játékost is el tudnék képzelni, ha lenne ilyen a piacon. Neymar ideális lenne, ha nem a Barcában játszana, Ibra ha fiatalabb lenne, Falcao ha még egyszer az Atmás formáját hozná... Talán Ödegaard, ha idősebb lesz, majd ez az elem lehet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amindenit, ennyit nem olvasok el Mattét elolvastam, mert hosszúnak tűnt és sokan idézték. Balenek jót tehet ha nem kell majd mindent CR-re játszania, nagyon hiányolom a távoli kísérleteit.
Meccs előtt írtam hogy szerintem miért kellene Benzemának kezdenie, szerencsére Benitez is úgy gondolta ahogy én, bejött, nagyon hasznos volt.
A kp nem elég jó, sok labdát szórnak el, viszont Casemiro nagyon kellemes meglepetés volt tegnap.
Nekem folyamatosan az az érzésem, hogy Danilo inkább védekezésben gyengébb Carvajalnál, sokkal könnyebben forgassák be. Bár már észrevettem, hogy kritikusabb vagyok a brazillal.
Jól játszott a csapat, de a Betis partner volt ebben. CR viszont teljes csőd eddig, semmi nem megy be, pedig voltak szép akciók amiket befejezhetett volna. Meg a kapufa...
Meccs előtt írtam hogy szerintem miért kellene Benzemának kezdenie, szerencsére Benitez is úgy gondolta ahogy én, bejött, nagyon hasznos volt.
A kp nem elég jó, sok labdát szórnak el, viszont Casemiro nagyon kellemes meglepetés volt tegnap.
Nekem folyamatosan az az érzésem, hogy Danilo inkább védekezésben gyengébb Carvajalnál, sokkal könnyebben forgassák be. Bár már észrevettem, hogy kritikusabb vagyok a brazillal.
Jól játszott a csapat, de a Betis partner volt ebben. CR viszont teljes csőd eddig, semmi nem megy be, pedig voltak szép akciók amiket befejezhetett volna. Meg a kapufa...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://youtu.be/cfg162Pumw8?t=11m40s
Erre dőlt Karim, mint a zsák?
Erre dőlt Karim, mint a zsák?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ronaldoval kapcsolatban vegyesek az érzelmeim és ezáltal a megnyilvánulások is vele kapcsolatban. Tegnapi meccsen is bőven voltak hasznos megmozdulásai amik mellett azért elvakultság lenne szemet hunyni. Például Benzamanak az a simán a fejére rakott beivelés amit nem váltott gólra a francia, nem is fejelte meg a labdát hanem szinte csak elkezdett dőlni a labda felé mint egy zsák ellentétben Bale beadásával amit gólra váltott. Ezen is látszott hogy Karimnak nem a befejezés az erőssége, csak egy példa hogy annó ilyenekből Van Nistelrooy ha oda került ellentmondás nélkül befejezett, én ezt nagyon bírtam benne, de ezzel szemben belőle meg hiányoztak azok amikben Benzema meg pluszt ad a csapatnak. Visszatérve Ronaldora volt még ugye a szép szólója az első félidőben ahol nem is értem miért a röviden akarta befejezni amit Adán simán hárított, a hosszú pedig üresen tátongott. Isco forintos labdáját sem váltotta gólra. Tehát ott tartunk hogy simán benne volt a játékában egy gól,gólpassz meccs és azért aki egy meccsen ilyen helyzetekbe kerül azt nehezen lehet tehernek nevezni. Miért is? Mert azt leszámítva hogy nem rúgta meg vagy a társa nem fejelte be azokra a labdákra úgy kell helyezkednie vagy beindulnia amikben a portugál továbbra is átlag feletti.
Most hasonlítsuk össze Bale tegnapi játékával. Ronaldo sokkal többet volt játékban, sokkal többször került a kapu elé még Bale volt hogy percekig nem ért labdába illetve megjatszhatatlan volt. Megis összeségében Bale többet tett hozza mivel gólra játszák a játékot és Bale tegnap két góllal és gólpasszal zárt. Ezzel csak azt akarom mondani hogy ebben a Sportban nüanszokon múlnak a dolgok és képtelenség tökéletesen lehozni egy meccset akar egy egész szezont is.
Nekem csak a megnyilvánulásai nem szimpatikusak Ronaldonak ha nem megy neki a játék, az hogy nem rúg gólt engem nem érdekel, így is a szezon végen minimum 30 gól lesz benne, mondom, minimum. Inkább kifejezetten örülök hogy így is vannak gólerős játékosaink, és nem tőle függ a csapat eredményessége az ilyen napokon amikor nem jön össze neki semmi.
A pótlásán ideje lesz elgondolkodni ez biztos, 31 lesz a szezon végen meglátjuk milyen állapotban lesz. De én még nem tartom őt nyűgnek a fentebb leírtak miatt is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ebben nincs semmi személyeskedés, egyszerűen annyi hülyeséget írsz, hogy már követni sem bírod. Persze így könnyű az érdemi választ kikerülni vagy belátni, hogy mellényúltál megint.És már megint ott tartunk, hogy jön a személyeskedés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És már megint ott tartunk, hogy jön a személyeskedés.Realista24 írta:Ki az aki nem adná el? Téged nem lehet komolyan venni, annyira komoly szinten tolod már a fórumozást.És az milyen már, hogy egy használható (azért annál jóval több) játékost eladnátok, míg egy értékelhetetlent nem?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi olyan vicces azon, hogy nem mindenki ajnározza mint te?Megérdemli, de nem azt, hogy eladjuk.
Ki az aki nem adná el? Téged nem lehet komolyan venni, annyira komoly szinten tolod már a fórumozást.És az milyen már, hogy egy használható (azért annál jóval több) játékost eladnátok, míg egy értékelhetetlent nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És az milyen már, hogy egy használható (azért annál jóval több) játékost eladnátok, míg egy értékelhetetlent nem?miro írta:Az milyen érv,hogy ha hülyék vagyunk egy játékosnál mert szar és nem adjuk el,akkor megtehetjük másnál is?Remy írta:
Viszont van egy másik játékos a keretben, aki még statisztikailag sem volt elfogadható, mégis fizettek volna érte 100 millát, de nem lett eladva.
Amúgy senki nem életit jelenleg CR-t. Nincs jó formában, ez tény. Mégis mindig úgy jön ki, hogy azért van védve CR, mert amúgy élete formájában van... de hát nem.
Megérdemli, de nem azt, hogy eladjuk.Realista24 írta:ha egyszer megérdemli, akkor miért baj?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Az milyen érv,hogy ha hülyék vagyunk egy játékosnál mert szar és nem adjuk el,akkor megtehetjük másnál is?Remy írta:
Viszont van egy másik játékos a keretben, aki még statisztikailag sem volt elfogadható, mégis fizettek volna érte 100 millát, de nem lett eladva.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szóltam már, hogy mosd ki a szádat.Remy írta:CR basztatása is unalmas már. Ha már itt tartunk.Realista24 írta:Unalmas vagy már Remy, mint a fogadásaid.
On: ha egyszer megérdemli, akkor miért baj? Szerinted te nem vagy unalmas a Vettelezéssel meg Bale fikázással?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
CR basztatása is unalmas már. Ha már itt tartunk.Realista24 írta:Unalmas vagy már Remy, mint a fogadásaid.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Unalmas vagy már Remy, mint a fogadásaid.
És igen, statisztikában volt jó, sehogy máshogy. Gondolom a külföldi cikkek szerzői is mind egytől egyig idióták.
Bale-t idekeverni meg tényleg igazi pánikolás már.
És igen, statisztikában volt jó, sehogy máshogy. Gondolom a külföldi cikkek szerzői is mind egytől egyig idióták.
Bale-t idekeverni meg tényleg igazi pánikolás már.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
"rossz". Bárhol máshol hozta volna azt le, továbbra is éltetve lenne. De mivel itt hozta le, és csak statisztikailag volt elfogadható, már húzzon a fenébe... ez természetes.Kerlon írta: Volt egy rosszt fél éve, aztán már mindenki pánikol.
Amúgy az a legszebb, hogy már tényleg annyiszor írják egyesek itt a fórumon, hogy használhatatlan volt CR az előző fél évben, hogy még a végén elhiszem. (Ja igen... azért olyan jónak sem nevezném, csak, hogy kezeljük helyén a dolgokat.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Es 31 lesz, van benne meg 2 ev, amikor fantasztikus szinten tud meg jatszani, aztan elfarad a teste es egyre tobb lesz a serulese.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
Az ilyen hozzászólásokra csak annyit tudok írni, hogy WTF.Vosztok írta:CR#ert kaphattunk volna iden 100 + millio eurot, abbol siman megerosithettuk volna ugy a csapatot, hogy egyreszt meg lenne oldva hosszu tavra a csapat jovoje, plusz a kieso golmenyiseg is potolva lenne. De most ebbol fozunk es CR jovore valt klubot, kb 20 millio euroval olcsobban. Szerintem, ha tavaly megdontotte volna Raul osszes rekordjat, akkor mar iden osszel mas csapatban jatszana.
Mintha CR már használhatatlan lenne és semmire se lenne jó. Arról meg nem is beszélve, hogy ez a keret még azt is elbírná, ha nem igazolnánk a helyére. A legtöbb posztra meg olyan játékosaink vannak, akik 5 év múlva is bevethetőek lesznek, ha nem sérülnek le vagy nem üt be náluk valami komoly hanyatlás.
Volt egy rosszt fél éve, aztán már mindenki pánikol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K