Divat
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Divat
Én most vettem itt Kanadában egy Heateset. Átlagos méretű a fejem. A fullcapba az van írva, hogy 7 és 1/4 (57.4cm). Fekásan akarom hordani, tehát nem húzom rá teljesen a búrámra. Úgy amúgy is nagyon feszülve megy rá.Marci77 írta:Újra felteszem eme kérdést.(eket) :
Honnan tudhatom azt,hogy mekkora fullcap kell fejemre? (Hol kell körbemérni?)
Mert unokatesóm USAba van,aztán kértem hogy hozzon NewEra fullcapet Celticseset vagy Patriotsosat.Csak nem tom mekkora kell
Ja és,ezeket hogy kell tisztítani? Mert olyan sapkám van,amibe elől volt papír (nem tom mi annak a sapkastílusnak a neve) és amígy ez benne volt (meg az első mosaásig) tartotta magát,de utánna beesett. Vagy ezeket nem szabad mosni? Vagy hogy
ÉS még egy kérdés:
MO-n hol lehet venni teremcipőt 48-49-esben? én sok boltba voltam de nem találtam neten se. Meg pár haverom is nézte több helyen de ők se találtak
Ha a lábméreteidből indulok ki, akkor szerintem neked valamivel nagyobb kell. Mindenesetre ez a méret egy kiindulási pontnak jó lehet. De szerintem ha unokatesód felpróbálgatja őket, azzal is nyert ügyed van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
hajvágóval brokiszőrt?? a legbénább köztes megoldásnak hangzikpátkán írta:van még két hajvágóm, az egyiket a buksira használom a másikat ...
- ___Samy___
http://www.ftmguide.org/haircuts.html
ha legörgetsz majdnem az aljára, ott le van írva, hogy ez bizonyos archoz milyen haj illik a legjobban, talán egy támpontnak megfelel
ha legörgetsz majdnem az aljára, ott le van írva, hogy ez bizonyos archoz milyen haj illik a legjobban, talán egy támpontnak megfelel
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
na, már megint ott tartok, mint a múltkor. 2 hét alatt visszanőtt kb minden, amit levágott a fodrász szeretnék valami újítást a fejem tetején (oldalt és hátul marad a jó rövid, pár mm-es) de nem tudom, milyen legyen.
elég rakoncátlan, egyenes és vékonyszálú hajam van, viszont sok. milyen frizurát tudnátok ovális arcformára ajánlanI? lehetőleg olyat, amivel nem kell mindennap 20 percet szabakodni, zselézni etc (Ramos frizkó pedig nagyon tetszik)
elég rakoncátlan, egyenes és vékonyszálú hajam van, viszont sok. milyen frizurát tudnátok ovális arcformára ajánlanI? lehetőleg olyat, amivel nem kell mindennap 20 percet szabakodni, zselézni etc (Ramos frizkó pedig nagyon tetszik)
Marky írta:ha már a pofaszőrzet a téma. szerintetek hogy érdemes meghagyni soványkás arcnál? szeretem, ha szőrösebb vagyok, mert nem tűnik annyira soványnak az arcom, de eléggé átcsap a dolog ilyen szakadt alkoholista kinézetbe... főleg mikor hajnal 5kor bedőlök a bejáratni ajtón
meg sokszor a nyakamnál már szúr, ha lehajtom a fejem. nem merek belenyírni olyankor, mert elég idiótán nézne ki. bár 5 nap alatt visszanő teljesen....
Puding próbája az evés... Mindenkinek másképp áll. Lehet ami nekem jó az neked nem, nekem is sovány pofám van. Én amikor már idegesít, vagy szúr, akkor átmegyek rajta finoman egy nullás géppel, az nekem pont megfelelő. Asszony pajtás is azt szereti vagy a babapofám, de nekem a kis borosta jobban bejön.
De mint előttem mondták ez mind emberfüggő, amikor épp nincs dolgod, vagy otthon vagy mondjuk 1-2 napot, előtte hagyd meg, nyírj bele nyugodtan, aztán ha nem is akarod leborotválni 1-2nap után olyan mint volt (legalábbis nekem ) de ha minden kötél szakad mert annyira szar, bár azt kétlem, mert akkor mikor megborotválkozol már akkor lenyírnád amikor akkora... tehát ne aggódj próbáld ki. Úgyis visszanő
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó nekem is volt olyan, hogy 17 évesek voltunk haverokkal. Tippmixet adja le az egyik babaarcú haverom(20 éves most és még mindig csak az állán nő kb) elfogadta a nő, adja le a másik szintén full szőrtelen arcú haverom, elfogadja a nő. Adom le tök nyugodtan, erre személyi van? Kiakadtam. Amúgy vannak haverjaim(fiúk lányok egyaránt) akik mindig basztatnak, hogy miért nem borotválkoztam meg, van haverom aki meg irigyli, hogy neki nem nő ilyen(kb Isco-féle van nekem) Szóval tök emberfüggő az is, hogy kinek tetszik és kinek nem. Ha nincs borostád, akkor ne erőltesd szerintem, ha van és jól áll akkor hagyd meg, ha van de nem áll jól akkor told le a picsába
Nem-nem,nem Xavi szindrómáról van szóMarci77 írta:Simalábpátkán írta:a másikat ...
joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ha már a pofaszőrzet a téma. szerintetek hogy érdemes meghagyni soványkás arcnál? szeretem, ha szőrösebb vagyok, mert nem tűnik annyira soványnak az arcom, de eléggé átcsap a dolog ilyen szakadt alkoholista kinézetbe... főleg mikor hajnal 5kor bedőlök a bejáratni ajtón
meg sokszor a nyakamnál már szúr, ha lehajtom a fejem. nem merek belenyírni olyankor, mert elég idiótán nézne ki. bár 5 nap alatt visszanő teljesen....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2013. július 3., szerda 23:12-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Yazid Zidane, Raúl González Blanco, Sergio Ramos García, Raphaël Varane, Iker Casillas
Boráros téri bolthoz. Nincs hivatalos honlapja sajnos. Csak Facebook-on követhetők. De ott legalább van kép termékről árral. Ja és két üzletük van ott egy férfi részleg meg egy női/gyerek részleg.
https://www.facebook.com/adidas.outlet?fref=ts
https://www.facebook.com/adidas.outlet?fref=ts
pátkán írta:a termet is fontos, az összkép. nem csak a pofidat nézik meg...weeni írta: bár borostásan is állandóan elkérik még mindig a személyimet mikor piát szeretnék venni
nekem is Remingtonom van amugy. 11 mátyás volt, kíváló, ajánlom.
van még két hajvágóm, az egyiket a buksira használom a másikat ...
Tök átlagos "gyerek" vagyok nem hiszem hogy azért kérnék el... ráadásul mindig ingben vagyok, így még a ruhámba se lehet belekötni bár jobban örülök ennek mintha 30+nak néznék ki
a termet is fontos, az összkép. nem csak a pofidat nézik meg...weeni írta: bár borostásan is állandóan elkérik még mindig a személyimet mikor piát szeretnék venni
nekem is Remingtonom van amugy. 11 mátyás volt, kíváló, ajánlom.
van még két hajvágóm, az egyiket a buksira használom a másikat ...
joabulicsak
AdamTaylor írta:ez egy gyerekmese, el ne hidd, átvernekmegerőszakolnaktönkretesznek...peti_madrid írta:borotválkozzál gyakran, akkor megerősödik a szőr az arcodon, meg gyorsabban is fog nőni
szóval tényleg badarság. én voltam kb aki utoljára borotválkozott osztályban (még amikor gimibe jártam), ez volt kb 9-ben, de akkor már nagyon gyökérül néztem ki mert nőtt mindenfelé és még szűzies volt mert sehol se toltam le. mondanom se kell ezt mind azért tettem hogy ne legyek feleslegesen jeti. de ez hülyeség...ugyanúgy én vagyok a legszőrösebb ismerőseim közül mintha birkóztam volna vele szorgalmasan. van olyan haverom aki vágja kitartóan és 21 évesen még mindig bajusz és áll alatt van csak neki, az is olyan tempóban nő 2 hét alatt mint nekem 2 nap alatt.
genetika az egész. ha rám hallgatsz (úgysefogsz) úgy vagdald hogy emberien nézz ki, emiatt hülyeség sűrűbben beretválkozni.
ezzel csak egyet tudok érteni... ráadásul ha beindul nincs visszaút bár a nullás gép csodákra képes és legalább nincs az embernek 25évesen 17éves feje bár borostásan is állandóan elkérik még mindig a személyimet mikor piát szeretnék venni :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
ez egy gyerekmese, el ne hidd, átvernekmegerőszakolnaktönkretesznek...peti_madrid írta:borotválkozzál gyakran, akkor megerősödik a szőr az arcodon, meg gyorsabban is fog nőni
szóval tényleg badarság. én voltam kb aki utoljára borotválkozott osztályban (még amikor gimibe jártam), ez volt kb 9-ben, de akkor már nagyon gyökérül néztem ki mert nőtt mindenfelé és még szűzies volt mert sehol se toltam le. mondanom se kell ezt mind azért tettem hogy ne legyek feleslegesen jeti. de ez hülyeség...ugyanúgy én vagyok a legszőrösebb ismerőseim közül mintha birkóztam volna vele szorgalmasan. van olyan haverom aki vágja kitartóan és 21 évesen még mindig bajusz és áll alatt van csak neki, az is olyan tempóban nő 2 hét alatt mint nekem 2 nap alatt.
genetika az egész. ha rám hallgatsz (úgysefogsz) úgy vagdald hogy emberien nézz ki, emiatt hülyeség sűrűbben beretválkozni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
viszont azt nem nagyon tudod befolyásolni, hogy hogyan nőjön.
van, akinek az ádámcsutkáig szőrös, van, akinek sűrű bajusza van, van, akinek forgók vannak benne, stb.
nyilván kossuth lajos meg batthyány skin esetén már mindegy, hogy nő, de egy 1-3 centis borosta kinézetét nagyon meghatározza.
van, akinek az ádámcsutkáig szőrös, van, akinek sűrű bajusza van, van, akinek forgók vannak benne, stb.
nyilván kossuth lajos meg batthyány skin esetén már mindegy, hogy nő, de egy 1-3 centis borosta kinézetét nagyon meghatározza.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
de még nekik is rendezett,de kb most olyan szőrös vagyok mint a pirlo..legyél olasz.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ááá köszönöm! be fogok ruházni egyre,de addig marad a csupaszseggarcÉn már lassan 1,5 éve vagyok borostás állandóan. A babaarcot én is rühellem. 2 jó megoldás is létezik az ápolt borostára az egyik a hajvágó gép, a másik pedig a szakállvágó(nem villanyborotva),ami speciál pont a borostára van kitalálva. Mind a hajvágó, mind a szakállvágó igényes borostát hagy maga után,a különbség annyi,hogy a szakállvágónál jobban tudsz játszani a hosszával. Ha nincs se hajnyíró géped,se szakállvágód,akkor javaslom,hogy egy szakállvágóra ruházz be, árban szinte ugyan az mint egy hajvágó és mivel direkt erre a célra van kicsit könnyebb elérni vele azt a fazont, hosszt amit szeretnél. Nekem egy Remington szakállvágóm van nem volt túl drága és tökéletes. Innen tudsz szemezgetni: http://www.argep.hu/trend/REMI/Remingto ... lvago.html Az enyém az olcsóbb fajtából való 5000 Ft,volt és teljesen jó, szerintem fölösleges a drágábbat megvenni 2-3 szoros áron,mert nem hinném,hogy annyival többet tud nyújtani.
Remélem segítettem, és sorry ha kicsit hosszúra fogtam.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony