Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem kellett volna magát fejbe lőni. Simán várhattak volna, hogy az időzítő leteljen. Mondjuk a VR-os srácok nagyon szarul játsszák, a totemeket nem figyelik és nem is szedik fel. Pedig van olyan totem is, ahol épp azt mutatja, hogy nem kell senkit lelőni.Remy írta:Tényleg fasza cucc. Bár én nem játszom vele, csak a TheVR csatornán követem, de így is király. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Chris mennyire rábaszott, hogy nem lőtte magát fejbe anno.
Konzolok
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konzolok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tényleg fasza cucc. Bár én nem játszom vele, csak a TheVR csatornán követem, de így is király. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Chris mennyire rábaszott, hogy nem lőtte magát fejbe anno.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Az első végigjátszásra nekem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sam és Chris élte túl. Matt meghalt mert elbénáztam a dont move részt. Emilyt kinyírtam és a végén elkapkodtam ezért meghalt Mike és Ash is. Jessica meg az elején meghalt. Josh is túlélte nekem, őt nem lehet rendesen megmenteni. Vagy meghal vagy wendingó lesz. Az a lényeg, hogy az utolsó epizódban van egy notesz amit meg kell találni és ott elég érdekes dolgokat ír Hannah. Ha ezt felveszed akkor Josht nem nyírja ki a wendingóvá változott Hannah. Ha felveszed a noteszt és nem nyírja ki Josht akkor a stáblista után lesz egy kis video ahol lemennek a bányákba és rátalálnak a wendingo Joshra.pheco írta:Első végigjátszásra mi lett neked a vége?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem csak ketten élték túl, Sam és Matt Elejétől kezdve Samet mindenképpen meg akartam menteni, imádom azt a színésznőt Amúgy tudtam mindegyiknél, hogy mit rontottam el, viszont Josht nem tudom, hogy lehetett volna megmenteni. Te azt tudod?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Első végigjátszásra mi lett neked a vége? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem csak ketten élték túl, Sam és Matt Elejétől kezdve Samet mindenképpen meg akartam menteni, imádom azt a színésznőt Amúgy tudtam mindegyiknél, hogy mit rontottam el, viszont Josht nem tudom, hogy lehetett volna megmenteni. Te azt tudod?volt írta:Nagyon jó játék, többször végig játszottam. Nagyon magával ragadott.pheco írta:Until Dawn az év játéka nálam. Akinek van PS4-e, az mindenképpen szerezze be. Akinek nincs, az meg nézze végig yt-on, mert tényleg hihetetlenül jó. Ilyen szép grafikát ritkán látni, történet is 10/10.
-
Nagyon jó játék, többször végig játszottam. Nagyon magával ragadott.pheco írta:Until Dawn az év játéka nálam. Akinek van PS4-e, az mindenképpen szerezze be. Akinek nincs, az meg nézze végig yt-on, mert tényleg hihetetlenül jó. Ilyen szép grafikát ritkán látni, történet is 10/10.
Nézd meg az exkluzív címeket és az szerint dönts.rashidm írta:OS4-t vagy Xbox one-t érdemes beszerezni? Nem most lesz az, mire megveszem, csak érdeklődnék. Jah, és hát az Until Dawn állat. Vr Pistiék kegyetlenek a videókban.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
OS4-t vagy Xbox one-t érdemes beszerezni? Nem most lesz az, mire megveszem, csak érdeklődnék. Jah, és hát az Until Dawn állat. Vr Pistiék kegyetlenek a videókban.
- pheco
Until Dawn az év játéka nálam. Akinek van PS4-e, az mindenképpen szerezze be. Akinek nincs, az meg nézze végig yt-on, mert tényleg hihetetlenül jó. Ilyen szép grafikát ritkán látni, történet is 10/10.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Sziasztok!
Xbox 360-ra van 36 eladó játékom! Akit érdekel, írjon pü-ben!
Xbox 360-ra van 36 eladó játékom! Akit érdekel, írjon pü-ben!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Van egy eladó Ps3 slim 500gb-os konzolom.
A kontoroller picit repedezett (köszi, fifa).
Fifa 15öt, és Prototype 2 játékot tudom mellé adni.
Irányár: 38000 forint, de biztos megtudunk egyezni.
A kontoroller picit repedezett (köszi, fifa).
Fifa 15öt, és Prototype 2 játékot tudom mellé adni.
Irányár: 38000 forint, de biztos megtudunk egyezni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Van egy eladó xbox 360 250 GB-os, 2 kontrollerrel, nagyon jó állapotban, alig volt használva, a gépnek soha nem volt semmi baja, sosem volt szervizelve, tökéletesen működik. Eredeti játékok vannak hozzá, nincs flashelve. Összes tartozékával, dobozában eladó.
Madridistáknak 50.000, Barcelona drukkereknek 60.000, egyéb csapat szurkolóinak 55.000 Ft. )
Akit érdekel, írjon PÜ-et!
Madridistáknak 50.000, Barcelona drukkereknek 60.000, egyéb csapat szurkolóinak 55.000 Ft. )
Akit érdekel, írjon PÜ-et!
- pheco
Néztem én is ezt az oldalt és nagyon jó áraik vannak. Minden kiszerelés olcsóbb(az újak is) 10-15k-val, mint más üzleteknél. Ugyanúgy Sony garanciát ír rájuk. Lehet itt nézek majd valamit a közeljövőben. Egyébként jófogáson is még pár hónapig garanciás gépeket árulnak, de szimpatikusabb tényleg ez az oldal.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Szerintem ne vedd jófogásról. Vannak olyan boltok, amik árulnak használtan ps4-et és adnak rá garanciát. Rákerestem most googlebe és dobott is ki egy oldalt. 90 ezer, 10 hónap garival. Legalábbis, ha én használt konzolt vennék, akkor mindenképp így csinálnám. Nem bízok olyanokban, akik felrakják jófogásra. Lehet valami baja van azért adja el. Vagy esetleg megveszem és nálam lesz valami baja 1 nap múlva, akkor csak kidobtam a pénzt.pheco írta:Szerintetek megéri használtan venni PS4-et? Vannak elég jónak tűnő ajánlatok jófogáson, viszont mindig tartok a használt dolgoktól. Van valami általános betegsége esetleg a gépeknek, amire figyelni kell vásárlásnál?
http://www.hasznaltkonzol.net/playstati ... n-4-konzol
- pheco
Szerintetek megéri használtan venni PS4-et? Vannak elég jónak tűnő ajánlatok jófogáson, viszont mindig tartok a használt dolgoktól. Van valami általános betegsége esetleg a gépeknek, amire figyelni kell vásárlásnál?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
A PS4 egy hangyányival tényleg erősebb. Viszont xboxal gyorsabban leszedsz egy játékot vagy patchet és sokkal stabilabb. A Ps network sokszor leáll, lassan jönnek le a játékok, patchek... Nem annyira stabil. Nálam ezért xbox one a nyerő. + ugye most jön a directx 12 is valamint az xbox one visszafelé is kompatibilis lesz tehát elfognak indulni rajta a 360-as játékok. És már árba sem jobb a PS, mert csökkentették a One árát. És ebben nem vagyok biztos de állítólag össze lehet majd kapcsolni a windows 10-el.
mik is lennének ezek az exkluzív címek?volt írta:A kamera az egyetlen dolog amiben az xbox ténylegesen jobb. A Sony gépe viszont erősebb.kecsu10 írta:Koszi sracok! Atgondolom. Valoban olcsobb mint otthon. Ez a kamera tema az boxnal az nem fejlettebb mint a Sony cucca? Mert hang alapú vezerlest vagy mit olvastam, h tud.
A legfontosabb szempont az exkluzív címek, ahogy a többiek is említették.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
közben megvettem, köszi a választ is óriási ez a játék, az Asylumot annak idején 2x végigjátszottam, de a gépem nem volt eléggé erős a Cityhez, nagyon örülök, hogy beruháztam rá érdemes figyelni ezt az oldalt amúgy, brutál árakon lehet hozzájutni dolgokhozCsabi írta:szerintem simán veheted.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
srácok, a g2a.com-ról vásárolt valaki már xbox játékot? nagyon hozzám akar csapódni az Arkham City 1704 ft-ért, valakinek van tapasztalata?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hátha tud valaki segíteni.
múltkor felmásoltam az ufc 3-at a boxomra, de valamit elrontottam, mert azóta nem megy semmi más, csak az.
valami olyat kitörölhettem, amit nem kellett volna.
ahogy elindítok valami másik játékot, nyomom az A-t (play game), érzékeli, de nem csinál semmit...se nem indul, se nem ad ki hibaüzenetet, semmit.
most leszedtem a fifa-t, felmásoltam rá újra, de annál meg ezt írja ki, mikor indítanám.
akkor is, ha a pendrive-ról indítom.
nem tudja valaki, mit ronthattam el, vagy mit tudnék most kezdeni vele ?
múltkor felmásoltam az ufc 3-at a boxomra, de valamit elrontottam, mert azóta nem megy semmi más, csak az.
valami olyat kitörölhettem, amit nem kellett volna.
ahogy elindítok valami másik játékot, nyomom az A-t (play game), érzékeli, de nem csinál semmit...se nem indul, se nem ad ki hibaüzenetet, semmit.
most leszedtem a fifa-t, felmásoltam rá újra, de annál meg ezt írja ki, mikor indítanám.
akkor is, ha a pendrive-ról indítom.
nem tudja valaki, mit ronthattam el, vagy mit tudnék most kezdeni vele ?
-
Várjál! Fogalmam sincs ,h működik-e hang alapján az xbox. Mivel én is a Sony gépét használom. (bár itt is van valami hang alapú irányítás mikrofonnal, bár sosem használtam. ) Erről inkább egy xboxos fórumon érdeklődj, ott biztos értelmesebb választ fogsz kapni.kecsu10 írta:Nekem arra kell oszinten h a szabad unalmas esteken melo utan beüljek egy sörrel es lekosson. Semmi kulonleges elvárásom nincs, de ha mukodik hang alapjan az nagy plusz a box számláján, mert akkor kb tenyleg megoldok rola mindent egy személyben. Atgondolom meg es megnezem a címeket, hogy melyik jatekok jonnek be inkabb. Koszi szepen
(Én a kameráról(kinectről) beszéltem ,h az fejlettebb.)