Mennyei futball
Re: Mennyei futball
http://sport365.hu/magyar-foci,magyar-v ... llen,84813
Vicc ez az uefa úgy ahogy van, bezzeg a romániában történtek után mi volt? mindkét fél kapott egy kis pénz bírságot és ennyi, aztán ne mondja senki, hogy a románok jobb viselkedtek nálunk........nevetséges
Vicc ez az uefa úgy ahogy van, bezzeg a romániában történtek után mi volt? mindkét fél kapott egy kis pénz bírságot és ennyi, aztán ne mondja senki, hogy a románok jobb viselkedtek nálunk........nevetséges
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Amcsik hasznaljak baloldalt, mert van kozepre mas emberuk, de mivel eleg jo teljesitmennyel rukkolt elo igy mis is ott probaltuk, pedig kozepen szerintem is jobb lenne.Pipita írta: Némót én is nyomatnám, egyrészt tehetséges másrészt tényleg nincs vele vesztenivalónk, nálam simán második számú csatár. Amúgy ő átment balszélsőbe, vagy csak mi használjuk ott?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Tv-n keresztül nem jön úgy át, de Szalai baromi hasznos játékos, pláne 2 csatáros rendszerben, nem véletlenül játszik. románok ellen is ő volt a legjobb.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szalai legutóbb tényleg vállalhatatlan volt, de sajnos még mindig ő a legjobb (vagy legalábbis a leggólveszélyesebb) csatár ebben a válogatottban, így, meccshiányosan is. A románok ellen messze a legjobb támadó volt a pályán. Nikolicsot rossz nézni, engem nem érdekel hogy a Vidiben mit tolt Pápák meg Haladások ellen, vagy hogy a lengyeleknél mit művel egy szinttel magasabban. Öt méteres alibi passzt nem tud úgy átvenni, hogy ne pattanjon el tőle három méterre, nem tudja fedezni a labdát, nem tud cselezni de legalábbis nem is gyors kiemelkedően így indítani sem nagyon tudjuk (vagy amikor két meccsen egyszer véletlenül kiugrik, akkor inkább kibikázza veszélytelenül a lelátóra, bár az részben - valószínűleg - azért is volt, mert Szalai kb 30 méterrel volt lemaradva
Némót én is nyomatnám, egyrészt tehetséges másrészt tényleg nincs vele vesztenivalónk, nálam simán második számú csatár. Amúgy ő átment balszélsőbe, vagy csak mi használjuk ott?
Némót én is nyomatnám, egyrészt tehetséges másrészt tényleg nincs vele vesztenivalónk, nálam simán második számú csatár. Amúgy ő átment balszélsőbe, vagy csak mi használjuk ott?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én némót nyomatnám ezerrel ilyen szalai helyett, hátha belejön a váleszban is
böde meg max kerettag
böde meg max kerettag
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A tétmeccsen gólt még nem szerző, kaput 2 méterről sem eltaláló Nikolic gondolom viszont joggal játszik.böde meg talán priskint kiszoríthatja a keretből, de követelni őt a keretbe nevetséges
ez valami akkora nagy sablon duma. mintha valamelyik magyar edző nyilatkozta volnaRemy írta:Nem akarom Bödét védeni, de ő legalább megpróbálja kihozni magából a maximumot.rashidm írta:Nem akarok én védeni/támadni senkit se, de Bödével mit akarnak a fradisták? Nemzetközi szinten semmit nem ér, láthattuk a korábbi El meccseken. Szalai sem ér semmit, de legalább neki van valamennyi nemzetközi tapasztalata.
az a helyzet, hogy szalai az előző két meccsen az egyik legjobbunk volt. amire képes azt lehozta. a többi csatárunk még ennyire sem képes. persze ez inkább a futballunk kritikája, mint sem szalai dicsérete. böde meg talán priskint kiszoríthatja a keretből, de követelni őt a keretbe nevetséges
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És mire megy a tapasztalatával?rashidm írta:Nem akarok én védeni/támadni senkit se, de Bödével mit akarnak a fradisták? Nemzetközi szinten semmit nem ér, láthattuk a korábbi El meccseken. Szalai sem ér semmit, de legalább neki van valamennyi nemzetközi tapasztalata.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem akarom Bödét védeni, de ő legalább megpróbálja kihozni magából a maximumot. Azt a maximumot, aminél amúgy Németh, Szalai és Nikolic is jobb papíron, aztán mégse kapjuk meg tőlük azt a pluszt, amire szükségünk van, tapasztalat ide vagy oda... szerencsétlen meg folyamatosan teljesít. Én hatalmas hibának tartom, hogy ő nem volt ott egyik meccsen sem a válogatottban.rashidm írta:Nem akarok én védeni/támadni senkit se, de Bödével mit akarnak a fradisták? Nemzetközi szinten semmit nem ér, láthattuk a korábbi El meccseken. Szalai sem ér semmit, de legalább neki van valamennyi nemzetközi tapasztalata.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Valószínűleg nem váltaná meg a világot, de elnézve az alternatívák sorozatos értékelhetetlen "teljesítményét", akár lehetne vele tenni egy próbát. Rosszabb nem lehet mint a jelenlegi Szalai-Nikolic duó.rashidm írta:Nem akarok én védeni/támadni senkit se, de Bödével mit akarnak a fradisták? Nemzetközi szinten semmit nem ér, láthattuk a korábbi El meccseken. Szalai sem ér semmit, de legalább neki van valamennyi nemzetközi tapasztalata.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem akarok én védeni/támadni senkit se, de Bödével mit akarnak a fradisták? Nemzetközi szinten semmit nem ér, láthattuk a korábbi El meccseken. Szalai sem ér semmit, de legalább neki van valamennyi nemzetközi tapasztalata.
- András93
Az gyönyörű kezdőrúgás (második félidő) volt az Újpest - Fradin.
Hajdú B.: "És ezért még fizettek is..."
Hajdú B.: "És ezért még fizettek is..."
igaz lehet, ha úgy kezeljük ezt remytől, mint a fogadásait, ellentétesen. nem tettek ezek semmit, összeszedték a legbutább szurkolókat és évek óta röhögnek a béna poénjaikon amiből van 10
de térjünk át meccsre, van kezdő
Király - Fiola, Guzmics, Kádár, Leandro - Elek, Kalmár, Gera - Dzsudzsák, Szalai, Németh
egész jó
de térjünk át meccsre, van kezdő
Király - Fiola, Guzmics, Kádár, Leandro - Elek, Kalmár, Gera - Dzsudzsák, Szalai, Németh
egész jó
Lett egy stabil divat réteg.Remy írta:Szerencsétlen azóta nyújt értékelhetetlen teljesítményt. Vicces, de tényleg... Ettől függetlenül kellett az a kijelentés, amit tolt.Ursus írta:Nekem mindig Szalai Ádám sajtótájékoztatója a minta
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem a Trollfoci is rengeteget tett azért, hogy összekovácsolódjon az ország valamilyen szinten, amikor fociról van szó. Én érzek változást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerencsétlen azóta nyújt értékelhetetlen teljesítményt. Vicces, de tényleg... Ettől függetlenül kellett az a kijelentés, amit tolt.Ursus írta:Nekem mindig Szalai Ádám sajtótájékoztatója a minta
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem a Trollfoci is rengeteget tett azért, hogy összekovácsolódjon az ország valamilyen szinten, amikor fociról van szó. Én érzek változást.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
számomra már a mostani szereplés is hatalmas pozitívum. ha nem tudunk győzni és sziporkázni, legalább ne kapjunk ki, ne balfaszkodjuk el a meccseket, mint lájksz komám fényjelezte videoton. jobb nem lett semmi, erősebbek se vagyunk, de végre helyén kezeli a dolgokat az aktuális kapitány és nem "magyaros támadófodbal" kifejezésekkel dobálózik, mint az elődei, hanem egy stabil védekezésből próbálja kihasználni azt a 2-3 helyzetet, amivel meg lehet nyerni a meccset. a görögök ilyen játékkal nyertek eb-t 11 éve, a hazájukban a kutyát se érdekelte, hogy milyen játékkal, de meg lett.
ma viszont remélem kijövünk a sündisznóállásból. nincs vesztenivaló, szóval rá kell menni a 3 pontra, mert csak azzal tudjuk a biztos továbbjutást elérni. a 3. hely megvan, de nagyon nem mindegy, hogy a pótselejtezőn egy ukrán vagy török válogatott átgázol e rajtunk, vagy a pótselejzetők idejében már az mlsz keresi a szállodát és intézi a felkészülési meccseket az eb-re....
ma viszont remélem kijövünk a sündisznóállásból. nincs vesztenivaló, szóval rá kell menni a 3 pontra, mert csak azzal tudjuk a biztos továbbjutást elérni. a 3. hely megvan, de nagyon nem mindegy, hogy a pótselejtezőn egy ukrán vagy török válogatott átgázol e rajtunk, vagy a pótselejzetők idejében már az mlsz keresi a szállodát és intézi a felkészülési meccseket az eb-re....
-
Sajnos azt gondolom hogy ha ki is jutunk végül az is csak kicsit lelkileg enyhít a magyar foci problémáján. Nekem mindig Szalai Ádám sajtótájékoztatója a minta, talán az elmúlt 20 évben az volt az egyetlen alkalom amikor a nyilvánosság előtt valaki kimondta nyíltan és világosan hogy szar az egész. Nincsenek minőségi szinten fejlődő jatekosaink, a hazai bajnokság színvonala kritikán aluli, az ottani játékosok teljesítménye egyszerűen nulla nemzetközi szinten. Éppen ezért lehet Böde Danit be könyörögni a válogatottba mert hogy vezeti a góllövőlistat, és most félre értés ne essék nem őt akarom bántani mert egy csupaszív játékos, de nézzünk szembe a tényekkel, 29 éves és az egész karrierjét a magyar bajnokságban játszotta. Nulla nemzetközi tapasztalat.
Éppen ezért helyén kell kezelni a mostani szereplésünket is, örülni kell neki és én is örülök nem akarok lehangolni senkit.Végre legalább van tartása a csapatnak, sokakon látni hogy szívvel játszanak még ha látszik a meccseken hogy koncepció és elképzelés nélküli a játékunk. De a kevés kapott gól azt bizonyítja hogy akarják az EB szereplést a játékosaink.
De ez kevés, muszáj lenne tényleg az hogy a kezdőcsapatunkból legalább 7-8 játékos nemzetközi szinten stabilan játszon hétről hétre. Amég ez nincs meg a fejlődés lehetősége kizárt. Észre kell venni azt is hogy a válogatott játékát meghatározó emberek nagy része megy kifelé és nem nagyon látni azt hogy kik azok az emberek akik már most ott vannak a keretben és megfelelően helyettesíthetik őket, Király,Gera,Juhász akiknek lehet hogy az utolsó meccseket játszák.
Éppen ezért helyén kell kezelni a mostani szereplésünket is, örülni kell neki és én is örülök nem akarok lehangolni senkit.Végre legalább van tartása a csapatnak, sokakon látni hogy szívvel játszanak még ha látszik a meccseken hogy koncepció és elképzelés nélküli a játékunk. De a kevés kapott gól azt bizonyítja hogy akarják az EB szereplést a játékosaink.
De ez kevés, muszáj lenne tényleg az hogy a kezdőcsapatunkból legalább 7-8 játékos nemzetközi szinten stabilan játszon hétről hétre. Amég ez nincs meg a fejlődés lehetősége kizárt. Észre kell venni azt is hogy a válogatott játékát meghatározó emberek nagy része megy kifelé és nem nagyon látni azt hogy kik azok az emberek akik már most ott vannak a keretben és megfelelően helyettesíthetik őket, Király,Gera,Juhász akiknek lehet hogy az utolsó meccseket játszák.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Coulibaly„Beszélgettünk az elnök úrral (Ferencváros), de több ajánlatom is van, és azt kell mondanom, a legjobbat tervezem elfogadni – mondta kertelés nélkül a Lenst elhagyó támadó a Nemzeti Sportnak. – Szívesen folytatnám Debrecenben, de ha jobb ajánlat érkezik a Videotontól, teszem azt a Ferencvárostól vagy külföldről, arra bólintok rá. A nekem legjobbra.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema