Premier League
Re: Premier League
én ráérek 2017-ig
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
100 rész... majd 2017 végére befejezik. Szóval az szerintem felejtősKerlon írta:zironak meg R24nek ajánlom a dragon ball-t
Supergirl jó lesz, én úgy érzem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
zironak meg R24nek ajánlom a dragon ball-t
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TATABÁNYA FC-NÉL
Aguerot megvette a Tatabanya,a Cityt mar nem tartom elso szamu eselyesnek....nevek alapjan a Tatabanya erosebb.Érkezők: Sergio Aguero (argentin)!, Alexander Caputo (olasz), Csemer Gyula (Honvéd II), Rocco Giordano (olasz), Nacho Heras (spanyol), Lettrich Dániel (Újbuda), Andrea Montrucchio (olasz), Cristian Portilla (spanyol), Tommaso Rocchi (olasz), Lazar Sztanisics (szerb), Tóth Zoltán (Dorog)
A MUra nyomtam korabban, mert nagyon jo jatekosokat igazoltak hianyposztokra, de maradt par hely ahova nagyon fontos lett volna meg par jo igazolas(vezer a vedelembe, csatar). Viszont De Geat sikerult megtartani, ami nagy erosites nekik(hanem a legnagyobb). Ujra rajuk tettem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Randomra a CW kínálatából bármi! Egy Vampire Diaries olyan szinten "gyilkol", hogy ha kibírod az eslő szezont anélkül, hogy eret vágnál magadon, akkor te vagy az az ember, akinek bármit mutathat a tv, immunis rá! De ott van pl a Black-ish is vagy még egy rahedli sorozat.Valami egységesen fos kell srácok.
Igaz, ha jól emlékszem nálad R32 az Arrow meg a Flash is nézős, szóval tényleg valami rettenet kell.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez legalább olyan kreatív név, mint egy sörnek azt a nevet adni, hogy Bergkönig.P. Krisz írta:Legends of Tomorrow .
- P. Krisz
Legends of Tomorrow .Valami egységesen fos kell srácok.
Az Arrow-ból és a Flash-ből is merített embereket . :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Unitedre nyomtam, nemtom miért, megérzés
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valami egységesen fos kell srácok. Majd Remy bedob valamit. :Đnmate írta:Most nézem, abból csak egy pilot van, az nem kihívás.
Neked egy TD 2. évad dukálna.
Amúgy Chelsea szerintem még nem szállt ki, de azon kívül hogy 1-2 rangadón megszorongatják a többiek tökét, nem fognak esélyessé előlépni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Most nézem, abból csak egy pilot van, az nem kihívás.
Amúgy Chelsea szerintem még nem szállt ki, de azon kívül hogy 1-2 rangadón megszorongatják a többiek tökét, nem fognak esélyessé előlépni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Húha ziro?nmate írta:
Supergirl?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn a manchesterre nyomtam,ha már belebaszták azt a párszáz milliot Azt nem hittem hogy a chelsea tud cimet vèdeni,most meg már pláne sanszos,enyhèn szolva is,a city kèpes elszitizni a vègèt simán,foleg ha Kun megint kidol egy pár honapra,az arsenal meg az arsenalDe akik az Arsenalra vagy mu-ra nyomták azok elmagyarázzák hogy miért?
Meg azèrt is mert a MU volt az apám kedvenc csapata,(szigoruan a kispest után ),de mondjuk sztm ha látná oket mostanság forogna a sirjába...
Tavaly elott is sokan hulyènek nèztek mikor a poolra nyomtam,de majdnem bejott .
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Supergirl?ziro4vr írta:Csak a City!!!4Realista24 írta: Én Arsenal mellett vagyok továbbra is
Hosszú évek óta hoz egy átlag, de semmi kiemelkedőt nem tudott 10 éve és ez Wengernél már nem pozitívum szerintem. Pelle megmondjuk hoz egy ideje egy átlagot és sikerült a Malagaval és a Villarreallal is egy kicsit kiemelkedőt alkotnia. Meg ugye azért a Cityvel is nyert pár dolgot. Szóval ja az edző vs edző dolgokat talán elfelejthetjük.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sok feltételezés, sok tényektől mentes érv. Ez így elég kevés nekem, de nem baj, nem kell egyetértenünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Attól jobb, hogy hosszú évek óta egy jobb átlagot hoz a francia, szerintem (mindig ott vannak a bl-ben és a legjobb 16 között. Stadion építés miatt évekig nem volt meg az az anyagi háttér, amivel fel lehetett volna venni a versenyt az elittel). Igen, nem nyert kupákat, igen, ez az ő hibája részben. Nem is istenítem, mert megvannak az ő határai is. Pellének viszont szerintem jobb csapata van, amióta a Citynél van. Mégis olyan dolgokat tudott véghezvinni a BL-ben, ami röhej. No, Wenger sem brillírozott, de ott akár ki lehet azt is emelni, hogy többször is megkapta a később BL győztest a 16 vagy 8 között.Realista24 írta: És Wenger mivel jobb, mint Pelle? Vagy a prof rommá nyerte magát a 100 éve alatt Londonban? Pedig van pénze, lehetősége, voltak zseniális játékosai is.
Pellének 1-et kellett volna csettinteni, aztán megkapja a jobb hátvédeket, sose vitt oda egyet se a csapathoz. Pedig, ha azt rendbe rakta volna, akkor BL-ben is esélyes csapata lehetett volna. A pénz megvan neki, mégse tud mit csinálni. Aztán lehet, hogy idén villant...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Mire alapozod ezt, hogy biztos 1 szinttel rosszabb? Legalább egy-két érvet írhatnál az állításod mellé.
Az meg, hogy "ki nem nyert volna PL-t azzal a City-vel?" Milyen City-vel? Már azt sem lehet mondani, hogy újgazdagok és tele vannak pénzzel és csak ezért nyertek, mert a többi angol csapat is jócskán tele van.
Szerintem Pellegrini igenis jó edző, azt nem mondom, hogy Wenger-nél jobb, de én a hollandban semmit nem látok, ami miatt el kéne ájulni tőle. Mondjuk a franciában sem az utóbbi 10 évben Se a múltbéli, se a jelenlegi munkásságát tekintve. Pellegrini úgy néz ki végre összerakta a csapatát és idén komoly eséllyel megnyerik a bajnokságot, talán már a BL-ben is tudnak végre maradandót alkotni.
Az meg, hogy "ki nem nyert volna PL-t azzal a City-vel?" Milyen City-vel? Már azt sem lehet mondani, hogy újgazdagok és tele vannak pénzzel és csak ezért nyertek, mert a többi angol csapat is jócskán tele van.
Szerintem Pellegrini igenis jó edző, azt nem mondom, hogy Wenger-nél jobb, de én a hollandban semmit nem látok, ami miatt el kéne ájulni tőle. Mondjuk a franciában sem az utóbbi 10 évben Se a múltbéli, se a jelenlegi munkásságát tekintve. Pellegrini úgy néz ki végre összerakta a csapatát és idén komoly eséllyel megnyerik a bajnokságot, talán már a BL-ben is tudnak végre maradandót alkotni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És Wenger mivel jobb, mint Pelle? Vagy a prof rommá nyerte magát a 100 éve alatt Londonban? Pedig van pénze, lehetősége, voltak zseniális játékosai is.Remy írta:Ez oké, de Pellegrini ennek ellenére azért 1 szinttel biztos, hogy rosszabb edző, mint az említett nevek. Hoz egy átlagot, de sose tud pluszt adni a csapatnak. Húú, nyert PL-t a Cityvel. De komolyan, ki nem nyert volna PL-t azzal a Cityvel?
TeDe komolyan, ki nem nyert volna PL-t azzal a Cityvel?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Ez oké, de Pellegrini ennek ellenére azért 1 szinttel biztos, hogy rosszabb edző, mint az említett nevek. Hoz egy átlagot, de sose tud pluszt adni a csapatnak. Húú, nyert PL-t a Cityvel. De komolyan, ki nem nyert volna PL-t azzal a Cityvel?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots