Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. szeptember 21., hétfő 13:37

Köszi a válaszokat!
Ezek elég biztatóak, úgy néz ki, akkor wp lesz. :)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 21., hétfő 13:20

reeed_ati írta:Na skacok, anyum megkért, hogy nézzek neki valami mobilt, olyan 30ezerig és kártyafüggetlent.
Innentől kezdve a lehetőségeim elég korlátozottak és egyértelmű, hogy nem egy csúcstelefont keresek.
Kinéztem egy Microsoft Lumia 535-öst, mobilaréna tesztet meglestem és elég jókat írnak róla, és ami miatt hezitáltam, a kijelző érzékenységének problémáját elvileg egy frissítéssel meg is oldották.

Esetleg ha van valakinek ilyen telója megírhatná az eddigi tapasztalatait. :)
Illetve aki használt windows fónt és androidost is, melyik jött be neki jobban?
Windowson mennyire jó a gps progi?
Ahogy nézegettem, az androidos Igo-t nem tudom felrakni win phone-ra. :hmmm:
Én régen androidot használtam, augusztus közepe óta pedig wp-t használok. Szerintem sokkal jobb, mint a droid: sokkal stabilabb. Nekem ez bőven elég. A gps meg simán jó, offline pluszban. Engem szinte azonnal megtalál.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 21., hétfő 13:16

reeed_ati írta:Windowson mennyire jó a gps progi?
Nagyjából a legnagyobb pozitívuma a winphonenak szerintem. HERE Maps kurva jó.
reeed_ati írta:Illetve aki használt windows fónt és androidost is, melyik jött be neki jobban?
iOS :mrgreen:

Windows egyszerű, letisztult. Android szélesebb körben bővíthető. Ha az én édesanyámból indulok ki, neki windowst választanám.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. szeptember 21., hétfő 13:11

Na skacok, anyum megkért, hogy nézzek neki valami mobilt, olyan 30ezerig és kártyafüggetlent.
Innentől kezdve a lehetőségeim elég korlátozottak és egyértelmű, hogy nem egy csúcstelefont keresek.
Kinéztem egy Microsoft Lumia 535-öst, mobilaréna tesztet meglestem és elég jókat írnak róla, és ami miatt hezitáltam, a kijelző érzékenységének problémáját elvileg egy frissítéssel meg is oldották.

Esetleg ha van valakinek ilyen telója megírhatná az eddigi tapasztalatait. :)
Illetve aki használt windows fónt és androidost is, melyik jött be neki jobban?
Windowson mennyire jó a gps progi?
Ahogy nézegettem, az androidos Igo-t nem tudom felrakni win phone-ra. :hmmm:

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. szeptember 15., kedd 16:59

Kerlon írta:Eszközkezelőben a hang stb vezérlőknél és hang be-kimeneteknél látsz valamit?

Közben addig nyomkodtam, meg frissítettem valami hardvert, hogy kért egy újraindítást, aztán telepített valami frissítést, és megjavult. :D

Köszi azért! :)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 15., kedd 16:38

Tádám írta:
Kerlon írta: Eddig működött? Tv csatlakozás előtt/után csinálta? Vagy csak szólt aztán elkussolt?
Egyszer csak bekapcsoltam, és ott volt az iksz. Egy sima kikapcsolás után.
Eszközkezelőben a hang stb vezérlőknél és hang be-kimeneteknél látsz valamit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. szeptember 15., kedd 16:36

Kerlon írta: Eddig működött? Tv csatlakozás előtt/után csinálta? Vagy csak szólt aztán elkussolt?
Egyszer csak bekapcsoltam, és ott volt az iksz. Egy sima kikapcsolás után.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 15., kedd 16:28

Tádám írta:Elég fura problémám van, remélem valami PC guru tud nekem segíteni.

A lapoton egyszer csak egy kis piros iksz jelent meg a hangerő szabályzó mellett, mint amikor leveszed a hangot. (Nem vettem le). Ha oda viszem az egeret, feljön, hogy "Nincs csatlakoztatott hangszóró vagy fülhallgató." - Persze, hogy nincs, eddig sem volt.
A gép egyszerűen sehogy nem akar magából hangot kiadni, se youtube, se film, se zene, mindegy neki.

Ha rákattintok, automatán elindul egy hibaelhárítás, ami persze nem talál hibát.

Ha rámegyek a hang beállításokra, ott csak a TV-t hozza fel, amihez csatlakoztatni szoktam, mint lejátszóeszköz.
A felvétel fülön azt írja: "Nincs telepített hangeszköz"
A hangoknál, ahol lehet tesztelni a különböző hangokat a windowsban, a zöld kis teszt gombot meg sem tudom nyomni.
Nincs letiltva sem semmi.
Nincs semmi értesítésem.
Az eszközkezelőn belül, a hang eszközöknél mind a kettőre azt írja, hogy megfelelően működik...

Nekem eddig terjed a tudásom, ha valakinek van ötlete, várom nagyon. (Ja, és win10).
Köszike :)
Eddig működött? Tv csatlakozás előtt/után csinálta? Vagy csak szólt aztán elkussolt?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. szeptember 15., kedd 16:17

Na ha.már ennyi programozó van itt akkor megkérdezném h vmelyikötök ért e a csshez?
miről lenne szó? írj pü-ben.

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. szeptember 15., kedd 15:47

Elég fura problémám van, remélem valami PC guru tud nekem segíteni.

A lapoton egyszer csak egy kis piros iksz jelent meg a hangerő szabályzó mellett, mint amikor leveszed a hangot. (Nem vettem le). Ha oda viszem az egeret, feljön, hogy "Nincs csatlakoztatott hangszóró vagy fülhallgató." - Persze, hogy nincs, eddig sem volt.
A gép egyszerűen sehogy nem akar magából hangot kiadni, se youtube, se film, se zene, mindegy neki.

Ha rákattintok, automatán elindul egy hibaelhárítás, ami persze nem talál hibát.

Ha rámegyek a hang beállításokra, ott csak a TV-t hozza fel, amihez csatlakoztatni szoktam, mint lejátszóeszköz.
A felvétel fülön azt írja: "Nincs telepített hangeszköz"
A hangoknál, ahol lehet tesztelni a különböző hangokat a windowsban, a zöld kis teszt gombot meg sem tudom nyomni.
Nincs letiltva sem semmi.
Nincs semmi értesítésem.
Az eszközkezelőn belül, a hang eszközöknél mind a kettőre azt írja, hogy megfelelően működik...

Nekem eddig terjed a tudásom, ha valakinek van ötlete, várom nagyon. (Ja, és win10).
Köszike :)

VARANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 14., hétfő 20:33

Közben rájöttem, hogy mi a gond, "fekete halál". Nem tudom volt-e már valakinek ilyen, vagy hallott-e már róla, de szívesen olvasom, ha valakinek sikerült megoldania. Google-ban nem igazán találok működőképes megoldást. Újrarakni meg most nincs kedvem a gépet :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 14., hétfő 20:10

Kellene egy kis help, mert nem találkoztam még ilyesmivel.

Van egy gép, amin sima win8 van. Bejelentkezés után nem hoz be semmit, és kidob egy ablakot, hogy a windows intéző nem válaszol. Egyetlen dolgot hoz be, a ctrl+alt+del kombó után a feladatkezelőt. És folyamatosan ki-be kapcsolgatja a monitort is ilyen 5 perces intervallumokban. Most mikor készhez vettem, akkor először működött, újraindítás után nem. Gondolom vmi vga driver kínja lehet, de így hogy javítsam ki a hibát?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 14., hétfő 19:27

Na ha.már ennyi programozó van itt akkor megkérdezném h vmelyikötök ért e a csshez?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 14., hétfő 13:38

Na köszi a válaszokat helyettem, de amúgy még jól is kérdeztél: " C programozói program" .
K

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. szeptember 14., hétfő 12:33

értem köszi, én is így tudtam, de asszonynak kellett, és akadékoskodott :mrgreen:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 13., vasárnap 21:44

Victor írta:
Codeblocks.org
köszi, de nem olyan program kell, ami tudja olvasni (ez jegyzettömbhöz hasonló progi), hanem maga a C program :)
Nincs olyan kulon, hogy "C program", hanem a C egy programozasi nyelv. Lenyegeben ezen a nyelven megirod a parancsokat, a program pedig leforditja a szamitogepnek. A Codeblocksba van beepitve ilyen fordito, raadasul maga a program ingyenes is.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. szeptember 13., vasárnap 21:16

Gondolom C compilerre gondolsz, a Codeblocks pl az.

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. szeptember 13., vasárnap 19:52

Codeblocks.org
köszi, de nem olyan program kell, ami tudja olvasni (ez jegyzettömbhöz hasonló progi), hanem maga a C program :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 10., csütörtök 19:50

soadroli írta:Help me pls!
Leszedtem majdnem 60 giga Szökést (HD). Persze hogy pont ezt nem viszi a tv-m. Frissítettem a szoftvert, de most se játsza le. Valami ötlet? Samsung Smart tv, a típusa UE32EH5300W.
laptop + hdmi kábel.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 10., csütörtök 19:45

Help me pls!
Leszedtem majdnem 60 giga Szökést (HD). Persze hogy pont ezt nem viszi a tv-m. Frissítettem a szoftvert, de most se játsza le. Valami ötlet? Samsung Smart tv, a típusa UE32EH5300W.
Kép

Vissza: