100 rész... majd 2017 végére befejezik. Szóval az szerintem felejtősKerlon írta:zironak meg R24nek ajánlom a dragon ball-t
Supergirl jó lesz, én úgy érzem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 14., hétfő 20:37
100 rész... majd 2017 végére befejezik. Szóval az szerintem felejtősKerlon írta:zironak meg R24nek ajánlom a dragon ball-t
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 14., hétfő 20:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 14., hétfő 19:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 14., hétfő 18:55
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TATABÁNYA FC-NÉL
Aguerot megvette a Tatabanya,a Cityt mar nem tartom elso szamu eselyesnek....nevek alapjan a Tatabanya erosebb.Érkezők: Sergio Aguero (argentin)!, Alexander Caputo (olasz), Csemer Gyula (Honvéd II), Rocco Giordano (olasz), Nacho Heras (spanyol), Lettrich Dániel (Újbuda), Andrea Montrucchio (olasz), Cristian Portilla (spanyol), Tommaso Rocchi (olasz), Lazar Sztanisics (szerb), Tóth Zoltán (Dorog)
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 14., hétfő 17:32
Randomra a CW kínálatából bármi! Egy Vampire Diaries olyan szinten "gyilkol", hogy ha kibírod az eslő szezont anélkül, hogy eret vágnál magadon, akkor te vagy az az ember, akinek bármit mutathat a tv, immunis rá! De ott van pl a Black-ish is vagy még egy rahedli sorozat.Valami egységesen fos kell srácok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 14., hétfő 17:28
Ez legalább olyan kreatív név, mint egy sörnek azt a nevet adni, hogy Bergkönig.P. Krisz írta:Legends of Tomorrow .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 14., hétfő 17:24
Legends of Tomorrow .Valami egységesen fos kell srácok.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 14., hétfő 17:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 17:04
Valami egységesen fos kell srácok. Majd Remy bedob valamit. :Đnmate írta:Most nézem, abból csak egy pilot van, az nem kihívás.
Neked egy TD 2. évad dukálna.
Amúgy Chelsea szerintem még nem szállt ki, de azon kívül hogy 1-2 rangadón megszorongatják a többiek tökét, nem fognak esélyessé előlépni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 14., hétfő 17:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 15:34
Húha ziro?nmate írta:
Supergirl?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 14., hétfő 15:21
Èn a manchesterre nyomtam,ha már belebaszták azt a párszáz milliot Azt nem hittem hogy a chelsea tud cimet vèdeni,most meg már pláne sanszos,enyhèn szolva is,a city kèpes elszitizni a vègèt simán,foleg ha Kun megint kidol egy pár honapra,az arsenal meg az arsenalDe akik az Arsenalra vagy mu-ra nyomták azok elmagyarázzák hogy miért?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 14., hétfő 14:18
Supergirl?ziro4vr írta:Csak a City!!!4Realista24 írta: Én Arsenal mellett vagyok továbbra is
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 14., hétfő 14:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 14., hétfő 13:58
Attól jobb, hogy hosszú évek óta egy jobb átlagot hoz a francia, szerintem (mindig ott vannak a bl-ben és a legjobb 16 között. Stadion építés miatt évekig nem volt meg az az anyagi háttér, amivel fel lehetett volna venni a versenyt az elittel). Igen, nem nyert kupákat, igen, ez az ő hibája részben. Nem is istenítem, mert megvannak az ő határai is. Pellének viszont szerintem jobb csapata van, amióta a Citynél van. Mégis olyan dolgokat tudott véghezvinni a BL-ben, ami röhej. No, Wenger sem brillírozott, de ott akár ki lehet azt is emelni, hogy többször is megkapta a később BL győztest a 16 vagy 8 között.Realista24 írta: És Wenger mivel jobb, mint Pelle? Vagy a prof rommá nyerte magát a 100 éve alatt Londonban? Pedig van pénze, lehetősége, voltak zseniális játékosai is.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. szeptember 14., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 13:50
És Wenger mivel jobb, mint Pelle? Vagy a prof rommá nyerte magát a 100 éve alatt Londonban? Pedig van pénze, lehetősége, voltak zseniális játékosai is.Remy írta:Ez oké, de Pellegrini ennek ellenére azért 1 szinttel biztos, hogy rosszabb edző, mint az említett nevek. Hoz egy átlagot, de sose tud pluszt adni a csapatnak. Húú, nyert PL-t a Cityvel. De komolyan, ki nem nyert volna PL-t azzal a Cityvel?
TeDe komolyan, ki nem nyert volna PL-t azzal a Cityvel?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 14., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 14., hétfő 13:44
Mond már meg mitől kéne hanyatt esnem tőlük? Minimális különbségek vannak közöttük. Szerintem.Remy írta:Azért ez így elég kemény.sentry írta: Pellegrini szerintem meg nem rosszabb edző mint Wenger vagy van gaal, csak a másik kettőnek jobb a sajtója.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem