Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 15., kedd 8:59

R.M.C.F írta:

Jah,tisztában vagyok azzal mi az a letámadás....és tudom mi az amikor nem szabadít fel egy védelem,hanem egyszerűen az elékerült labdát a támadószektorból nem juttatja ki,hanem eladja egy rozoga passzal.....ennyi idő távlatában elvárható hogy ne mutassák a fuckot nekem alap taktikai klisékkel....
Persze... Direkt visszaadják a labdát nekünk. Valós... Véletlenül se arról van szó, h egyre több csapat próbálja lapos passzokkal kihozni a labdát, AZ elöre ívelések helyett. És ugye mivel mi letámadunk, nehezebb dolguk van. És sokszor hibára kényszerítjük a védöket.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 14., hétfő 22:23

Egyébként nagyon sokat tesz, hogy a Messiék mögött Lucho egy dolgos szorgalmas 7st rakott össze, Rakiticék egyetlen dolga, hogy azonnal labdát szerezzenek és a lehető leghamarabb Messiék kapják azt meg, azért rendesen eltűnt a tiki-taka a játékból így, hogy nem a kpn kell megoldani a helyzetek kialakítását és a hatékonysági foka is megnőtt, tavaly pl ebbe bukott bele az AtMa is akik arra készültek gondolom, hogyha a kpn ki van őlve a játék akkor nyert ügy, csak ugye bejött az a faktor, hogy mostmár az első 3as a 16os közelében 3-4 passzal átviszi a lasztit és azonnal keresik, hogy melyikük van a legjobb helyzetben. Az meg, hogy az Atma miért hajt jobban ellenetek, az triviális, a városi rivalizálás mindig is erősebb mint egy sima bajnoki. A ti játékotokat elemzik sztem a legtöbbet és arra készülnek a legjobban is, ráadásul a szurkolók is jobban presszionálnak olyankor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 14., hétfő 22:15

Matyi írta:
Nekem az tetszik amikor a barca elpasszolja a támadó3adban és a védelem 10ből 7x azonnal visszadja....
Mert mondjuk letámadunk?!

Azért szerintem túloztok, hogy ellenetek mindenki 'élete meccsét játssza', ellenünk meg beleszarnak...
Az Atlético az utóbbi években ugyanúgy szétrugdalt minket, ahogy titeket is.

Jah,tisztában vagyok azzal mi az a letámadás....és tudom mi az amikor nem szabadít fel egy védelem,hanem egyszerűen az elékerült labdát a támadószektorból nem juttatja ki,hanem eladja egy rozoga passzal.....ennyi idő távlatában elvárható hogy ne mutassák a fuckot nekem alap taktikai klisékkel....
Azért szerintem túloztok, hogy ellenetek mindenki 'élete meccsét játssza', ellenünk meg beleszarnak...
Csodálatosan le is írtam hogy KORÁBBAN.....hát ezek a szavak NEM VÉLETLENEK.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 22:15

Na Matyi előkerültél? Eddig kerested a Pérez nyilatkozat hiteles forrását?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. szeptember 14., hétfő 22:11

Nekem az tetszik amikor a barca elpasszolja a támadó3adban és a védelem 10ből 7x azonnal visszadja....
Mert mondjuk letámadunk?!

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 14., hétfő 21:58

DinhoL írta:
dzsi91 írta:
Inkább arról beszélgessünk,hogy ez a már már rendellenes kapott gól utáni azonnali egyenlítés hogy jön össze mindig barcáéknak :D elég irritáló.
Fejben erősek a játékosok, sztem csak ennyi. Sose volt a Barca egy "összezuhanós" csapat és szerencsére ez LE alatt sincs másképp. Egyetlen kivétel a bilbaoi szuperkupa meccs de az mindenhogy el lett cseszve...

Nekem az tetszik amikor a barca elpasszolja a támadó3adban és a védelem 10ből 7x azonnal visszadja.... :lol: :lol:

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. szeptember 14., hétfő 21:54

dzsi91 írta:
Inkább arról beszélgessünk,hogy ez a már már rendellenes kapott gól utáni azonnali egyenlítés hogy jön össze mindig barcáéknak :D elég irritáló.
Fejben erősek a játékosok, sztem csak ennyi. Sose volt a Barca egy "összezuhanós" csapat és szerencsére ez LE alatt sincs másképp. Egyetlen kivétel a bilbaoi szuperkupa meccs de az mindenhogy el lett cseszve...
Som i Serem!
6oat

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 14., hétfő 21:47

Azért ezt az Atletico-s dolgot nem miaztifikálnám túl.Mi vagyunk a városi rivalis,a mi árnyékunkban élik le életüket,jó hogy ellenünk jobban hajtanak... Az espanyol meg harapósabb a barca ellen mint ellenünk, az már más kérdés,hogy tized olyan erősek mint egy Atletico és esélyük sincs.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 14., hétfő 21:29

Érdekes... Eddig ellenünk is csúsztak-másztak, rúgtak, csíptek stb. Szerintem csak arról van szó, h Simeone nem mert annyira kitámadni. Mivel januárban szétkontráztuk őket. Valamint szvsz abban gondolkodhattak, h számukra jó az X. Ezekben az összeesküvés elméletekben sosem hittem. Egyik oldalról sem.
Az összeesküvés elméletek hülyeségek nagyrészt....nekem ez nem szokásom. Korábban a barca ellen visszahúzódva,16 osukra betömörülve várták a méreginjekciót,eszükbe sem jutott felvállani,támadni stb....... Ellenünk is van ilyen,évente 3 -4 csapat ezt képviseli,meg is vannak szórva rendesen....de a barca ellen valamilyen oknál fogva(félelem,önbizalom hiány,hit hiánya) ezt sokszor láttam.......ellenünk elég sokszor kibelezik magukat...úgy mennek ahogy előtte soha....mindenki full motivált,120%ot ad le....stb.....
Persze nem azt mondom hogy ez a barca ellen nem megy,csak ellenünk idegesítően sokszor.....

Hungarokatalán

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 14., hétfő 21:23

R.M.C.F írta:
Ugyan nem tudom milyen a "remy szindróma" de kézzelfogható a különbség pl egy real vs am .....és egy am vs barca meccsen az ellenfél hozzáállásával kapcsolatosan. Nézz meg egy real vs am ot....örjöngenek minden ítéletért,belehalnak minden futásba,megbolondulnak minden labdért...stb....a barca ellen nem ezt képviselik.

A kis csapatok meg,a barca ellen is teszik magukat,de korábban látható volt,hogy alapvetően feladva mentek ki a pályára,míg ellenünk életük meccsét hajtották le,a belük kilógott úgy mentek,jellemzően a következő meccseken sima 4eseket kaptak kieső vagy középcsapatoktól,úgy kicsinálták magukat.
Lásd osasuna kapitányának nyilatkozata: két dolog a fontos,a realt megverni,ez teszi boldoggá a nézőket és nem kiesni,más nem számít.
Érdekes... Eddig ellenünk is csúsztak-másztak, rúgtak, csíptek stb. Szerintem csak arról van szó, h Simeone nem mert annyira kitámadni. Mivel januárban szétkontráztuk őket. Valamint szvsz abban gondolkodhattak, h számukra jó az X. Ezekben az összeesküvés elméletekben sosem hittem. Egyik oldalról sem.
Puskás Ferenc

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 14., hétfő 21:22

miro írta:
R.M.C.F írta:....
Kifogás.
Aki a legjobb akar lenni az verjen meg mindenkit és ne a másikkal foglalkozzon.

Ennyi.
Ezt a sablon semmitérő dumát. Dehogy kell megverni mindenkit, hogy a legjobb (azaz első helyen végezz) legyél.

Tavaly, ha a Barcát kapjuk lehet, hogy mi megyünk tovább. Ha a Barca a Juvét kapja, lehet, hogy kiestek volna. Az adott meccsen kell jobbnak lenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 21:20

Ennyi.
Ez meg hülyeség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 14., hétfő 21:18

miro írta:
Kifogás.

Ennyi.

A fociban sokszor nem a legjobb nyer.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 14., hétfő 21:16

Kifogás.

Ennyi.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 14., hétfő 21:12

Remélem nem kezdődik el a Remy szindróma,és nem a Barcára fog most megint mindenki figyelni,hogy deeee persze ellenük szarok az ellenfelek,meg direkt kikapnak,föltett kézzel mennek ki,szerencse az egész stb..Óriási kifogás az egész.
Ugyan nem tudom milyen a "remy szindróma" de kézzelfogható a különbség pl egy real vs am .....és egy am vs barca meccsen az ellenfél hozzáállásával kapcsolatosan. Nézz meg egy real vs am ot....örjöngenek minden ítéletért,belehalnak minden futásba,megbolondulnak minden labdért...stb....a barca ellen nem ezt képviselik.

A kis csapatok meg,a barca ellen is teszik magukat,de korábban látható volt,hogy alapvetően feladva mentek ki a pályára,míg ellenünk életük meccsét hajtották le,a belük kilógott úgy mentek,jellemzően a következő meccseken sima 4eseket kaptak kieső vagy középcsapatoktól,úgy kicsinálták magukat.
Lásd osasuna kapitányának nyilatkozata: két dolog a fontos,a realt megverni,ez teszi boldoggá a nézőket és nem kiesni,más nem számít.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 13., vasárnap 10:32

Torquemada írta: A gyűlölettől eltorzult arcú, übermotivált, csúszó-mászó ATMA focistákat, berohangáló edzőket persze majd ellenünk láthatjuk újra, nem pedig természetes szövetségesük ellen, akikkel deklarált módon mindig együtt akarják ünnepelni a katalán bajnoki címet. Azt hinné az ember, hogy a nemzeti kötelék erősebb, mint a gyűlölet, de nem. Tavaly az Atma elleni meccsek jelentették azt a különbséget, ami a Barca bajnoki trófeáját eredményezte, remélem, most nem így lesz.
Remélem nem kezdődik el a Remy szindróma,és nem a Barcára fog most megint mindenki figyelni,hogy deeee persze ellenük szarok az ellenfelek,meg direkt kikapnak,föltett kézzel mennek ki,szerencse az egész stb..Óriási kifogás az egész.

Nem pl 0-0 Gijonba,hanem nyerni kell,ennyi..Jó csapat a szar meccseket is behúzza,+ remélhetőleg most már a derbiket is behúzzuk,ez Carlonal ugye nem igazán volt meg,míg a Barca hozta őket..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Hungarokatalán

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 13., vasárnap 10:15

Nem volt ez olyan nyögvenyelős győzelem, mint ahogy páran állítják. Végig mi domináltunk megvoltak a helyzeteink, Atleti talán ha 2x jutott el a kapunkhoz. Emellett 4 tizit nem fújt be a bíró. 1 az Atletinek nem, illetve 3 nekünk nem. Atleti valóban visszafogottabban játszott, beálltak a kapu elé, le se támadtak minket, pedig ezt vártam tőlük. Mivel az legutóbbi egymás elleni mérközéseinken mindig letámadtak. Igaz, januárban ez volt a vesztük, mert MSN csúnyán átrohant rajtuk. Összességében úgy érzem, Simeone az X-re játszott.
Puskás Ferenc

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 13., vasárnap 10:10

nah. azért az espanyol és az atletico össze se hasonlítható mint ellenfél. Főleg azért mert a real és a barca ellen is letolt gatyával szoktak kimenni elég régóta.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 13., vasárnap 9:57

Torquemada írta:A gyűlölettől eltorzult arcú, übermotivált, csúszó-mászó ATMA focistákat, berohangáló edzőket persze majd ellenünk láthatjuk újra
Cseréld ki az ATMA-t Espanyolra, és megkaptál minket.. Ha fele annyit rugdalóznak majd ellenünk, mint tegnap ellenetek, akkor már jól jártunk. Ilyen ez a városi rivalizálás, mindig az "ősellenség" ellen lépnek pályára a legkeményebben, nincs ebben semmi meglepő.

Azzal amúgy azért tisztában vagyok, hogy egy felspanolt Atlético keményebb dió, mint egy felspanolt Espanyol, mielőtt még emiatt belém köt valaki, de azt hittem az egyértelmű, hogy a városi riválisok más ellen kisebb vehemenciával lépnek pályára.
Realista24 írta:...
Ez meg így van, mi se fogunk minden meccset megnyerni, és ti se, de nektek jelenleg a legfontosabb, hogy tavaszra meglegyetek.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 13., vasárnap 9:36

Az én véleményem szerint az idei szezon sokkal szorosabb lesz mint a tavalyi. A padotok megerősítve és eddig úgy fest Benítez figyel a rotálásra is. Most sérülések eljöttek a Barca háza táján is. Ráadásul mint tudjuk címvédés még senkinek nem sikerült BL sorozatban, mióta ez a neve. AtMa is vett egy fél csapatra elég új játékost és lássuk be Simeone sem a 3. fordulóra tud beépíteni mindenkit, ráadásul Arda volt náluk a csapat motorja. Ráadásul a Valencia is bevásárolt és a Sevilla sem kutyaütő. Minden feltétel adott, hogy egy nagyon kiélezett bajnokság legyen, BL fronton pedig PSGnek kezd koncepciója lenni, a City pedig viszonylag okosan vásárolt. Chealsea is lemerem fogadni, hogy a BL-re levetkőzi a bajnokság eleji hibáit. MU is már annyit költ lassan, hogy törvényszerűnek tűnik, hogy talán valami bejön nekik.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Vissza: