Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Jó a bajnoki cím nem úszik el 5 forduló után, de tényleg nagy bajban van a Special1, mert nem csak az kell ám, hogy a City elbénázza, ott van még az Arsenal és a United is. És a héten máris Chelsea - Arsenal, ha ott nem tudnak nyerni a kékek, akkor kb. tényleg eláshatják magukat.
a PLben még féltávnál sem lehet megmondani mi lesz a vége. tavaly is az ősszel elment a chelsea aztán féltávnál pontegyenlőséggel álltak a cityvel. a chelsea meg hozott egy bomba tavaszt annyi elég is volt. idén is a tavasz fog számítani
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én eléggé Mourinho Pártinak tartom magam, csípem a tagot, nálam hosszú ideig a világ legjobb edzője volt, mind szakmailag és lélektanilag. De szerintem a Madridi kiruccanás rendesen kikészítette a tagot, szerintem kb a bayern elleni bl elődöntő tizenegyespárbajától napjainkig folyamatos mélyrepülés a karriere, fatális szakmai hibák, rengeteg vergődés pocsék igazolások és még lehetne sorolni. Az ego nem változott, de régen azért ritkábban szólt oda ami nagyot ütött, mostanában meg minden héten megcsinálja a maga kis fesztiválját, de már egyre nevetségesebb az egész.Kicsit mintha hitelét vesztette volna.
Persze a tavalyi bajnoki cím szép dolog, fog is még pár trófeát nyerni, de ahhoz,hogy megint csúcsra érjen nemzetközi szinten neki kéne váltani és úgy néz ki nem fog.De összességében szerintem a Chelsea rosszabb helyzetben van mint Mourinho,José akármit csinál talál magának top klubot(akár egy PSG de ha nagyon elharapóznak a dolgok még a Unitedet, vagy a City-t is el tudom képzelni) a Chelsea viszont mit csinál a Mourinho éra után? Guardiola? Az ő filozófiája ugyanúgy nem fog működni ott sem mint a németeknél,Ancelotti már volt ott, Simeone talán de ő meg kb egy lebutított Mourinho...
Nemtudom mi van az öltözőjükben de szerintem hasonló lehet mint nálunk volt 12-13ban.Bajnoki cím már elúszott, bl-ben még lehet vitézkedni, de ha a játékosok elvesztik a szpesöl van életérzést szerintem akkor vége, amíg istenként kezelik őt egy csapatnál mint ahogy nálunk is volt minden klappolt, de ahogy elkezd múlni a varázs káosz a vége.
Persze a tavalyi bajnoki cím szép dolog, fog is még pár trófeát nyerni, de ahhoz,hogy megint csúcsra érjen nemzetközi szinten neki kéne váltani és úgy néz ki nem fog.De összességében szerintem a Chelsea rosszabb helyzetben van mint Mourinho,José akármit csinál talál magának top klubot(akár egy PSG de ha nagyon elharapóznak a dolgok még a Unitedet, vagy a City-t is el tudom képzelni) a Chelsea viszont mit csinál a Mourinho éra után? Guardiola? Az ő filozófiája ugyanúgy nem fog működni ott sem mint a németeknél,Ancelotti már volt ott, Simeone talán de ő meg kb egy lebutított Mourinho...
Nemtudom mi van az öltözőjükben de szerintem hasonló lehet mint nálunk volt 12-13ban.Bajnoki cím már elúszott, bl-ben még lehet vitézkedni, de ha a játékosok elvesztik a szpesöl van életérzést szerintem akkor vége, amíg istenként kezelik őt egy csapatnál mint ahogy nálunk is volt minden klappolt, de ahogy elkezd múlni a varázs káosz a vége.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hát ez kész.R.M.C.F írta:Nem. Mert pont ez a baj. Hogy sokan a pofájára mennek rá....vagyis elfogultak.
Nem én védem túlságosan hanem páran túlságosan leszólják.
Nagy a szája, egója? Igen. Mindig is az volt!
Szarul megy most a Chelseanek? Igen, nagyon!
Ki a hibás érte? Az edző. Mindig az edző! Ezt még ő maga is lenyilatkozta, mikor Madridban volt.
Olvastál nyilatkozatot tőle? Bemásoltam ide párat. Az a lényeg. Mindenki hibás, van hogy azt mondja ő maga is, de majd jön az olyanokkal hogy minden ellenük volt a meccsen, meg hogy csalóka a kép stb. A kép mondjuk lehet csalóka.
De itt senki nem őt fikázta meg bántotta, hanem leírtuk, és okfejtettük, hogy mi lehet a hiba és valószínűleg iszonyat kicsi az esélye, hogy innen bajnok legyen. De te ezt lesz_rva mind, nyomod mint süket a csengőt, hogy jaj mindenki Mou bukását várja meg mindekit ő bántja. Közben meg k_rvára nem erről van szó. És ez leírhatatlanul fárasztó, hogy nem lehet veled vitatkozni, mert nem arra reagálsz amit írtak, hanem nyomod a nótád. Persze kivétel mikor értelmesen reagálsz. Nem tudom mi van veled, de légy a régi, és arra reagálj már, amit írtunk. Légyszi. Kérlek!
Azért nagyon, NAGYON az elején vagyunk, kár ilyeneken vitatkozni. Lehet a Chelsea elkap egy hosszú győzelmi szériát, a kulcsjátékosok meg előbb-utóbb úgyis formába lendülnek... City-nél sem fog sokáig tartani ez a forma szerintem, majd féltávnál lehet szerintem levonni a dolgokat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát pedig most te véded úgy, mintha fizetne érte... 11 pont hátránya van néhány forduló után. A csapata nem szerencsétlen, hanem egyszerűen szar. Se védekezésben, se támadásban nem jók. Innen nem fog visszajönni.... mert nem fogja megnyerni az összes hátralevő meccset. BL-ben villanthat, bár ott is megmutatta tavaly, hogy képes még mindig hülyeséget csinálni.R.M.C.F írta:Nem. Mert pont ez a baj. Hogy sokan a pofájára mennek rá....vagyis elfogultak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem. Mert pont ez a baj. Hogy sokan a pofájára mennek rá....vagyis elfogultak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Jó. Te nem láttad a meccseit és bízol abban, hogy jm megoldja. Mi láttuk a meccseit és úgy mondjuk hogy valószínűleg - persze nem lehetetlen - nem jön össze. Most akkor mi vagyunk azok akik a bukását várják, vagy te aki túlságosan is véded Mourinho-t? Inkább érzem az utóbbit. Te vagy a nagy nyolcadikos híró aki megvédi a nagypofájú bukott nyolcadikost akit jogosan fenyegetnek az ötödikesek, mert parasztul viselkedett, és ha így folytatja akkor kirúgják év végén rossz magatartás (és szorgalom) miatt. Remélem érted a hasonlatot.R.M.C.F írta:Az a jó benne hogy a real és a barca részéről is úgy várják jm bukását mint anno az szovjetek kivonulását idehaza.....lehet igy lesz. Honna tudhatjuk? Nálunk is kezdtek pocsékul többen,aztán lett sok javulás. Nem láttam a meccseit,lehet igaz hogy tróger ott most minden,de ismerve a specet,nem hagyja annyiban.MesQueUnClub írta: A számok nem hazudnak a tendencia ugyan az eddig 2ből 2szer ez történt és már most látszik, hogy a történelem elkezdi ismételni önmagát, JMnek már csak a kultusza és az egója nagy, régen nincs már azon a szinten mint 5-6 éve. Márpedig a számok eddig alátámasztják a képletet.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
JM egy dolog amihez ért, hogy egy szétzihált csapatot összeszedni. De az már annyira nem jellemző, hogy be is tudja akár egy BL győzelemmel fejezni a munkáját, ahhoz több kell. Attól nem csúszok el, hogy azzal az Interrel BL-t nyert. Portóval szép volt 2004-ben de azóta pont ennyi. Láthatjuk az elmúlt x év munkásságát, összeszedte a csapatot rendet tett a berkeken belül, de bekkelő taktikával a BL-ben nem lehet nyerni. (Legalábbis nem ez a tendencia)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De nem ám,mindenki hibás lesz,a biro,az ellenfèl,az ellenfèl edzoje,a szovetsèg mert tul sok meccs lesz rovid idon belul,aztán azok akik majd idovel meg merik kèrdojelezni a dontèseit,legyen az játèkos vagy stábtag,a dokicsaj,a londoni idojárás....,de ismerve a specet,nem hagyja annyiban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a jó benne hogy a real és a barca részéről is úgy várják jm bukását mint anno az szovjetek kivonulását idehaza.....lehet igy lesz. Honna tudhatjuk? Nálunk is kezdtek pocsékul többen,aztán lett sok javulás. Nem láttam a meccseit,lehet igaz hogy tróger ott most minden,de ismerve a specet,nem hagyja annyiban.MesQueUnClub írta:A számok nem hazudnak a tendencia ugyan az eddig 2ből 2szer ez történt és már most látszik, hogy a történelem elkezdi ismételni önmagát, JMnek már csak a kultusza és az egója nagy, régen nincs már azon a szinten mint 5-6 éve. Márpedig a számok eddig alátámasztják a képletet.R.M.C.F írta:Semmi gond nincsen azzal ha kikap a chelsea,nekik nem sokan drukkolnak,én sem... de szerintem jm van annyira jó hogy összeszedi őket év végére.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A számok nem hazudnak a tendencia ugyan az eddig 2ből 2szer ez történt és már most látszik, hogy a történelem elkezdi ismételni önmagát, JMnek már csak a kultusza és az egója nagy, régen nincs már azon a szinten mint 5-6 éve. Márpedig a számok eddig alátámasztják a képletet.R.M.C.F írta:Semmi gond nincsen azzal ha kikap a chelsea,nekik nem sokan drukkolnak,én sem... de szerintem jm van annyira jó hogy összeszedi őket év végére.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Semmi gond nincsen azzal ha kikap a chelsea,nekik nem sokan drukkolnak,én sem... de szerintem jm van annyira jó hogy összeszedi őket év végére.Nagyon nagy gond van a Chelseanél most rmcf... én láttam három meccset, de iszonyatosan sz_r volta Chelsea
Nagyon nagy gond van a Chelseanél most rmcf... én láttam három meccset, de iszonyatosan sz_r volta Chelsea. Minden elemében a focinak. Nem véletlen kapott ki háromszor a Chelsea, mindhárom megérdemelt volt. Ezért is nem vágom miért olyan nyugodt Mourinho. Jah, de. A kegyetlen nagy egoja miatt. De ezt most nem húzza be. Itt nagyon nagy gondok vannak a Chelseanél és nem lepne meg ha pont miatt lenne. Lehet megoldja és összerázza a csapatot és egy második vagy harmadik hely összejön. Lehet a játékosok nem bíznak benne, nem tudom. De úgy futkoznak a pályán mint 11 kedvtelen vakegér, akiknek kb ez az első profi meccse. Mind a három meccsen mikor kikaptak, sokkal, de sokkal jobban akarta a kisebbik csapat a győzelmet, és meg is tettek mindent, és nem az volt hogy egykapuzott a Chelsea csak nem jött össze a gól míg a másiknak meg minden. Konkrétan volt hogy lefocizták a Chelseat! Te láttad amúgy játszani idén őket? Engem nagyon meglepett. Az elején azt hittem szezon eleji forma, de szerintem - ahogy írtam már - itt komolyabb gond van. Nem a formával van baj. Motiválatlanság, és olyan mintha nem értenék mit akar Mourinho... vagy csak belesz_rnak mit mond a portugál. Nem tudom, nem vagyok ott az öltözőben, meg edzéseken.R.M.C.F írta:Dupla D írta: Jelenleg szerintem JM személye -1 ember és -12 pont a végén. Mourinho első Chelsea-s korszaka és a Realnál töltött időszaka is így végződött. Két jó év, a harmadikban meg összeveszik még a portással is. Ezt a szezont még végighagyja neki az orosz, utána megint meneszteni fogja.
Értem,de én pont fordítva látom,jm nem lesz menesztve év végén,a portással nem veszik össze,és esélyük lesz a végső győzelemre.
-
Dupla D írta:Jelenleg szerintem JM személye -1 ember és -12 pont a végén. Mourinho első Chelsea-s korszaka és a Realnál töltött időszaka is így végződött. Két jó év, a harmadikban meg összeveszik még a portással is. Ezt a szezont még végighagyja neki az orosz, utána megint meneszteni fogja.R.M.C.F írta:A chelsea minden idők legrosszabb kezdését produkálta,pont ez az ami szerintem érdekes.....mert ott JM személye az ami plusz egy ember,és plusz 12 pont a végén. majd meglátjuk.
Értem,de én pont fordítva látom,jm nem lesz menesztve év végén,a portással nem veszik össze,és esélyük lesz a végső győzelemre.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Jelenleg szerintem JM személye -1 ember és -12 pont a végén. Mourinho első Chelsea-s korszaka és a Realnál töltött időszaka is így végződött. Két jó év, a harmadikban meg összeveszik még a portással is. Ezt a szezont még végighagyja neki az orosz, utána megint meneszteni fogja.R.M.C.F írta:A chelsea minden idők legrosszabb kezdését produkálta,pont ez az ami szerintem érdekes.....mert ott JM személye az ami plusz egy ember,és plusz 12 pont a végén. majd meglátjuk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Kerlon írta:Eddig túl sok meccset nem sikerült megnéznem sajnos - Real még idén nem is láttam élesben -, de a Chelseat rendre elkaptam és, hogy ebből a csapatból Mourinho nem csinál bajnok csapatot az biztos. A védekezésük botrányos, támadásban meg kevesek. Főleg, amikor Azpili meg Ivanovic támogatja őket a szélekről és még Hazard, Costa és Fabregas sincs formában. 10 pont hátrány és még túl sok erős csapattal nem is találkoztak és akkor most még jön a BL is.
A City kerete a legjobb, hosszú a pad is, ha mindenki egészséges.
A Unitedet meg majd meglátjuk, papíron jók lehetnek.
A city kerete mindig is a legjobb volt,alig hoztak ki belőle valami érdemlegeset....ez persze nem jelenti azt hogy nem nyerhetnek.....aguero megsérül 3 hónapra és el is vesztik a poziciójukat....
A chelsea minden idők legrosszabb kezdését produkálta,pont ez az ami szerintem érdekes.....mert ott JM személye az ami plusz egy ember,és plusz 12 pont a végén. majd meglátjuk.
A MU,én hiszek bennük,bár a holland elég nyakas,és ez sok hormont szabadít fel,még is valahogy nem tudom megmondani honnan,de úgy érzem,a MU összefog állni mint a ge***is bugyi.
Eddig túl sok meccset nem sikerült megnéznem sajnos - Real még idén nem is láttam élesben -, de a Chelseat rendre elkaptam és, hogy ebből a csapatból Mourinho nem csinál bajnok csapatot az biztos. A védekezésük botrányos, támadásban meg kevesek. Főleg, amikor Azpili meg Ivanovic támogatja őket a szélekről és még Hazard, Costa és Fabregas sincs formában. 10 pont hátrány és még túl sok erős csapattal nem is találkoztak és akkor most még jön a BL is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Kerlon írta:Nincs olyan (nem is volt), hogy a Chelsea NEM. Az eddigiek alapján szerintem sima City lesz. Az Arsenal nagyon nem meggyőző, a United idén is építkezik szerintem, Liverpool kevés, a Chelsea behúzva felejtette a buszon a kéziféket, de szerintem tőlük nem is kell sokat várni már, mert az a védelem kész röhej lett.
A MU össze fogja szedni magát a végére és versenyben lesznek....a chelseat meg túlságosan is lenézed,gondolom JM miatti ellenszenv,de ők is odaférhetnek. A city is persze,de azért sok pénzben nem mernék rájuk tenni azért.