Mozi, filmek
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Még a Minions se volt vicces
Egyszer felnevettem, de a többi meg olyan volt, hogy jó jó vágom a poént, de nevetni rajta azért kevés. Egyszer elment, de többet vártam.
Egyszer felnevettem, de a többi meg olyan volt, hogy jó jó vágom a poént, de nevetni rajta azért kevés. Egyszer elment, de többet vártam.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ez már egy ideje ilyen sajnos...a jelenkori vígjátékok nekem a vicces helyett inkább cikinek érződnek. Van most ez a Vakáció...ha már moziban dolgozok, és este semmi dolgom nem volt beültem...hát komolyan, a legtöbb viccesnek szánt jelentnél rosszul éreztem magam, semmi vicces nem volt bennük, itt-ott pár jó poén és kész. Ha valakinek ilyen családja lenne akkor vagy őt, vagy a család többi tagját érte volna már egy szomorú balesetRealista24 írta:Kész katasztrófa
A címében a véleményem róla. 2015-ben egy vígjáték legfőbb erénye a káromkodás és a sex körül forgó poénok. Zseniális.
Ehhez csak annyit szólok hozzá, hogy te nem engedékenyebb vagy, hanem ha valami a gyengéd, akkor azt nincs szíved lehúzni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mindenki máshogy osztályoz. Én alapból engedékenyebb vagyok, mert szeretek filmezni és könnyebben csúsznak le az alkotások. A 7 nálam az a kategória, ami vagy egyszer nézhető, de annak jó volt, vagy bár bele lehetne kötni, de mondjuk moziban élveztem, így nincs értelme nagyon lehúzni. A JW meg messze nem volt egy hibátlan film, viszont moziban jobban élveztem, mint sok másik filmet. Mert az odavaló volt.Reaper's Scythe írta:Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10)
Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10)
Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
Dogville-t, aki látta, írna róla pár sort? Már nagyon régóta tervezem, de a hossza miatt nem mertem még nekiállni. Lars von Trier-től csak a Melankóliát láttam, az nagyon bejött, ezért is akarom megnézni több filmjét is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Mikkelsen (sajnos) még csak pletyka.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
egyre jobban érdekel ez a Doctor Strange. Mikkelsen után Rachel McAdams is csatlakozott a stábhoz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Értem, te viszont nem. Úgyhogy engedd el szerintem.
az meg, hogy nem tartod sokra, de 7/10 meg epic.
az meg, hogy nem tartod sokra, de 7/10 meg epic.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10), a moziban nagyon jól szórakoztam rajta. Pont oda illő alkotás volt.Realista24 írta:Erre még reagálok. Ez a pénzkidobás, amikor tudod, hogy szart kapsz és mégis befizetsz rá. Ez az igazi luxus.De hát nyilvánvaló volt, hogy a JP-t nem lehet felülmúlni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre még reagálok. Ez a pénzkidobás, amikor tudod, hogy szart kapsz és mégis befizetsz rá. Ez az igazi luxus.De hát nyilvánvaló volt, hogy a JP-t nem lehet felülmúlni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a pénz így is úgy is kidobott pénz, ha a film szar, nem? Akkor legalább az időt megspórolom, minimalizálva ezzel a veszteséget. De nem várom, hogy megértsd, mert ebben a témában a véleményed több, mint nem normális. rosszindulat nélkül írom.Jó, csak a filmből kapsz egy kóstolót, mielőtt megkapnád az egészet. Így azért nagyjából lehet számítani arra, hogy mit kapsz. De hát végül is mindegy... ha van valakinek arra 1-2-3k-ja, hogy csak úgy kivágja az ablakon, akkor ok. Magán ügy. Ettől függetlenül én sose tennék ilyet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Nem ertem ezt a vergodest, amikor kiderul meg raadasul, hogy neked sem nyerte el a tetszesedet a film.
Ha kiment, akkor kiment. Ennyi. Nem azert irta le, hogy jampizzon, mert neki esetleg nem jelentene semmit az 1-3k-ja (igy irni bmmeg a facom). Ha megjelenne elotted Goku ahogy Vegitaval enyeleg, akkor te is kimennel, ha van eszed es nem vagy... Szornyu lesarkitas, de mindenkinek a szabad dontese.
Ha kiment, akkor kiment. Ennyi. Nem azert irta le, hogy jampizzon, mert neki esetleg nem jelentene semmit az 1-3k-ja (igy irni bmmeg a facom). Ha megjelenne elotted Goku ahogy Vegitaval enyeleg, akkor te is kimennel, ha van eszed es nem vagy... Szornyu lesarkitas, de mindenkinek a szabad dontese.
#happyshitting
- Remy
- Kapcsolat:
Jó, de te a JW-re váltottál jegyet nem a JP-re. Ha meg megnézed a JP folytatásait, akkor láthatod, hogy minőségbeli romlások voltak. Én például a 2-at csak és kizárólag a T-Rex és Goldblum miatt tartom nézhetőnek. A 3. meg egy rakás trágya. Sőt... a JW sem győzött meg igazán az előzeteseket látva és végeredményében a filmet sem tartom olyan rettentő sokra. De hát nyilvánvaló volt, hogy a JP-t nem lehet felülmúlni.BlancoMark írta: Amikor a Jurrasic Park gyerekkorod egyik kedvence, akkor bizonyos elvárásokkal ülsz be a filmre, amik egyébként nem voltak nagyok ismerve a mai amerikai filmgyártást, de az szerintem mindennek a teteje hogy kaptunk egy faék egyszerűségű sztorit, a kezdetektől fogva rohadt idegesítő karakterekkel és simogatástól nedvesedő raptorokat. Nem értem, hogy miért kéne egy olyan filmen bent maradnom ami frusztrál és csak rossz származik nekem abból ha még tovább bent maradok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BlancoMark
Amikor a Jurrasic Park gyerekkorod egyik kedvence, akkor bizonyos elvárásokkal ülsz be a filmre, amik egyébként nem voltak nagyok ismerve a mai amerikai filmgyártást, de az szerintem mindennek a teteje hogy kaptunk egy faék egyszerűségű sztorit, a kezdetektől fogva rohadt idegesítő karakterekkel és simogatástól nedvesedő raptorokat. Nem értem, hogy miért kéne egy olyan filmen bent maradnom ami frusztrál és csak rossz származik nekem abból ha még tovább bent maradok.Remy írta:Ezt sosem fogom megérteni...BlancoMark írta: Én ott mentem ki a moziból
Nolan --> Akira? Mekkora lenne már!
- Remy
- Kapcsolat:
Jó, csak a filmből kapsz egy kóstolót, mielőtt megkapnád az egészet. Így azért nagyjából lehet számítani arra, hogy mit kapsz. De hát végül is mindegy... ha van valakinek arra 1-2-3k-ja, hogy csak úgy kivágja az ablakon, akkor ok. Magán ügy. Ettől függetlenül én sose tennék ilyet.Realista24 írta:Ezzel úgy vagyok, hogy ha étteremben szar a kaja, amit rendeltem, akkor sem eszem meg, csak azért mert kifizettem.Ha már kifizettem a jegyet szerintem én sem jönnék ki
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezzel úgy vagyok, hogy ha étteremben szar a kaja, amit rendeltem, akkor sem eszem meg, csak azért mert kifizettem.Ha már kifizettem a jegyet szerintem én sem jönnék ki
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha már kifizettem a jegyet szerintem én sem jönnék kiRealista24 írta:Nem mindenkinek van arra ideje, hogy minősíthetetlen filmekkel töltse a szabadidejét.
De alapból el sem mentem rá, inkább várok amég elhozza a postás. Mondjuk még nem néztem meg, nekem ezek az ETRG féle változatok nem jönnek be minőségileg, az Entourage-t is olyanba néztem, és van a képnek egy ilyen nemszeretem rajzfilmes beütése, inkább várok egy jobb minőségre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mindenkinek van arra ideje, hogy minősíthetetlen filmekkel töltse a szabadidejét.Ezt sosem fogom megérteni...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Ezt sosem fogom megérteni...BlancoMark írta: Én ott mentem ki a moziból
Nolan --> Akira? Mekkora lenne már!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BlancoMark
Én ott mentem ki a moziból, amikor Pratt simogatással a saját oldalára állította a velociraptorokat.VanillaSky írta:Atyúristen, ez a Jurassic World van rekord közeli bevételekkel. Tegnap volt hozzá "szerencsém". A film kb 3/10-es. Abból 1 pont a 4-5 percnyi poén a filmben amit Pratt meg Johnson szolgáltat, 1 pont meg az, hogy nem lett ennél is hosszabb, mint ami. Egyébként egy újrafelhasznált bóvli, a női főszereplő meg kriminálisan rossz vagy csak idomult a filmhez.