Ne, neeee, neeeeeeeeeeedzsi91 írta:Morata visszahozataláról mi a véleményetek?
Nagyon bírtam, utánpótlás válogatottakban főleg amit lehozott...de nem ide való. Jó helyen van ő ott ahol van
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 17., csütörtök 22:16
Ne, neeee, neeeeeeeeeeedzsi91 írta:Morata visszahozataláról mi a véleményetek?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 17., csütörtök 22:06
Úgy is az dönt, hogy hogyan teljesít idén, ha vezérbika tud lenni, akkor még áldásom is rá. Amúgy stabil cserének is beleférhet 30 millióért, úgy sincs értelmes ember a piacon, ha van, akkor meg rá kell repülni.dzsi91 írta:Morata visszahozataláról mi a véleményetek?
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 17., csütörtök 22:03
Elég nehéz úgy megfogalmazni hogy ne járjon érte ban.... Nem szeretném, nagyon nem. Talán ez még belefér...dzsi91 írta:Morata visszahozataláról mi a véleményetek?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 17., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 17., csütörtök 15:30
De miért akarnák azt hallani? Maradjunk ennél a nyilatkozatnál. A médiának még jobban is jött, hogy nem azt nyilatkozta, hogy Ő a legjobb játékos akit valaha edzett. Így mehet a show. Ha véletlen is igaz lenne a hír (bár valószínűbb, hogy hülyeség az egész) akkor igenis CR egója miatt kell odafigyelni minden egyes szóra a nyilatkozatból, mert ha kicsit is csúszik, akkor az nem tetszik neki.h3x0r írta: hanem a medianak kell azt nyilatkozni, amit hallani szeretnenek, kulonben azonnal jonnek a tamadasok a csapat fele.
Nem olvasom abszolút, csak egyik ismerősöm úgy linkelte, hogy HISZTI KRISZTI, ezért nyitottam meg.wZoLee7 írta:amit a 442 lehoz azt else olvassátok inkább mert szinte kivétel nélkül mindig minősíthetetlen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 17., csütörtök 14:07
amit a 442 lehoz azt else olvassátok inkább mert szinte kivétel nélkül mindig minősíthetetlenM1Ö írta:Nem kellett hozzá nagy tehetség, de valahogy éreztem, hogy ezt fogja kihozni a média Benítez múltkori nyilatkozatából...
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... ronaldonal
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 17., csütörtök 13:20
Szerintem nem CR miatt kell folyamatosan benyalni, hanem a medianak kell azt nyilatkozni, amit hallani szeretnenek, kulonben azonnal jonnek a tamadasok a csapat fele.M1Ö írta:Nem hiszem, hogy ezen besértődött volna, de ha mégis, akkor...rashidm írta:Nála szerintem az a jó, ha nyalják a seggét, hogy "hű de jó vagy, a legjobb, stb.".
A jelenkor legjobbjának nevezte (legalábbis én így értelmezem, nem csak kereten belül), tehát jobbnak, mint Messit. Ha ilyen szinten mindig be kell nyalni neki és csak egy kicsit is csúszik az Ő elképzeléseitől, akkor megette a fene, az nem normális.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 17., csütörtök 12:56
Nem hiszem, hogy ezen besértődött volna, de ha mégis, akkor...rashidm írta:Nála szerintem az a jó, ha nyalják a seggét, hogy "hű de jó vagy, a legjobb, stb.".
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 17., csütörtök 12:40
Ezen én is gondolkoztam, hogy valaki lehozza. Illetve szerintem tuti, hogy CR-nek bassza a csőrét, hogy nem ő a legjobb az edzőnél. Nála szerintem az a jó, ha nyalják a seggét, hogy "hű de jó vagy, a legjobb, stb.".M1Ö írta:Nem kellett hozzá nagy tehetség, de valahogy éreztem, hogy ezt fogja kihozni a média Benítez múltkori nyilatkozatából...
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... ronaldonal
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 17., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 16., szerda 16:51
BBeno írta:micsodaaa? hát a vádliját masszírozta és fájlalta. szerintem az csak egy húzódás max szakadás lesz. de 1 hónapot mondok így látatlanban.
ránézésre.A Marca szerint Bale-re egy hónapos kihagyás vár. Nem hivatalos információ.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 16., szerda 11:26
Emlèkszem,oldalakat vitáztam veled hogy fog hosszabbitani,látod nem hittèl nekemHagyjuk mar DeGeat a csipaba. Hosszabbitott, legyen boldog vele, meg a MU is.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. szeptember 16., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 16., szerda 2:17
Akkor mondjuk, helyesbítsük szóbeli megállapodásnak. Most mindentől függetlenül (és főleg attól, hogy az említett szereplők mennyire unszimpatikusak, illetve megmosolyogtató ez hipotézis, 3-as szó összetétel), nem most fordulna elő ilyen a történelemben, sőt akár e párossal sem (lsd. Cristiano 2008 nyarán).Mendes, MU, gentlemen... Ez a harom szo igy egy mondatban. Priceless, komolyan.
Írtam, akit esetleg érdekel. Az meg egy ilyen átigazolási balhé után nem véletlen, hogy De Gea továbbra is foglalkoztatja a Madridi kötődésű spanyol portálokat és az angol bulvárlapokat, még ha ez egyeseknek unalmas is.Hagyjuk mar DeGeat a csipaba. Hosszabbitott, legyen boldog vele, meg a MU is.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 16., szerda 1:48
Mendes, MU, gentlemen... Ez a harom szo igy egy mondatban. Priceless, komolyan.madridronie írta:Mendes megállapodott egy gentlemen's agreement keretében a MU. vezetésével
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 16., szerda 1:21
Mindenesetre ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk. Félelmetes ba..zeg!!!Benítez elmondta, hogy Ramos és Varane sérülése nem komoly miattuk nem aggódik, Bale-lel ugyanaz a helyzet mint tavaly.
AS, de tessék.amúgy van valami forrás erre a mindig kaptunk gólt az első 4 meccsen? nem találtam
Ehhez meg még annyit, akit esetleg érdekel, hogy a spanyol ABC pletykái is egybecsengenek a La Sexta állításával (akik egyébként a Real Madridra hivatkoznak és állítják, hogy a blancók tagadják egy ilyen záradék létezését) és ők is finomítanak ezen a "kivásárlási áras" dolgon. Ez a portál azt írja, hogy kivásárlási ár, záradék helyett Mendes megállapodott egy gentlemen's agreement keretében a MU. vezetésével és ígéretet kapott tőlük arra, hogy amennyiben a Real Madrid jövőre bejelentkezik a játékosért és megadja nekik azt, amit az angolok De Gea-ért kérnek (40-50 millió euró közti összeg állítólag, amit kialkudtak), akkor semmiféle akadályt nem gördítenek majd az átigazolás elé és nem lesz ilyen szopatás, mint idén! A portál szerint De Gea részéről ez volt a feltétele annak, hogy aláírja az új szerződését a Uniteddel. Meglátjuk mi lesz, de számomra még ez a leghihetőbb változat eddig...Így van; az angoloknál a legkevésbé elterjedt (a La Sexta szerint is), de sehol sem kizárt és csupán egyéni megállapodás kérdése. Mindenesetre, ha a záradék létezése igaz, az a jövőben egyértelműen a Real Madrid malmára hajtja a vizet!
Szerk. Na pont most olvasom, hogy az angol hírekkel ellentétben szerintük (és mai értesülésük szerint) nem létezik ilyen záradék!
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. szeptember 16., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 15., kedd 23:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 15., kedd 23:23
Azt is mondta, hogy pár nap múlva lesz pontos diagnózis.sentry írta:Az mit jelent? kihagy 1-2 hónapot?Realista24 írta:Benítez elmondta, hogy Ramos és Varane sérülése nem komoly miattuk nem aggódik, Bale-lel ugyanaz a helyzet mint tavaly.
Amúgy én ekéztem Bale-t nagyon - meg is érdemelte - de sajnálom, hogy lesérült, mert utolsó három meccsen most mutatom valami fejlődést és egész jól, hasznosan játszott.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 15., kedd 23:21
Az mit jelent? kihagy 1-2 hónapot?Realista24 írta:Benítez elmondta, hogy Ramos és Varane sérülése nem komoly miattuk nem aggódik, Bale-lel ugyanaz a helyzet mint tavaly.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem