Jó napot így 2 hét pihi után
Nagyon boldog vagyok, hogy Zizu és Ancelotti fogja irányítani a brigádot, mert úgy gondolom, hogy sokat fog jelenteni mentálisan a játékosoknak. Amennyiben vissza szeretnék hozni a Zizus korszakot akkor 4-1-3-2-őt kéne játszani elvileg mert, ha jól rémlik a 2002-es BL döntőben Céser-Salgado-Hiero-Helgiera-RC-Makalele-Fígó-Zidane-Solari-Morientes-Raúl volt a felállás és csak Makalele volt vkp. Tény, hogy azóta sok víz folyt le a Dunán és ez lehet most kevés csak mihez tartás végett írtam le.
Nyári igazolások közül úgy érzem Kondogbiára van legtöbb esély mert nagyon spórolós kedvünkben vagyunk. Kaká szerintem még marad 1 évet és ingyen fog távozni...
Talán még Illaramendit elhozzuk, de én már így is pozitívan csalódtam a vezetőségben, mert tetszik, hogy a fiatalokat figyeljük és építünk be a csapatba, ráadásul olyanokat akikben van potenciál!
Érdekesség az, hogy 2002-be sem volt űber gyors szélünk kp-n. A gyors széleket Salgado meg Roberto Carlos alkotta, most meg a jobb szélen volt 1 Arbeloánk vagy 1 öregedő Essienünk. Nagyon bízom Carvajalban, hogy felpezsdíti az életet a jobb szélen.
Amennyiben kreatív játékot fogunk játszani erős kp-val szerintem valami ilyesmi lesz a kezdő, hogy:
4-1-3-2-ben
-----------------------Casillas-----------------------
-Carvajal----Varane--------Ramos-----Marcelo..
-------------------Kondogbia-----------------------
--Isco-------------Özil--------------------Modric..
------------Benzema--------CR---------------------
4-3-3-ba Amire legkevesebb esélyt látok
-----------------------Casillas----------------------
-Carvajal----Varane--------Ramos-----Marcelo..
--Modric-----------Kondogbia/Khedira------Isco-
--Jesé/DM------------Benzema-------------CR---
Amire még látok esélyt az a 4-4-2 gyémántba
------------------------Casillas---------------------
--Carvajal--Varane----------Ramos------Marcelo
----------------Kondogbia/Khedira----------------
Jesé/DM.......----Modric------------------CR---
------------------------Isco------------------------
---------------------Benzema----------------------
Meg van a mostani a 4-2-3-1 amire még elég nagy sansz van. Bár ezt akkor találnám igazán jónak ,ha jött volna Bale, de Isco érkezésével letettem róla és belenyugodtam, hogy nem jön. Az igazság az, hogy szerintem jövőre sem jön, mert van 1 olyan érzésem, hogy kövi szezonba benne lesznek a legjobb 4-be és akkor meg azért marad, mert szeretne nézni 1 BL-t a Spurs-el...
------------------------Casillas-----------------------
--Carvajal--Varane----------Ramos------Marcelo-
----------------Alonso/Illaramendi------------------
--------------------------Modric----------------------
----Isco--------------Özil---------------------CR----
---------------------Benzema------------------------
Ezek a felállások vannak a fejembe, de szerintem majd az amcsi túrán tudjuk ezt meg biztosan. Addig csak megy majd a tesztelgetés, hogy ki hol milyen stb. Gondolom azért is lesz most ilyen az előszezon