OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: OFF

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 16., szerda 16:46

Van rendor ismerosod? Kerdezd meg nyugodtan, mit gondol, ha volt ott.
Nekem van ilyen , az elsők között ment ő is Röszkére , "szép" dolgokat mesélt .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. szeptember 16., szerda 16:41

Pipita írta:
Pipita, mit szolsz, az arab kozgazdaszok, az orvosok a mernokok, vagy a jogaszok balheznak?
A provokációdból nem kérek.
Bazzeg... hajrá, lehet befogadni őket. Nem mutogatni kell.
Ja, hülye törökök csak magyaráznak közben meg nem csinálnak semmit. :lol: :lol:

:(
En komolyan kerdeztem a cinizmusom ellenere, fejtsd ki erveid. Aki befogadna oket vagy akit a biztonsag erdekel?
Van rendor ismerosod? Kerdezd meg nyugodtan, mit gondol, ha volt ott. Ha nincs ilyen, szolj es adok elerhetoseget.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 16., szerda 16:36

Pipita, mit szolsz, az arab kozgazdaszok, az orvosok a mernokok, vagy a jogaszok balheznak?
A provokációdból nem kérek.
Bazzeg... hajrá, lehet befogadni őket. Nem mutogatni kell.
Ja, hülye törökök csak magyaráznak közben meg nem csinálnak semmit. :lol: :lol:

:(

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 16., szerda 16:26

Csak előjött az álarc mögül a személyiség :lol: Hihetetlen egyébként, hogy ezt nekik lehet. Ha én állnék egy ország határánál és dobálnék mindent ami a kezem ügyébe kerül nagyon hamar csúnyán elbánnának velem. Ezek meg.. :cens: :vivo:
Egyébként most is rengeteg család várakozik, véletlenül sem katona korú és alkatú emberek verik magukat :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 16., szerda 16:10

A szerbek már Horvátország felé viszik őket a buszokkal állítólag. :lol:
Még ők pofáznak,hogy nem volt megbeszélve az,hogy mennyien Szerbiában maradnak.Mikor ők mit csináltak/nak?
Felültetik őket a vonatokra meg a buszokra azt hozzák őket a magyar most már a horvát határra. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 16., szerda 16:09

Jó a buli Röszkén, csak sok a szír.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. szeptember 16., szerda 16:09

denej
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, R9

HozzászólásSzerző: denej » 2015. szeptember 16., szerda 15:16

Remy írta:Vicc... hányan pofáznak, hogy Magyarország milyen gonosz, és ez nem tetszik nekik az nem tetszik nekik. "A török elnöknek nagyon nem tetszik a magyar vasfüggöny" Bazzeg... hajrá, lehet befogadni őket. Nem mutogatni kell. :lol: :lol: :lol:

Lassan remélem észreveszik, hogy nem csak Magyarországon keresztül lehet eljutni ide vagy oda.
Ebbe nagyon nem akarnék belefolyni, de Törökországban már majdnem 2 millió szír tartózkodik, szal ez a lehet befogadni őket dolog kicsit sántít. Másrészt nyilván nem örül neki a török elnök, mert többen maradnak a "nyakukon". És más irányban is el lehet jutni ide vagy oda, csak a horvátoknál aknazár van, az olaszoknál meg még rosszabb a helyzet, mint itthon.
Amúgy az első része szerintem is jogos, a legidegesítőbb viszont az a magyar hazafi, aki Nyugat-Európában felveszi az 5000 eurós havi fizut, majd minden alkalmat megragad, hogy hazaszúrjon, köpködjön, és minden felületen szidja Magyarországot, hogy mennyire gázul kezeljük ezt az egészt... a világból ki lehet üldözni az ilyennel.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 16., szerda 15:07

Vicc... hányan pofáznak, hogy Magyarország milyen gonosz, és ez nem tetszik nekik az nem tetszik nekik. "A török elnöknek nagyon nem tetszik a magyar vasfüggöny" Bazzeg... hajrá, lehet befogadni őket. Nem mutogatni kell. :lol: :lol: :lol:

Lassan remélem észreveszik, hogy nem csak Magyarországon keresztül lehet eljutni ide vagy oda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 15., kedd 19:01

Juanito és dzsi, köszi a segítséget, nagyjából így már körvonalazódott már mi lesz a program :) Jár nektek a keksz :agree: :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 15., kedd 8:38

A Charlie Hebdoban megjelent ez a kép. Lefordítva: "Ezért keresztény Európa- A keresztények a vízen járnak- A muszlim kisfiúk megfulladnak." Ezek után mit várnak? (a megnövekedett eladási mutatókon kívül?) :roll: :hmmm:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

metalBOY

HozzászólásSzerző: metalBOY » 2015. szeptember 15., kedd 1:19

sentry írta:
VanillaSky írta:A holnapi napot érdemes lesz figyelni. Ha tippelnem kéne az lesz az a nap, mikor a BBC-CNN-Canal+... tv adókon átvesszük a stafétabotot a náci Németországtól és mi leszünk a 2015-ös év sátánfajzatjai. Az osztrákok zárják a határt - Merkelékkel egyetemben, tetű módja a nyomásgyakorlásnak szó mi szó - a szerbek szintén nyomják a "saját" terhüket a határaink felé. Erre lesz ott egy rosszul felszerelt, kifáradt rendőrség, akkora médiafigyelemmel amekkorát ez az ország talán még nem is látott, jogszabályok közé szorítva, egy kollektíva szégyenpadra állított tagjaként amit részben földrajzi elhelyezkedésének, részben saját kormánya elmúlt évekbeni nemzetközi munkálkodásának részben az Európát még mindig uraló korlát nélküli szabadosságnak "köszönhet". Olyan vezetőkkel, akik Brüsszelből még a belga határig sem látnak el, nemhogy képesek lennének bármilyen szinten is kezelni egy ekkora embertömeget - ami valójában még igen csekély kis szelete az otthonról "elvágyódóknak - aztán mantrázzák a 160 ezer fős kvótarendszerüket.
Csak azt nem értem, mi miért nem zárhatjuk le a határt? Ha az osztrákok meg németek megtehetik akkor mi miért nem? Hm? Vagy mi lesz azzal a kegyetlen sok emberrel akik ideáig eljutnak és mind Németországot, Svédországot meg Dániát célozták m...
Teljesen egyértelmű a helyzet. Németországnak fogyóban van a pénze, tartalékai. A bajor tartomány tegnapi információi szerint már annyit költött a migránsokra, mint eddig 19 évig összesen. Pontosan az történik, hogy a geopolitikai érdekek sokkal fontosabbak mint az emberélet. Teljes megdöbbenéssel állok a helyzet előtt amikor menekülteknek nevezik őket, mivel ha biztonságos területre érnek még menekültek, amikor továbbállnak akkor már bevándorlók. Semmiképpen se lehetnek menekültnek nyilvánítva amikor Magyarországhoz élnek.

Az USA nem akar beavatkozni Szíriában mert nem akar kedvezni Oroszországnak valamint az Aszad rezsimnek. Pedig a felkelésig béke volt és viszonylag jó életkörülmények csakúgy mint Líbiában. A felkelés kirobbanása is érdekes módon következett be hasonlóan Majdanhoz.

Már Görögországnak pénze nincs, csakúgy mint Spanyolországnak vagy Portugáliának. Ha elfogy a németeknek is, akkor mi lesz? IMF és még nagyobb kiszolgáltatottság? Ez a helyzet így a bevándorlókkal, akik egyáltalán integrálódni, asszimilálódni képtelenek felér egy időzített bombával. Ha eljön a pillanat, amikor távozni kényszerülnek Németországból (kb. 60%) akkor azt hogyan fogják megélni? A "korrektségükről" híres szerbek hogyan fognak viszonyulni a szituációhoz?

Rengeteg kérdés, bizonytalan válaszok.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 15., kedd 0:37

VanillaSky írta:A holnapi napot érdemes lesz figyelni. Ha tippelnem kéne az lesz az a nap, mikor a BBC-CNN-Canal+... tv adókon átvesszük a stafétabotot a náci Németországtól és mi leszünk a 2015-ös év sátánfajzatjai. Az osztrákok zárják a határt - Merkelékkel egyetemben, tetű módja a nyomásgyakorlásnak szó mi szó - a szerbek szintén nyomják a "saját" terhüket a határaink felé. Erre lesz ott egy rosszul felszerelt, kifáradt rendőrség, akkora médiafigyelemmel amekkorát ez az ország talán még nem is látott, jogszabályok közé szorítva, egy kollektíva szégyenpadra állított tagjaként amit részben földrajzi elhelyezkedésének, részben saját kormánya elmúlt évekbeni nemzetközi munkálkodásának részben az Európát még mindig uraló korlát nélküli szabadosságnak "köszönhet". Olyan vezetőkkel, akik Brüsszelből még a belga határig sem látnak el, nemhogy képesek lennének bármilyen szinten is kezelni egy ekkora embertömeget - ami valójában még igen csekély kis szelete az otthonról "elvágyódóknak - aztán mantrázzák a 160 ezer fős kvótarendszerüket.
Csak azt nem értem, mi miért nem zárhatjuk le a határt? Ha az osztrákok meg németek megtehetik akkor mi miért nem? Hm? Vagy mi lesz azzal a kegyetlen sok emberrel akik ideáig eljutnak és mind Németországot, Svédországot meg Dániát célozták meg ? Akik szintén nem várják őket szívesen. :lol:

Tiszta kabaré amit itt megy. Viccen kívül még az Orbánék próbálják ezt az ügyet a legnormálisabban megoldani. A brüsszeli gyökereket meg hagyjuk, mert lehet korruptabbak - sőt szinte biztos - mint a mi mutyis kormányunk.

A legnagyobb sokkot számomra az okozta, hogy állítólag a szakértők évek óta papolták ezeknek a zseniknek (itthon és eu szinten is), hogy ez be fog következni!! Csak senki nem gondolta hogy ennyire intenzíven és ilyen rövid időn belül. Európa úgy kezeli ezt a helyzetet mint egy megszeppent kislány egy tucat méretes szerszámú kigyúrt férfi mellett egy méretes gangbang parti előtt. :ike:

Akik meg itt menekültekről beszélnek még mindig, azok meg zacskóban élnek.

Engem csak az kezd idegesíteni, hogy bevándorlók (mert azok!) azt hiszik, hogy az EU-ban teljesen természetes az hogy végtelen mennyiségben eltartjuk őket.

Eddig türelmes voltam, de kezd teljesen kimenni Európa kezéből ez a helyzet. Franciákat meg a németeket kérdezzük meg - vagy akár angolokat - milyen sikerrel integrálták az afrikai országokból, Törökországból illetve más keleti, ázsiai, indiai bevándorlókat. :lol: :lol: Megsúgom, évtizedek alatt nem sikerült, pedig töredéke annak ami eddig jött illetve jönni fog még. És ezzel van a legnagyobb baj, hogy fel fog borulni az egyensúly... ők meg azt hiszik, hogy nekik minden jár. Mondjuk engem hidegen hagy ha ők fellázadnak és a rendőrök/katonák rendet tesznek. Talán akkor felfogják hogy ők vendégek, akikre ugyan úgy vonatkoznak a MI törvényeink, amiket be KELL tartaniuk, ha már idejöttek. Nah én ettől tartok, hogy nem fog menni, mert eddig se ment ez zökkenőmentesen. (Ezer példa volt abból mikor egy kisebbség fellázadt rasszizmust kiabálva egy-egy országban. Nah gyanítom ebből lesz jópár az elkövetkezendő években. De én nem akarok szítani senkit. Csak amit említettem. Olyan balf_sz az integrációban Európa, hogy az hihetetlen. Pedig voltak itt király gyarmatosító népek....Most meg ők a legnagyobb (ál)liberalisták.)

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 14., hétfő 23:54

A holnapi napot érdemes lesz figyelni. Ha tippelnem kéne az lesz az a nap, mikor a BBC-CNN-Canal+... tv adókon átvesszük a stafétabotot a náci Németországtól és mi leszünk a 2015-ös év sátánfajzatjai. Az osztrákok zárják a határt - Merkelékkel egyetemben, tetű módja a nyomásgyakorlásnak szó mi szó - a szerbek szintén nyomják a "saját" terhüket a határaink felé. Erre lesz ott egy rosszul felszerelt, kifáradt rendőrség, akkora médiafigyelemmel amekkorát ez az ország talán még nem is látott, jogszabályok közé szorítva, egy kollektíva szégyenpadra állított tagjaként amit részben földrajzi elhelyezkedésének, részben saját kormánya elmúlt évekbeni nemzetközi munkálkodásának részben az Európát még mindig uraló korlát nélküli szabadosságnak "köszönhet". Olyan vezetőkkel, akik Brüsszelből még a belga határig sem látnak el, nemhogy képesek lennének bármilyen szinten is kezelni egy ekkora embertömeget - ami valójában még igen csekély kis szelete az otthonról "elvágyódóknak - aztán mantrázzák a 160 ezer fős kvótarendszerüket.

Juanito
Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Juanito » 2015. szeptember 14., hétfő 16:19

sebydani írta:Srácok, pénteken délután megyek Madridba, és csak vasárnap késő este jövök haza. Ötletek, hogy miket érdemes megnézni, hol érdemes kajálni, valami jó tapasztalat bárkinek bármiről? :) "Elég" sok időnk lesz ahhoz képest, hogy csak meccset megyünk nézni, úgyhogy pár dolog belefér majd, aki már járt ott és van valami ötlete, tapasztalata, ne tartsa magában :)
Stadiontúrát én is javaslom. Baromi nagy élmény.

Kajára: A város random pontjain vannak 100 Montaditos nevű vendéglátóipari egységek. Olcsó a sör, és mindenféle finom tapast lehet enni - szintén jó áron. Mi sok meccset is néztünk ott, de nyilván rövidebb tartózkodás esetén a stadionból illik. :D

Ha buliznátok: A Kapital nevű club a város legnagyobb és szerintem legjobb helye. Annyira nem vagyok nagy partyarc, és nem szoktam bulizni, de ha valahova érdemes menni, akkor ide. 8 emelet, tetőterasz, minden emeleten másfajta zene, jó nők, tényleg jó hely na. Atocha nevű vonatállomáshoz van közel, Calle de Atocha-n.

A Plaza del Sol-ról (=főtér kb) négyzetméterenként indul kocsmatúra, ha ismerkedni akartok új arcokkal, ezeket lehet érdemes belőni.

Ha végigmentek a belvároson, 2 percenként fognak a szórakozóhelyek "behívói" invitálni, hogy csak hozzájuk menjetek. Ajánlgatni fognak ingyen chupitot (=shot). Pro tip: Azt is meghetehed, hogy bemész, megiszod, majd mész a következő helyre. :Đ

Amit még érdemes megnézni egyszer: Malasana: híres madridi városrész, sok hely, sok ember, nagyon hangulatos környék. Az egész városban, de itt különösen érdemes vigyázni az értékeitekre.

Kultúra: A Prado klasszik célpont, de tényleg érdemes egyszer megnézni, ha már Madridban jársz. A Cibeles teret még üresen is jó megnézni, nem csak akkor amikor madridi népünnepély van. :)

Egyéb: Retiro park. Central Parkhoz tudom hasonlítani, itthon a Margit-sziget lehet hasonlatos vonatkozó célpont. Jó a levegő, lehet pihenni, biciklit bérelni, edzeni, csónakázni, kávézni, sétálni...

Más Real Madrid vonatkozás: Pozuelo de Alarcón egy külvárosi rész, itt lakik több játékos is. Többek között Ronaldo házát is meg lehet tekinteni itt. Csak érdekesség.

Ha van még kérdésed, írj bátran, kint éltem egy rövidebb ideig.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 14., hétfő 15:12

A szokásos madridi látványosságok mellett mindenkép ajánlom a város bármely pontján random feltűnő 10-20 kan négert batyúkkal a hátukon ahogy szaladnak a rendőrök elől :lol:

Egyébként a viaszbábú kiállítás sztem jó program, a helyi látványosságok meg majdnem mind a központ környékén vannak szóval egy nagyobb séta alatt bejárható.Stadion túrát ki ne hagyjátok, meccsnapon az öltöző zárva van.egyszer voltam szóval mi is csak a főbb látványosságokat jártuk be. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 14., hétfő 15:03

Ez már valahol a konzumidiotizmus csúcsa :fpalm:

Persze lehet mondani hogy kamu, meg megrendezett és én simán kinézem, hogy nem, és rengeteg ember van még rajtuk kívül aki ennyire Apple buzi, és ennyire fogalmatlan.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 14., hétfő 14:19

Srácok, pénteken délután megyek Madridba, és csak vasárnap késő este jövök haza. Ötletek, hogy miket érdemes megnézni, hol érdemes kajálni, valami jó tapasztalat bárkinek bármiről? :) "Elég" sok időnk lesz ahhoz képest, hogy csak meccset megyünk nézni, úgyhogy pár dolog belefér majd, aki már járt ott és van valami ötlete, tapasztalata, ne tartsa magában :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 14., hétfő 10:38

http://www.arenacornercsehsorozo.hu/etlap/#itallap
Anno voltunk itt páran madridisták is.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 14., hétfő 10:32

Marci77 írta:11kerben valahol az Ujbuda-kozpont kornyeken van jo meccsnezo hely? (azaz ne a kerulet masik vegen :D )
Móricz mellett a Lágymányosi utca 12. alatt a Black Dog Pub-ot tudom javasolni :)

Vissza: