Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 12:06

azért nem kell hülyeséget írni mert ütöttem benzemát,de látom mélyen érintett.
Hülyeséget kettőnk közül te írtál :smile:
A véleményed meg továbbra sem mérvadó számomra, csak - idézlek - nem szeretem, ha valaki hülyeséget ír.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 4., csütörtök 12:04

Drága Benzin haverunk, aki a bulizástól túl súlyos :lol: Szépen csomagba küldeném el Higany haverjával együtt jó messzire innen.
így-így... :mrgreen:
Kell még ide egy nettó 10-14 milliót kereső játékos, akinek annyi motivációja van kb. hogy derékba rúghassa Messit egy meccsen, mert tüske maradt benne.
Ibra meg tízből 10et bever, ahogy Cavani is...oh wait. :coffee:
azért nem kell hülyeséget írni mert ütöttem benzemát,de látom mélyen érintett. :roll:

cavani drága,itt sokan olyan csatárt akarnak akik pengék stb,mint suarez,csak ő szerintem annyira nem veszélyes a kapura,mármint nem mutatkozik meg annyi gólban,mint pl cavaninál mutatkozna.
ezért is örülnék ibrának,mintha a két játékost összegyúrták volna.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 12:03

de látva Benzema tegnapi facebook képét, mennyire keményen készül a szezonra.
Hát mi a f :cens: omat csináljon a nyaralásán? De komolyan, írd már meg légyszíves.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 4., csütörtök 11:59

Semmivel nem jobb, mint Higuaín
A játék minden terén klasszisokkal jobb, mint Higuaín. :)
Az oké, hogyha a jelleméért nem szereti valaki, de azért a képességeit ismerjük már el...

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 4., csütörtök 11:58

Drága Benzin haverunk, aki a bulizástól túl súlyos :lol: Szépen csomagba küldeném el Higany haverjával együtt jó messzire innen. De mivel csak 1 mehet :( Ezért Benzema maradjon. Egész eddig meg voltam győzödve h Morata elég lesz mellé, de látva Benzema tegnapi facebook képét, mennyire keményen készül a szezonra. El gondolkodnék egy olyan cserecsatáron, mint a Bayernben volt idén Pizzarro. Csak nem tudom ki lenne erre megfelelő. Talán Drogba? De mindenképpen olyan, aki csak akk áll be ha nem játszik jól Benzin v. Moratán nagy a nyomás. Olyan lenne jó, aki idősebb és tűri a padozást és nem veszi el feltétlenül Moarata játékperceit.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 4., csütörtök 11:56

cart írta:Én egyiket se, mind a kettő túl drága, inkább félreraknám a pénzt Balere, szerintem jövőre jönni fog. Amúgy reálisan nézve kb egy szinten vannak szerintem. Én Suarezt egy utolsó féregnek tartom a pályán mutatott megnyilvánulásai alapján, Cavani pedig alapból szimpatikusabb a számomra, ezért inkább őt választanám, ha muszáj lenne.
Ilyen nincs a jelenlegi fociban hogy valakit azért nem igazolnak le mert féreg. Én nagyon utáltam régebben az miatt is amit tett a Vb-n(2010-es kezezése) de rájöttem hogy az ilyeneket félre kell tenni a fociban. Teljesen mind 1 hogy valaki milyen a civil életben ha pályán megy neki. Persze a Realnál már az is elvárás hogy normális civil életet éljen,de szerintem egyikükkel sincs gond. Valahogy úgy érzem ha nem igazolunk egy csatárt,igen komoly problémáink fognak adódni hogy ha CR-nek nem fog menni, bár adja isten hogy rossz megérzés legyen,de szerintem Benzema már nem nagyon lesz ettől jobb,valahogy megakadt a fejlődésben vagy nem tudom ,de szerintem ez idényenkénti 20-25 gól amit minden soroztatott egybevetve elvárhatunk tőle.

Ez Bale pedig kivárásos alapra megy. Igaz van neki.Számára nem sürgős az átigazolás,mi van akkor ha csak jövőre lép pályára a BL-ben és nem az idén? Megkapja a megfelelő fizuját amiért marad. Úgy gondolja a Madridnak egy év múlva is szüksége lesz rá és kivár a lehetőségre amikor már neki is sürgetőbb lesz mint most.
Kép
Kép
Kép

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 4., csütörtök 11:53

lucifer írta:Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
Egyiket sem. Cavani jobb megoldás lenne, de irreális az a 63 millió, amit kérnek érte. Neymar 57 millió volt, magyarázhatja Perez, hogy 150, de nem kéne az 5 éves fizetését is előre beleszámolni meg ilyenek...

Suarezt meg nem akarom madrid mezben látni. 47 millióiért meg főleg. Ha ennyiért megvesszük akkor tényleg nem normális a vezetőség... Semmivel nem jobb, mint Higuaín, akit a feléért "passzolunk le" (nem mint ha nem lenne már itt az ideje).
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 4., csütörtök 11:49

sokkal inkább suarez mellett vagyok jobban tetszik a játéka plus nem is kerül annyiba mint cavani..
érzem ha suarez ide kerülne ugy megtáltosodna h nem ismernénk rá... :mrgreen:
szóval várom h jöjjön.
ha nem jönne suarez ibrával is kiegyeznék :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:48

Én egyiket se, mind a kettő túl drága, inkább félreraknám a pénzt Balere, szerintem jövőre jönni fog. Amúgy reálisan nézve kb egy szinten vannak szerintem. Én Suarezt egy utolsó féregnek tartom a pályán mutatott megnyilvánulásai alapján, Cavani pedig alapból szimpatikusabb a számomra, ezért inkább őt választanám, ha muszáj lenne.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 4., csütörtök 11:47

peti_madrid írta:mivel én cavaniban nem látok semmit, ezért inkább suarez

(come at me, várom a savat)
közhelyé válik, de vegyél szemüveget vagy válts sportot. :mrgreen: Cavanival egy baj van: 63 millió euró.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 4., csütörtök 11:45

mivel én cavaniban nem látok semmit, ezért inkább suarez

(come at me, várom a savat)

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 4., csütörtök 11:44

lucifer írta:Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
Én Suárezre szavaznék.
De lehet h túl sok már itt a spíler és csak egy olyan kéne aki ott áll elől és nem cifrázza beveri, és Cavani az ilyen.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 4., csütörtök 11:41

Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 11:29

e ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura..
Neked komolyan fóbiád van.

Ibra meg tízből 10et bever, ahogy Cavani is...oh wait. :coffee:

Kell még ide egy nettó 10-14 milliót kereső játékos, akinek annyi motivációja van kb. hogy derékba rúghassa Messit egy meccsen, mert tüske maradt benne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:29

Én amikor néha néztem PSG meccset Lucas miatt, akkor sokszor bóklászott csak a pályán Ibra, látszott rajta, hogy nem veszi már túl komolyan az egészet... Amúgy meg a fizetési igényei is igen magasak lennének gondolom. Ilyen alapon elég kockázatos igazolás lenne.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:29

miró írta:én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..
A képességeit egy percig sem vitatom.. :roll:

De attól még hányni tudnék tőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2013. július 4., csütörtök 11:29-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 4., csütörtök 11:27

Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..mondjak eggyet?barca-real.. :roll:

de ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura.. :lol:

Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.
+1.sokat változott fejben,nem makulátlan,de sokat változott.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:25

Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:21

Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:20

Fölösleges lenne Ibrát leigazolni. Amikor olyan kedve van, akkor már csak sétálgat a pályán. Nagy bizonyítási vágy már nincsen benne szerintem...

Vissza: