Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Mondjuk annak ellenére, hogy Dinho is alig szerzett például többet,vagy Beckham, szerintem azért is más a megítélésük a szabadok lövésében, mert ők rendre veszélyesen lőtték, CR meg kb 10-ből1-szer veszélyezteti a kaput, amúgy javarészt sorfal, vagy lelátó.. Jó, nyilván Ronaldihnoék se a kapu közelébe küldték az összeset, de szerintem összességében nagyobb veszélyt jelentettek pontrúgásból az ellenfélre, még ha a statisztika nem is teljesen ezt támasztja alá. CR-nél mostanában az a meglepő, ha kaput talál, náluk az volt, ha nem.
lekéne számolni hogy megvan-e az 50 mert sokszor kamáznak csak nekem nincs kedvem számolgatni
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom hogy jott ki CR-nel az a 45-os szam, mikor youtube-on van egy decemberi video ezzel a cimmel: Cristiano Ronaldo - All 50 Free Kick Goals In Career ► Teo CRi
Az igaz, de karrierje során hivatalos meccseken(tehát klubcsapat tétmeccsei+válogatott barátságos) 76-ot pakolt el.MesQueUnClub írta: Nehogy azt hidd, hogy ez olyan rossz. Juninho aki a világ egyik legjobb szabadrúgója volt, összesen 44 gólt szerzett szabadból a Lyonban.
De pl Beckham és Ronaldinho is 54-54-et lőtt. Ezek elvileg 2013-as adatok.
Szóval ha azt nézzük nem rossz az a 45.
De a sikerességi rátája szerintem gyengébb, mint a fent említett úriembereké.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Bocs a dupláért de már nem tudtam szerkeszteni:
Zico:
62 goals for Flamengo
17 goals for Udinese
15 goals for Kashima
7 goals for Brazil NT
ALL: 101 goals
Juninho:
1 goal for Sport
18 goals for Vasco
44 goals for Lyon
9 goals for Al-Gharafa
4 goals for Brazil NT
ALL: 76 goals
Rogerio Ceni:
ALL: 56 goals for São Paulo
Ronaldinho:
7 goals for Gremio
4 goals for PSG
24 goals for Barcelona
3 goals for Milan
4 goals for Flamengo
1 goal for Atlético-MG
11 goals for Brazil NT
ALL: 54 goals
Zico:
62 goals for Flamengo
17 goals for Udinese
15 goals for Kashima
7 goals for Brazil NT
ALL: 101 goals
Juninho:
1 goal for Sport
18 goals for Vasco
44 goals for Lyon
9 goals for Al-Gharafa
4 goals for Brazil NT
ALL: 76 goals
Rogerio Ceni:
ALL: 56 goals for São Paulo
Ronaldinho:
7 goals for Gremio
4 goals for PSG
24 goals for Barcelona
3 goals for Milan
4 goals for Flamengo
1 goal for Atlético-MG
11 goals for Brazil NT
ALL: 54 goals
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- MesQueUnClub
Nehogy azt hidd, hogy ez olyan rossz. Juninho aki a világ egyik legjobb szabadrúgója volt, összesen 44 gólt szerzett szabadból a Lyonban.Realista24 írta:Azért elszomorítóak ezek a statok.
45 gól szabadrúgásokból a karrierje során? Az mi? Pedig biztos 1000 felett jár a szabadok száma.
Jamest a labda mögé!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Még az első szezonban volt neki egy bokasérülése nálunk. 1-2 hónapot ki is kellet hagynia miatta.
Azóta szarul lövi a szabadokat. Érdemes megnézni, hogy azelőtt rendre kapura tette.
Mostanában meg már az is taps, ha átrúgja a sorfal fölött
Azóta szarul lövi a szabadokat. Érdemes megnézni, hogy azelőtt rendre kapura tette.
Mostanában meg már az is taps, ha átrúgja a sorfal fölött
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bár én is James-el lövetném, nem hiszem,hogy Beckham Juninho RC vagy akár Messi sokkal többet összekapart volna pedig ők is első számú lövők.Realista24 írta:Azért elszomorítóak ezek a statok.
45 gól szabadrúgásokból a karrierje során? Az mi? Pedig biztos 1000 felett jár a szabadok száma.
Jamest a labda mögé!
Mondjuk CR-nél már a rúgótechnikával meghalt a dolog egy esetre emlékszek amikor nem a vadnyugati pózból lőtt egy szabit,az be is ment a getafe ellen az utolsó fordulóban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért elszomorítóak ezek a statok.
Jamest a labda mögé!
Jamest a labda mögé!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn,ha elmegy Ronaldo,azonnal csapatot váltok.Én biztosan maradnék továbbra is lelkes RM szurkoló, lehet az oldal vesztene pár júzert.
Mondjunk már jovore alternativát,helyette...nincs olyan szinten egyszeruen senki.Ha Perez beboffenti hogy elvontetja Neymart barcelonabol,am legyen.De addig...
Az meg èrdekes,hogy akik istenitik Reust,Hazardot,Gundogant,vagy tolunk Iscot,azok a csapat èrdekeit nèzik,akik meg szeretnèk hogy Ronaldo maradjon +1 èvet,azok nem rel szurkerek,hanem Ronaldo fanok.
Hát,bassza meg,rolam sok mindent el lehet mondani,de hogy bele lennèk buzulva egy játèkosba,olyat biztos nem,(mèg Ronaldoba sem),inkább azt hiszem,egyszeruen nem látok alternativát egyenlore a potlására.
Elhiszem hogy sok embernek egy 31 èves ember itt oreg,de sztm abszolute nem
Sot,barmilyen megfoghatatlan,40 felett is van èlet
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt a mindenségit Mauni, há mi megy itt kérem szépen!
CR a csapatunk egyik legendája. Ezt aki elveszi tőle az nem normális. Engem például nem érdekel ki és kinek mennyi gólt rúg, az érdekel, hogy az eredményjelzőn sok Real gól mellett nulla ellen gól legyen. Nem is értem miből indult ez az egész.
Előző oldalakon olvasgattam érdekes véleményeket, valaki írta is hogy a legnagyobb baj ott van, hogy egyszerűen őt nem rotáljuk. Így van! CR is üljön padon, legyen tavaszra is használható, ha nem hajlandó belátni, hogy a sebessége nem a régi akkor jövő nyáron miért ne adnánk el? Nem létszükség megválni tőle, az sem az hogy foggal körömmel ragaszkodjunk hozzá. Még egy ilyen sport ember nem lesz egyhamar a csapatban, és a rekordjai megdöntése sem az elkövetkezendő évtizedben fog megtörténni. Az helyett hogy ölitek egymást örüljünk h itt van, és hogy olyanokat láthatunk a pályán mint ő vagy Messi.
CR a csapatunk egyik legendája. Ezt aki elveszi tőle az nem normális. Engem például nem érdekel ki és kinek mennyi gólt rúg, az érdekel, hogy az eredményjelzőn sok Real gól mellett nulla ellen gól legyen. Nem is értem miből indult ez az egész.
Előző oldalakon olvasgattam érdekes véleményeket, valaki írta is hogy a legnagyobb baj ott van, hogy egyszerűen őt nem rotáljuk. Így van! CR is üljön padon, legyen tavaszra is használható, ha nem hajlandó belátni, hogy a sebessége nem a régi akkor jövő nyáron miért ne adnánk el? Nem létszükség megválni tőle, az sem az hogy foggal körömmel ragaszkodjunk hozzá. Még egy ilyen sport ember nem lesz egyhamar a csapatban, és a rekordjai megdöntése sem az elkövetkezendő évtizedben fog megtörténni. Az helyett hogy ölitek egymást örüljünk h itt van, és hogy olyanokat láthatunk a pályán mint ő vagy Messi.
- ___Samy___
mindenki aládolgozik, meg egy jó csapatban könnyűgondolom arra is van magyarázatod, ha más nem akkor annyi, h vak tyúk is talál szemet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- András93
Továbbjutottunk? És különben is már rég volt...Toti írta:oké, 2012? bayern elleni elődöntő visszavágó? 15perc alatt 2 gól.. gondolom arra is van magyarázatod, ha más nem akkor annyi, h vak tyúk is talál szemet. vagy nem, ott miért nem lőtt mesterhármast ugye?
De ha az elsőt lövi, akkor meg az a nem jó, mert hát ugye passzolhatott is volna.Toti írta:ne magyarázzuk már meg, h semmit sem ér, mert nem az első gólt lőtte. milyen hülye indok már ez? nála már az is számít?
ez már tényleg a kukacoskodás legalja. értem én, h te ilyen fasza csávó v mert leírtad már, h te nem félsz szembemenni a tömeggel, meg általában (mindig) más a véleményed mindenről, de ez.. ez már rohadt bicskanyitogató azért.Matt009 írta:Miért jött? Amikor eldőltek a meccsek, utána megrúgta ő is a maga góljait. Jól néz ki, hogy 2 gól az elődöntőben meg egy döntőben, de addig nem tudott betalálni, amikor még éles volt a meccs.2014? la decima? ott sem jött soha tavasszal?
először is, tavasszal példálóztál, mostmár leredukáltad egy elődöntőre + döntőre. maradjunk a tavasznál, 8 gólt lőtt az egyenes kiesés szakaszban, ne magyarázzuk már meg, h semmit sem ér, mert nem az első gólt lőtte. milyen hülye indok már ez? nála már az is számít?
oké, 2012? bayern elleni elődöntő visszavágó? 15perc alatt 2 gól.. gondolom arra is van magyarázatod, ha más nem akkor annyi, h vak tyúk is talál szemet. vagy nem, ott miért nem lőtt mesterhármast ugye?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ment warn es kitiltás. Lehet folytatni értelmesen.
Matt meg továbbra sem kispályás es meg összehasonlította az álláspontját az enyémmel
Aki a Real Madridnál minden idők legjobb gollovoje, legyen az Faubert vagy Higuain, az legenda. A vilag legjobb es legnagyobb klubjának legtöbb gólja az o nevéhez fog fűződni. Es ennek megdöntését nem hiszem hogy látni fogjuk.
Ha az ilyen ember nem legenda, akkor senki.
Ettol függetlenül eladnám, ha ugy alakul trolololo
Matt meg továbbra sem kispályás es meg összehasonlította az álláspontját az enyémmel
Aki a Real Madridnál minden idők legjobb gollovoje, legyen az Faubert vagy Higuain, az legenda. A vilag legjobb es legnagyobb klubjának legtöbb gólja az o nevéhez fog fűződni. Es ennek megdöntését nem hiszem hogy látni fogjuk.
Ha az ilyen ember nem legenda, akkor senki.
Ettol függetlenül eladnám, ha ugy alakul trolololo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
OFF: Emlékszem mikor még Dinho játszott és pont a chelsea elleni meccsen kiválóan lehetett látni, hogy amint nála volt a labda vagy helyzetbe volt üresen máris körülvette 3 játékos.ziro4vr írta: Jó, ezt meg nézhetjük úgy is, hogy cserébe meg a teljes csapat alájátszik, kezdve Karimmal, így több a lehetőség is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó, ezt meg nézhetjük úgy is, hogy cserébe meg a teljes csapat alájátszik, kezdve Karimmal, így több a lehetőség is.BBeno írta:ezt onnan is lehet nézni hogy minden ellenfélnek az első és legnehezebb dolga hogy Roncit kivegye a játékból ezért is adódhat, hogy az első gólokat nem ő lőtte egyenes kiesésben... aztán lankad a figyelem vagy fáradnak és Ronci már SIIIIII-zik a szögletzászlónál
Nem illik.
ezt onnan is lehet nézni hogy minden ellenfélnek az első és legnehezebb dolga hogy Roncit kivegye a játékból ezért is adódhat, hogy az első gólokat nem ő lőtte egyenes kiesésben... aztán lankad a figyelem vagy fáradnak és Ronci már SIIIIII-zik a szögletzászlónál
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Bárhogy is nézzük,ez tény.Matt009 írta:
Miért jött? Amikor eldőltek a meccsek, utána megrúgta ő is a maga góljait. Jól néz ki, hogy 2 gól az elődöntőben meg egy döntőben, de addig nem tudott betalálni, amikor még éles volt a meccs.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk ki is esett 2 emberünk onnan. A 3. meg ki volt facsarva, lépni alig bírt.Matt009 írta: Aztán meg mindig rá van fogva a csapatra meg a kp-ra, hogy gyenge...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots