magyar kutya, rohadt magyar az már szidalmazásSastre írta:Jó de azért tudjuk, hogy milyen világban élünk... mi meg a leghülyébben csináljuk ezeket a szidásokat... az a probléma, hogy mi masszívan zsidóztunk (mi... az a pár hülye sajnos)... nem egyszer... és ezt a világ nagyon nem tolerálja (vagyis hát ugye a zsidók, akiknek elég nagy befolyásuk van)... szóval mi most az antiszemiták, a rasszisták Mekkája vagyunk a világ szemében.
Ezért kapjuk a nagy büntetéseket. És ez nincs jól. Viszont az sincs jól, hogy vallás alapján sértegetünk másokat. Nekünk pont a gazdagék lábtörlőjére sikerült odapiszkítani, szóval mi most megszívunk mindent, ez van.
Egyébként az szerintem is rohadt mód felháborító, hogy a románok hordhatják a provokatív pólókat, meg skandálhatják hogy magyar kutyák, vagy rohadt magyarok (illetve nem tudom milyen jelzőket használnak még), és ez nem olyan súlyos, mintha valaki zsidózna. Papol itt mindenki a respect-ről, meg az egyenlőségről, meg mindenki ember meg, meg say no to racism, stb, csak sajnos nem kezelnek mindent egyenlően... és ez előbb-utóbb még több feszültséget fog kelteni, hogy ugyanazért a "bűnért" más elbírálás jár.
Szóval én egyetértek a büntetéssel, csak azt nehezményezem, hogy nem mindenkire ugyanezek a szabályok vonatkoznak.
de pl egy cigányok, cigányok rigmus miben különbözik egy románok, románoktól? vagy magyarok, magyaroktól? vagy mert most leírtam, hogy cigány már rasszista vagyok? mert ha mocskos cigányozol az már megint más, de a 3 mellékelt videóban csak cigányok-cigányok rigmus szól, a zsidózás megint más kérdés, igazából nevetséges is