Hülyeséget kettőnk közül te írtálazért nem kell hülyeséget írni mert ütöttem benzemát,de látom mélyen érintett.
A véleményed meg továbbra sem mérvadó számomra, csak - idézlek - nem szeretem, ha valaki hülyeséget ír.
Hülyeséget kettőnk közül te írtálazért nem kell hülyeséget írni mert ütöttem benzemát,de látom mélyen érintett.
így-így...Drága Benzin haverunk, aki a bulizástól túl súlyos Szépen csomagba küldeném el Higany haverjával együtt jó messzire innen.
Kell még ide egy nettó 10-14 milliót kereső játékos, akinek annyi motivációja van kb. hogy derékba rúghassa Messit egy meccsen, mert tüske maradt benne.
azért nem kell hülyeséget írni mert ütöttem benzemát,de látom mélyen érintett.Ibra meg tízből 10et bever, ahogy Cavani is...oh wait.
Hát mi a f omat csináljon a nyaralásán? De komolyan, írd már meg légyszíves.de látva Benzema tegnapi facebook képét, mennyire keményen készül a szezonra.
A játék minden terén klasszisokkal jobb, mint Higuaín.Semmivel nem jobb, mint Higuaín
Ilyen nincs a jelenlegi fociban hogy valakit azért nem igazolnak le mert féreg. Én nagyon utáltam régebben az miatt is amit tett a Vb-n(2010-es kezezése) de rájöttem hogy az ilyeneket félre kell tenni a fociban. Teljesen mind 1 hogy valaki milyen a civil életben ha pályán megy neki. Persze a Realnál már az is elvárás hogy normális civil életet éljen,de szerintem egyikükkel sincs gond. Valahogy úgy érzem ha nem igazolunk egy csatárt,igen komoly problémáink fognak adódni hogy ha CR-nek nem fog menni, bár adja isten hogy rossz megérzés legyen,de szerintem Benzema már nem nagyon lesz ettől jobb,valahogy megakadt a fejlődésben vagy nem tudom ,de szerintem ez idényenkénti 20-25 gól amit minden soroztatott egybevetve elvárhatunk tőle.cart írta:Én egyiket se, mind a kettő túl drága, inkább félreraknám a pénzt Balere, szerintem jövőre jönni fog. Amúgy reálisan nézve kb egy szinten vannak szerintem. Én Suarezt egy utolsó féregnek tartom a pályán mutatott megnyilvánulásai alapján, Cavani pedig alapból szimpatikusabb a számomra, ezért inkább őt választanám, ha muszáj lenne.
Egyiket sem. Cavani jobb megoldás lenne, de irreális az a 63 millió, amit kérnek érte. Neymar 57 millió volt, magyarázhatja Perez, hogy 150, de nem kéne az 5 éves fizetését is előre beleszámolni meg ilyenek...lucifer írta:Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
közhelyé válik, de vegyél szemüveget vagy válts sportot. Cavanival egy baj van: 63 millió euró.peti_madrid írta:mivel én cavaniban nem látok semmit, ezért inkább suarez
(come at me, várom a savat)
Én Suárezre szavaznék.lucifer írta:Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
Neked komolyan fóbiád van.e ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura..
A képességeit egy percig sem vitatom..miró írta:én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..
én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..mondjak eggyet?barca-real..Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
+1.sokat változott fejben,nem makulátlan,de sokat változott.Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég