HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. szeptember 17., csütörtök 0:08
Pipita:
-Merkelnel fokent arra gondoltam, hogy elhuzta a mezesmadzagot a nagy tomegek elott, de ne legyenek ketsegeink, amikor egni fog a haz, akkor Orban peldajat fogja kovetni. Egyebkent meg Europaban akar kvotarendszert, mikozben a sajat orszagan belul is kb 2 tartomanyba akarnak menni a bevandorlok(mert a korabbi NDK-t leszoltak, az nekik nem jo), eloszor talan ott kene rendet tenni, ugyanis kb lebenult a vasuti halozat. Masik problema a kvotarendszerrel, hogy Ahmed majd 2 honap mulva kitalalja, hogy neki nem jo Franciaorszagban, o Belgiumba akar menni, mert Mohamed baratjanak ott sokkal jobb. Na akkor mit fog lepni a vezeto reteg? Hat ezt ok sem tudjak.
Lehet sok dologert tamadni draga miniszterelnokunket, de ez most nem az a dolog, sok inkompetens europai vezetonel hatszor jobban kezeli a dolgokat. Erdemes felmenni a facebook oldalara es megnezni a kulfoldiek altal irt bejegyzeseket, a media nyomasanak ellenere azert latszik, hogy nem vagyunk egyedul, a jozan esz talan megis gyozhet.
-Ez a minden embertomeg eros tulzas, inkabb az aluliskolazott, kobunko embertomeg, lsd focihuliganok. Ha minden embertomeg igy mukodne, akkor Gyurcsany egy-egy (szineszi jatekkal felero) beszede utan a nyugdijasok korberaknak a Parlamentet a nyuggertankjaikkal, nem csak alkalomadtan szervezodnenek csoportta. Es itt van a baj, en nem akarok ide olyan (tobb ezres/tizezres) fanatikus embertomeget, aki par buzdito szora kepes akar veszelybe helyezni a sajat testi epseget.
-Nem a keleti elott tartottam volna oket, hanem valahol Gorogorszag vagy eppen az Arab-felsziget kornyeken. Jamaika a jamaikaiake, Europa az europaiake. Pont. Es tudod mit? Meg belefernek a SZIR MENEKULTEK!!! is, akik igazoljak mivoltukat(annak ellenere, hogy Bajororszag nem az elso biztonsagos terulet), de ennek adnek maximum 15-20 szazalekot. Nincs statisztikai adatom, de nem veletlen, hogy szinte senkinel se talalnak ervenyes igazolvanyt.
-A legtobb embernek nem azokkal van a baja, aki papirral jon, legalisan, ujjlenyomattal, hasonloval, de ezt szerintem te is erzed, inkabb mellebeszelesnek fogom fel reszedrol, igy meg tovabbra is fent all a kerdes, hogy majd mindenfele ember, aki eltepi az utlevelet, szabadon aramolhat befele? A Nemetorszagos reszre a valaszom lsd. az elso pontban.
-Szerintem nem tudjak kiszurni, egyszeruen nincs ra lehetoseg ilyen szamu embernel, de ha igen, varom az otleted.
-Az utolso pontnal felreertettel, a magyar ember alatt pont a rendorokre gondoltam, oket dobaljak ego rongyokkal, kovekkel, uvegekkel. Es nem uthet oda, mert akkor az Amnesty International meg a BBC egybol lehozza, hogy Orban tuzes vassal egeti a bevandorlokat. Nem hogy nem uthet oda fegyelmezesi cellal, de meg magat is csak mersekelten vedheti meg. Ez szerinted korrekt dolog?