Érdekes, mert a Békés-megyeiben meg azt olvastam, hogy Bale szerint irigy rá CR.R.M.C.F írta:ronaldo utálja bale-t
Hát na, nem egyszerű eligazodni ezen a médián...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 15:36
Érdekes, mert a Békés-megyeiben meg azt olvastam, hogy Bale szerint irigy rá CR.R.M.C.F írta:ronaldo utálja bale-t
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 19., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 15:11
Én is ezt írtam korábban. Célszerű lenne, hogy a gála csapat szokja az új sziszémát, rendszert, felállást. Szezon elején vagyunk, majd decembertől kell többet rotálni. Persze addig is kell, de alapból van 3 sérültünk, úgyhogy akarva, akaratlanul is forog a kezdő.Kerlon írta:3 napja magyarázom neki, hogy még nem célszerű, de nem érti. Cserelgessunk összevissza aztán senki nem lesz majd formában....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 19., szombat 15:06
3 napja magyarázom neki, hogy még nem célszerű, de nem érti. Cserelgessunk összevissza aztán senki nem lesz majd formában....M1Ö írta:Mehetne, csak felesleges már az 5. meccsen kicserélni a fél csapatot.wZoLee7 írta:Épp ezt írom ember, csak nem akarod megérteni, egy ilyen ellenfél ellen mehetne akármelyikük...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 13:40
Mehetne, csak felesleges már az 5. meccsen kicserélni a fél csapatot.wZoLee7 írta:Épp ezt írom ember, csak nem akarod megérteni, egy ilyen ellenfél ellen mehetne akármelyikük...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 19., szombat 13:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 19., szombat 11:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 19., szombat 9:56
Csak másoknak van cseréje, a szélső védőinknek nem igazán...és még Bale sem bevethetőKerlon írta: Carvajal játszott 2 meccset, terheléses sérülést nem szedhet össze, amúgy bárki megsérülhet bármikor és erre reagáltam. Marcelot meg le lehetne cserélni, ha nem Arbeloa lenne a cseréje. A brazil majd kap 20-30 perc pihenő időt, ha meg van a meccs, amúgy ki nem hagynám.
James?palesz77 írta:nincs aki kegyetlenül beverje a helyzeteket.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. szeptember 19., szombat 9:54
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 18., péntek 20:03
Erre mondjuk én is kíváncsi lennék egyszer, de annyira nem működne szerintem. James nem tudná kinek tömni a forintos labdáit, arról nem is beszélve, hogy a futósebességetek vetekedne a pár évvel ezelőtti nyugdíjas Milanéval.. Bár aztán lehet, hogy gyors és pontos kombinációkkal megoldaná ez a csapat is a feladatot, elvégre elég jól játszó játékosokból állna az a támadóhatos, kiegészítve Marceloval és Carvajallal, de egy igazi "gyilkos" hiányozni innen szerintem, nincs aki kegyetlenül beverje a helyzeteket.Becksy23 írta:Egy ilyet is megnéznék:
----------------------Keylor--------------------
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
---------Modric--Kroos--Kovacic-----
----------James--------------Isco---------
--------------------Benzema----------------
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 18., péntek 19:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 18., péntek 18:36
Lehet, h ott jobban szeret vagy idovel vagy egy komoly serules utan hatrebb kerulhet Kovacic, de most amig van lendulet, dinamika addig tamado feladatokkal is latnam el. Ki kell aknazni, h nem szarik be 1 vs 1-ben, felvallalja, megcsinalja. Keves az olyan jatekosunk aki elonyt tud kovacsolni(Kovacs ) adottsagaibol.KAG írta:
Isco-Modric helycsere mehetne.
És Kova is mintha azt nyilatkozta volna, hogy pont ott szeret a legjobban játszani ahova kroost raktad
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 18:31
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 18., péntek 18:16
Sztem már itt is több bombája volt Kroosnak mint Lukának. Ráadásul itt nagyon más a szerepköre nefelejtsd. De én akkor is tartom, hogy Modric jobban tud kiugratni/beindítani, de közel sincs olyan lövőtechnikája mint Toninak.Kerlon írta:védekezésben 442, ezért raktam Modricot középre, mert neki kéne visszalépnie Kroos mellé. Persze lehetne variálni. Abban mondjuk nem értek egyet, hogy Kroos veszélyesebb a kapura. Legalábbis Madridban ezt még nem bizonyította és ezzel azt sem mondom, hogy Luka a veszélyesebb, egyiket sem merném kijelenteni. James lesz oda a tökéletes arc, mert ő a leggólerősebb és Luka Kova helyére.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 18:13
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 18., péntek 18:08
Ebben az alakzatban Modric és Kroos túl messze lenne egymástól, ráadásul Kroos így egy az egyben védekező kp lenne, és szvsz veszélyesebb a kapura mint Modric. Ráadásul Isco méginkább való TKP-ba mint a másik 2 úriember. Számomra ez túl sok sebből vérzik.Kerlon írta:Valaki megemlítette a napokban a gyémánt alakzatú középpályát.
---Kroos---
Kova----Isco
---Modric
Benz----CR
Ez nagyon működhetne amúgy. Tényleg evés közben jön meg az étvágy és ebben a keretben qrva sok a lehetőség.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 18., péntek 17:05
Kerlon írta:Valaki megemlítette a napokban a gyémánt alakzatú középpályát.
---Kroos---
Kova----Isco
---Modric
Benz----CR
Ez nagyon működhetne amúgy. Tényleg evés közben jön meg az étvágy és ebben a keretben qrva sok a lehetőség.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 16:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 16:00
nem, ezt írtad:wZoLee7 írta:Ezt írtam? Nem ezt írtam...mi abban az eszetlen h a két szélső védőből az egyik pl a padon kezd?Kerlon írta:
Ennyiből cseréljünk le mindenkit, mert megsérülhet... Nincs túlterhelve, az eszetlen cserelgetésnek még épp úgy nincs értelme, mintha csak 11en játszanának egész évben.
Carvajal játszott 2 meccset, terheléses sérülést nem szedhet össze, amúgy bárki megsérülhet bármikor és erre reagáltam. Marcelot meg le lehetne cserélni, ha nem Arbeloa lenne a cseréje. A brazil majd kap 20-30 perc pihenő időt, ha meg van a meccs, amúgy ki nem hagynám.wZoLee7 írta:Ha megsérül ki fog játszani helyette? Szerintem egy kisebb ellenfél ellen nyugodtan mehet a padra, Danilo egy darabig meg nem lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 18., péntek 15:48
Ezt írtam? Nem ezt írtam...mi abban az eszetlen h a két szélső védőből az egyik pl a padon kezd?Kerlon írta:
Ennyiből cseréljünk le mindenkit, mert megsérülhet... Nincs túlterhelve, az eszetlen cserelgetésnek még épp úgy nincs értelme, mintha csak 11en játszanának egész évben.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem