Ez is egy nézőpont mondjuk. Meg jogos is, mert csak megette a hergelést...nmate írta:Balfasz Gabriel.
Mondjuk az ilyen patkányokhoz (már bocsánat ) nem igazán lehet hozzá szokni.
Varane-on kívül szerintem bárkit "kicsinálna"...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 14:38
Ez is egy nézőpont mondjuk. Meg jogos is, mert csak megette a hergelést...nmate írta:Balfasz Gabriel.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2015. szeptember 19., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. szeptember 19., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 19., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 19., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. szeptember 19., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 19., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 14:31
fgh írta:Miért, szerinted a Realnál hogy van?
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy miért Ő a csk. Ezek szerint Ti nem értitek, hogy miért hoztam fel.ziro4vr írta:Ha Hazardot vagy Fabregast akarod csknak, nem vagy tisztában annak a szempontrendszerevel. Ennyi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 14:23
HozzászólásSzerző: fgh » 2015. szeptember 19., szombat 14:22
Miért, szerinted a Realnál hogy van?M1Ö írta:Persze, ez tiszta. Csak na... Remélem a Realnál ilyen nem fog előfordulni...torjack írta:A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.
...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 14:16
Persze, ez tiszta. Csak na... Remélem a Realnál ilyen nem fog előfordulni...torjack írta:A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.
Az Hazard-os résszel van bajod, vagy a parasztozással? Mert azt írtam, hogy Hazard sem jó csk-nak, csak akkor már inkább Ő, a stílusa miatt. Parasztnak meg elég nagy paraszt Ivanovic, akármennyire csipázod.ziro4vr írta: ahha.
Vallatni lehetne ezzel a meccsel... Az Arsenal is megér egy misét...Nagyon ötlettelen a chelsea, kezdve ezzel a hatalmas balfasz oscarral. Nincs egy jó passza.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 14:07
ahha.M1Ö írta:Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
De komolyra fordítva a szót Fabregas vagy Hazard. Nem csk típusok abszolút, tudom, de legalább nem ilyen favágó paraszt lenne...
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. szeptember 19., szombat 14:07
A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.M1Ö írta:Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
De komolyra fordítva a szót Fabregas vagy Hazard. Nem csk típusok abszolút, tudom, de legalább nem ilyen favágó paraszt lenne...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 14:00
Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. szeptember 19., szombat 13:54
Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?M1Ö írta:Ivanovic a csk a Chelsea-be...
Remélem tovább süllyed a hajó és nyer az Arsenal
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 18., péntek 19:29
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem