Miért, szerinted a Realnál hogy van?M1Ö írta:Persze, ez tiszta. Csak na... Remélem a Realnál ilyen nem fog előfordulni...torjack írta:A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.
...
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, Ronaldo, R. Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Persze, ez tiszta. Csak na... Remélem a Realnál ilyen nem fog előfordulni...torjack írta:A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.
Az Hazard-os résszel van bajod, vagy a parasztozással? Mert azt írtam, hogy Hazard sem jó csk-nak, csak akkor már inkább Ő, a stílusa miatt. Parasztnak meg elég nagy paraszt Ivanovic, akármennyire csipázod.ziro4vr írta: ahha.
Vallatni lehetne ezzel a meccsel... Az Arsenal is megér egy misét...Nagyon ötlettelen a chelsea, kezdve ezzel a hatalmas balfasz oscarral. Nincs egy jó passza.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagyon ötlettelen a chelsea, kezdve ezzel a hatalmas balfasz oscarral. Nincs egy jó passza.
Nem illik.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ahha.M1Ö írta:Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
De komolyra fordítva a szót Fabregas vagy Hazard. Nem csk típusok abszolút, tudom, de legalább nem ilyen favágó paraszt lenne...
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.M1Ö írta:Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
De komolyra fordítva a szót Fabregas vagy Hazard. Nem csk típusok abszolút, tudom, de legalább nem ilyen favágó paraszt lenne...
- M1Ö
Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?M1Ö írta:Ivanovic a csk a Chelsea-be...
Remélem tovább süllyed a hajó és nyer az Arsenal
- M1Ö
Ivanovic a csk a Chelsea-be...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
"True gentleman."
Ennyit tudok hozzáfűzni.
Bár a videóból sok nem jön le.
Ennyit tudok hozzáfűzni.
Bár a videóból sok nem jön le.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ekkora hülyeséget...sosem fogja beismerni, hogy már egy angol középcsapat is kiismerte a taktikáját és képtelen mást játszatnikecsu10 írta:Az elmúlt évtized legnagyobb edzői teljesítménye nálam az övé, méghozzá az, mikor az Interrel kiejtette a Barcelonat, annyira precízen megtervezett taktikát nem láttam még. Ugyanakkor a Bayernt én sem bocsátom meg neki.rashidm írta:Jaj istenem... mindig más a hibás...
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... be-2438211
Én bírtam őt, amíg itt volt, de azt a leszarom sítlust az utolsó idényben, meg a Bayern elleni visszaállást sosem fogom megbocsátani neki...
Én nem szerettem DMt, még sem sarazom, amint van rá lehetőség. Az mondjuk tetszett, amikor kirúgta a satadionbol a labdát az FA kupában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Az első része kicsit túlzás, de alapból igaz. Annyiból nem igaz, hogy azért volt 1-2 játékos, akik még nála is többet voltak szidva. Özil kb Di María szintjén van. El volt ismerve valamilyen szinten. Amúgy meg "veled vagyok". Nagy császár lehetett volna, ha mentálisan rendbe lett volna és folyamatosan oda teszi magát. De neki már lőttek, soha nem lesz belőle top játékos.Kerlon írta:Nem, ő a Real egyik legaljadékabb embere volt Higuainnal együtt. Arról meg nem ő tehet, hogy ki minek tartja.
Nem, ő a Real egyik legaljadékabb embere volt Higuainnal együtt. Arról meg nem ő tehet, hogy ki minek tartja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Mert páran zseninek neveztük és kiálltunk mellette a semmilyen hozzáállása ellenére is. Meg tény, hogy az sem volt szép, hogy verte az asztalt a fizuemelésért. Túl könnyen fel is adta, inkább lépett. Bár láthatjuk, hogy egy 100 millás Bale-lel lehet harcolni, csak feleslegesKerlon írta:Szóval nem értem miért támadja állandóan a fórum
Jogosan kapta a kritikákat, csak nem ilyen mennyiségbe meg minőségbe kellett volna. Pláne nem kéne még 3 év után is gúnyolódni vele, meg fikázni.
Rossz, csúnya Ozil fúj fúj.
Jöhetnek a fenerbe való kommentárok.
Kinek ártott ennyit, hogy mindenki ennyire baszogatja? Voltak hibái, nem illett ide, de egy szóval nem bántotta a Realt szerintem. Szóval nem értem miért támadja állandóan a fórum, ha van rá lehetőség. Plusz hozott 50 milliót.
Jöhetnek a fenerbe való kommentárok.
Kinek ártott ennyit, hogy mindenki ennyire baszogatja? Voltak hibái, nem illett ide, de egy szóval nem bántotta a Realt szerintem. Szóval nem értem miért támadja állandóan a fórum, ha van rá lehetőség. Plusz hozott 50 milliót.
K
K
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Az elmúlt évtized legnagyobb edzői teljesítménye nálam az övé, méghozzá az, mikor az Interrel kiejtette a Barcelonat, annyira precízen megtervezett taktikát nem láttam még. Ugyanakkor a Bayernt én sem bocsátom meg neki.rashidm írta:Jaj istenem... mindig más a hibás...
Én bírtam őt, amíg itt volt, de azt a leszarom sítlust az utolsó idényben, meg a Bayern elleni visszaállást sosem fogom megbocsátani neki...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jaj istenem... mindig más a hibás...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mi leírtuk, hogy a Chelsea a séma alapján arra a sorsra lesz kárhoztatva ami történt, Mou 3. évében már két alkalommal is. Ezen nincs mivel vitázni, látszik rajtuk, hogy eddig tartott a varázs. Erre jössz azzal, hogy bezzeg mindenki csak arra vár, hogy Mou megbukjon és ő mindig plusz 1, el kéne fogadni, hogy ő is ember és benne van a belefásultság és a hiba is. De hidd el senki nem mantrázza otthon, hogy "Bukj meg José, veszítsd el a szezont, rúgjanak ki." egyszerűen csak ez a tendencia a munkásságában azt mondom elsőre, benne van a pakliban, másodszor már kicsit elgondolkodtató, na de harmadszor, ott már más áll a háttérben.R.M.C.F írta:Sentry.
Direkt vissza néztem amit írtam....hátha tényleg én vagyok a fac....de hát nem úgy tűnik.
Milyen nótát? Mi unalmas? Mint egy nyolcadikas meg ilyeneket vágtok a fejemhez.....olvassuk már el azt a 3 mondatot amit írtam a chelsearől......ha kell idézem is. Hát mekkora túlzás amit itt nyaffogtok......
Na....rajta. Nosza. Nézzük hol vannak benne problémás dolgok......túlzott bevédés? Hooool??
Vicc ez itt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦