Premier League
Re: Premier League
Tényleg hihetetlen, hogy Costa megússza mindig, de itt most Gabriel is buta gyökér volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem tudom milyen összefonódás van itt Costa és a bírók között, de ahogy újra és újra, tendenciózusan megússza minden egyes meccsen jóformán a lapokat, sőt még róla állítanak ki, az valami egészen szürreális.
Nem tudom elképzelni, hogy nincs emögött valami tudatosság, egy-két alkalommal el lehet nézni, de nem ennyiszer és nem ilyen embertől.
Nem tudom elképzelni, hogy nincs emögött valami tudatosság, egy-két alkalommal el lehet nézni, de nem ennyiszer és nem ilyen embertől.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Itt két ember volt idióta, a játékvezető és Gabriel. Costa "csak" egy undorító koszos féreg, aki kihasználja a hülyéket.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez is egy nézőpont mondjuk. Meg jogos is, mert csak megette a hergelést...nmate írta:Balfasz Gabriel.
Mondjuk az ilyen patkányokhoz (már bocsánat ) nem igazán lehet hozzá szokni.
Varane-on kívül szerintem bárkit "kicsinálna"...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nevetséges, hogy Costa pofozkodhat kénye-kedve szerint. És mindezt megússza egy sárgával.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
az már bíráskodás baszod, costa helyett kiállítja a másikat, gg.
ez nagyon szánalmas moment volt. costát minden meccsen ki kellene állítani és mindig megússza. laligában is megúszta és itt is.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Balfasz Gabriel.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És elvégezte a feladatát a mocskos Costa, pedig őt minimum 2-szer ki kellett volna állítani.
Fúúú
Fúúú
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
istenem ezek a kibaszott angolok.
hányok mindentől amiben ott vannak.
szutyok az egész.
hányok mindentől amiben ott vannak.
szutyok az egész.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ekkora büdős cigány férget mint ez a costa
- M1Ö
fgh írta:Miért, szerinted a Realnál hogy van?
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy miért Ő a csk. Ezek szerint Ti nem értitek, hogy miért hoztam fel.ziro4vr írta:Ha Hazardot vagy Fabregast akarod csknak, nem vagy tisztában annak a szempontrendszerevel. Ennyi.
Diego Costa meg monnyon le a bíróval együtt.... pfejjj....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha Hazardot vagy Fabregast akarod csknak, nem vagy tisztában annak a szempontrendszerevel. Ennyi.
Ezek az angol meccsek olyanok, mint mikor női kézi meccset nézek. Más sportág.
Ezek az angol meccsek olyanok, mint mikor női kézi meccset nézek. Más sportág.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, Ronaldo, R. Carlos
Miért, szerinted a Realnál hogy van?M1Ö írta:Persze, ez tiszta. Csak na... Remélem a Realnál ilyen nem fog előfordulni...torjack írta:A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.
...
- M1Ö
Persze, ez tiszta. Csak na... Remélem a Realnál ilyen nem fog előfordulni...torjack írta:A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.
Az Hazard-os résszel van bajod, vagy a parasztozással? Mert azt írtam, hogy Hazard sem jó csk-nak, csak akkor már inkább Ő, a stílusa miatt. Parasztnak meg elég nagy paraszt Ivanovic, akármennyire csipázod.ziro4vr írta: ahha.
Vallatni lehetne ezzel a meccsel... Az Arsenal is megér egy misét...Nagyon ötlettelen a chelsea, kezdve ezzel a hatalmas balfasz oscarral. Nincs egy jó passza.
- ziro4vr
Nagyon ötlettelen a chelsea, kezdve ezzel a hatalmas balfasz oscarral. Nincs egy jó passza.
Nem illik.
- ziro4vr
ahha.M1Ö írta:Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
De komolyra fordítva a szót Fabregas vagy Hazard. Nem csk típusok abszolút, tudom, de legalább nem ilyen favágó paraszt lenne...
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.M1Ö írta:Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
De komolyra fordítva a szót Fabregas vagy Hazard. Nem csk típusok abszolút, tudom, de legalább nem ilyen favágó paraszt lenne...
- M1Ö
Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?