Tőle mindenki jobban beleillik...dizmo írta:De a "játszó futballisták" közé jobban bele illik a belga mint Khedira..
Nemebből nem birtok kinőni?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 15:09
Tőle mindenki jobban beleillik...dizmo írta:De a "játszó futballisták" közé jobban bele illik a belga mint Khedira..
Nemebből nem birtok kinőni?
HozzászólásSzerző: dizmo » 2013. július 4., csütörtök 15:05
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 4., csütörtök 15:00
Ő szerintem is nagyon jó lenne. Védekezni és támadni is tud. Ráadásul ő már jó ideje kijelentette most nyáron menni akar az Evertonbóldizmo írta:Szerintem a megfelelő ember a Real Madridba Fellaini lenne. Ő egy vérbeli box to box játékos az Evertont már kinőtte végleg hozható is lenne, egy kiforrot játékos aki megállíthatatlanul robotol egész meccsen. Khediránál jóval veszélyesebb az ellenfél kapulyára.
Ebből nem bírtok kinőni?Nekem Fellainivel az a bajom,ami Bale-el,hogy nem érzem megfelelőnek a stílusát a Realba.Angliába a kiváló,vitathatatlan,de az hogy a spanyol ligába hogy válna be,vagy abba a játékstílusba,ami madridban kialakulóban lehet,tekintve hogy a játszó futballisták lehetnek túlsúlyban (Ronaldo,Marcelo,Modric,Isco,Özil,Benzema)én őt nem érzem hogy belepasszolna a buliba
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 14:58
Nekem Fellainivel az a bajom,ami Bale-el,hogy nem érzem megfelelőnek a stílusát a Realba.Angliába a kiváló,vitathatatlan,de az hogy a spanyol ligába hogy válna be,vagy abba a játékstílusba,ami madridban kialakulóban lehet,tekintve hogy a játszó futballisták lehetnek túlsúlyban(Ronaldo,Marcelo,Modric,Isco,Özil,Benzema)én őt nem érzem hogy belepasszolna a buliba.Arról nem beszélve,hogy 40 alatt nem beszélgetne az everton sztm...nem lennék meglepve,ha Moise vinné magával manchesterbe...dizmo...
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 4., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: dizmo » 2013. július 4., csütörtök 14:45
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 4., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 14:25
Tök jó lenne, meg tök örülnék a gyereknek, de túlzónak találom azt a 30-at. Örülök egyébként, hogy fiatalítunk, spanyolosítunk, meg olyan tehetségeket akarunk igazolni, akik egyszer majd nagy játékosok lehetnek. Bár nem sok jobb opciót tudnék mnodani, aki hozható, de mondjuk 15-20 lenne nálam a teteje.Arpinho írta:A baszk Euskal Telebista úgy tudja, a Real Madrid kész kifizetni Asier Illarramendi 30 milliós kivásárlási árát! A Real Sociedadban és a Real Madridban is az idén novemberben 32 évét betöltő Xabi Alonso utódjaként tekintenek a 23 éves spanyol középpályásra, aki után annyira komoly a madridiak érdeklődése, hogy jelenlegi fizetésének négyszeresét kínálnák neki.
Már megint bohócot csinálnak belőlünk?
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 14:23
Igen...Arpinho írta:A baszk Euskal Telebista úgy tudja, a Real Madrid kész kifizetni Asier Illarramendi 30 milliós kivásárlási árát! A Real Sociedadban és a Real Madridban is az idén novemberben 32 évét betöltő Xabi Alonso utódjaként tekintenek a 23 éves spanyol középpályásra, aki után annyira komoly a madridiak érdeklődése, hogy jelenlegi fizetésének négyszeresét kínálnák neki.
Már megint bohócot csinálnak belőlünk?
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 4., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: flori » 2013. július 4., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 4., csütörtök 14:10
persze kell középre az ember, de igazság szerint az a 3 ember akiket felsoroltál, azok inkább b-kategóriások perpill, persze beválhat akármelyikőjük, meg ugye mindegyiknek jó lenne a minél több játékperc, az meg így nem biztos, hogy összejöncasemiro, illarramendi, kondogbia.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 13:59
Ezt nem lehet ilyen kategórikusan kijelenteni,mert ott van Varane,akire sokmindent lehet mondani,de hogy csalódás lenne,azt semmiképp...MorataMartin írta:Realista 24! Mondjuk csinálhatna extra edzéseket mint Xabi Alonso. Én nagyot csalódtam Benzin, de nem csak benne, hanem az egész új francia generációban...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 4., csütörtök 13:56
hát ide az is kell. nagy változás. mert a tavalyi kp-nk katasztrófa volt. egy jó játékosunk volt oda azt meg nem játszatta csak a szezon végén mourinho a kezdőben.___Samy___ írta:meg ez a sok új középpályás is egy kicsit radikális lenne egy nyár alatt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 4., csütörtök 13:49
Szerintem annyira nem. Nyilván a koruk miatt necces a dolog, de Alonso használhatatlan lesz a sérülése miatt, Khedira sérülés nélkül is, Modric pedig egyedül nem elég. Egyszerűen muszáj.___Samy___ írta:isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk?de azt szerintem lejjebb tudjuk alkudni mint isco esetében
egyébként szép és jó ez a fiatalítás, de én már nem hoznám idén illaramendit, max akkor, ha kondogbia nem fog jönni
az már szerintem a ló túloldala, hogy mindketten jönnek, meg ez a sok új középpályás is egy kicsit radikális lenne egy nyár alatt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:47
Xabi miért csinál extra edzéseket, ezt tudod? Az ne zavarjon, hogy megműtötték...Realista 24! Mondjuk csinálhatna extra edzéseket mint Xabi Alonso. Én nagyot csalódtam Benzin, de nem csak benne, hanem az egész új francia generációban...
35 millió.isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 4., csütörtök 13:46
isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk?de azt szerintem lejjebb tudjuk alkudni mint isco esetében
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 4., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:37
Ha én azt tudnámrealista. kondogbiáról semmi? vagy csak a vébé után?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem