Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 14:58

dizmo...
Nekem Fellainivel az a bajom,ami Bale-el,hogy nem érzem megfelelőnek a stílusát a Realba.Angliába a kiváló,vitathatatlan,de az hogy a spanyol ligába hogy válna be,vagy abba a játékstílusba,ami madridban kialakulóban lehet,tekintve hogy a játszó futballisták lehetnek túlsúlyban(Ronaldo,Marcelo,Modric,Isco,Özil,Benzema)én őt nem érzem hogy belepasszolna a buliba.Arról nem beszélve,hogy 40 alatt nem beszélgetne az everton sztm...nem lennék meglepve,ha Moise vinné magával manchesterbe...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. július 4., csütörtök 15:01-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 4., csütörtök 14:55

Szűrőnek szerintem még Pepe is jó lehet (a Barca ellen külivel kicsit odarakta Morata lábára a bigyeszt). És ezen kívül egy állat. :mrgreen:

dizmo
Kedvenc játékosaid: Casillas, Ramos, Özil és sokan mások
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: dizmo » 2013. július 4., csütörtök 14:45

Szép napot mindenkinek!
Pár gondolatot megosztanék veletek:
1.csatár kérdés
Szerintem fölösleges még egy Benzemához hasonló kaliberű csatárt igazolni(Suarez,Cavani).
Meg kell neki adni neki a bizalmat legalább 1 fél szezonra. Esetleg 1 rutinosabb támadónak lenne helye akitől tanulhat akár Benzema akár Morata (pl Klose, bár ő nem hiszem, hogy eljönne a padra, sőt nem tudnék olyan embert mondani aki tudna segíteni, de közben a padot is tűri...)
2.kp
Jelenleg úgy néz ki, hogy itt van Khedira,Modric,Alonso,Casemiro akik a középálya közepén játszanak. Több nevet is írtatok, hogy ki lenne szerintetek a megfelelő és ki helyére(Gündogan,Verratti,Vidal,Illarramendi,Thiago,Kondogbia, hogy csak a leggyakoribbakat soroljam). Gündogant,Verratti,Thiago és sajnos Vidal esélytelen, maradt tehát 2 akik közül szerintem csak 1 érkezik(valószínű, hogy Illarramendi).Ha jól tudom ő Xabi posztján szokott játszani. Szóval Xabi és Modric mellé igazolna a vezetőség még 1-et, míg Khedira helyettese a számomra teljesen ismeretlen Casemiro lenne. Szerintem ez lenne a legnagyobb marhaság amit elkövethet a vezetőség. Szerintem a megfelelő ember a Real Madridba Fellaini lenne. Ő egy vérbeli box to box játékos az Evertont már kinőtte végleg hozható is lenne, egy kiforrot játékos aki megállíthatatlanul robotol egész meccsen. Khediránál jóval veszélyesebb az ellenfél kapulyára.Ideális megoldás lenne, de a hírek nem róla, hanem egy középszerű, de drága játékosról Maticról szólnak.
Én csak abban reménykedek, hogy Ancelotti 1 nyerő csapatot tud csinálni...

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 4., csütörtök 14:28

Csak ne igazoljuk le!!!
Kérlek Istenem!!
Nem kell ide Illarra.
Ha nem idén akkor jövőre jön egy Gündogan mellette lesz Modric, és a Casemiro Kondogbia kettős közül az egyik csak beválik.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 14:25

Arpinho írta:A baszk Euskal Telebista úgy tudja, a Real Madrid kész kifizetni Asier Illarramendi 30 milliós kivásárlási árát! A Real Sociedadban és a Real Madridban is az idén novemberben 32 évét betöltő Xabi Alonso utódjaként tekintenek a 23 éves spanyol középpályásra, aki után annyira komoly a madridiak érdeklődése, hogy jelenlegi fizetésének négyszeresét kínálnák neki.

Már megint bohócot csinálnak belőlünk? :angry:
Tök jó lenne, meg tök örülnék a gyereknek, de túlzónak találom azt a 30-at. Örülök egyébként, hogy fiatalítunk, spanyolosítunk, meg olyan tehetségeket akarunk igazolni, akik egyszer majd nagy játékosok lehetnek. Bár nem sok jobb opciót tudnék mnodani, aki hozható, de mondjuk 15-20 lenne nálam a teteje.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 14:23

Arpinho írta:A baszk Euskal Telebista úgy tudja, a Real Madrid kész kifizetni Asier Illarramendi 30 milliós kivásárlási árát! A Real Sociedadban és a Real Madridban is az idén novemberben 32 évét betöltő Xabi Alonso utódjaként tekintenek a 23 éves spanyol középpályásra, aki után annyira komoly a madridiak érdeklődése, hogy jelenlegi fizetésének négyszeresét kínálnák neki.

Igen... :roll:
Nem akarják eladni, a vezetőség meg akarja venni, erre találták ki a kivásárlási árat.

Arpinho
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 4., csütörtök 14:19

A baszk Euskal Telebista úgy tudja, a Real Madrid kész kifizetni Asier Illarramendi 30 milliós kivásárlási árát! A Real Sociedadban és a Real Madridban is az idén novemberben 32 évét betöltő Xabi Alonso utódjaként tekintenek a 23 éves spanyol középpályásra, aki után annyira komoly a madridiak érdeklődése, hogy jelenlegi fizetésének négyszeresét kínálnák neki.

"Goals are the most important in a match. You can play well for 90 minutes, but if you don't score, you don't win."
-Raul-

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. július 4., csütörtök 14:13

sorsolás mikor lesz ? júli eleje körül szokott lenni... :hmmm:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 4., csütörtök 14:10

casemiro, illarramendi, kondogbia.
persze kell középre az ember, de igazság szerint az a 3 ember akiket felsoroltál, azok inkább b-kategóriások perpill, persze beválhat akármelyikőjük, meg ugye mindegyiknek jó lenne a minél több játékperc, az meg így nem biztos, hogy összejön
egy szó, mint száz, szerintem ezzel a 3 fiatallal nagyobbat ütne a kp visszafele, mint amilyen szinten most van
én azt mondom, hogy ezt a szezont még ki tudjuk húzni a casemiro, kondogbia, khedira, xabi, modric sorral, csak az a lényeg, hogy xabi meg khedira ne legyen egyszerre a pályán, aztán jövőre lehet gondolkodni egy nagyágyúban
akkor lesz igazából reális esély normálisan megújítani a középpályát, vb lesz, a következő nyárra ígértek több játékost is, jövő nyáron eldőlhet végleg xabi sorsa is, stb.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 13:59

MorataMartin írta:Realista 24! Mondjuk csinálhatna extra edzéseket mint Xabi Alonso. Én nagyot csalódtam Benzin, de nem csak benne, hanem az egész új francia generációban...
Ezt nem lehet ilyen kategórikusan kijelenteni,mert ott van Varane,akire sokmindent lehet mondani,de hogy csalódás lenne,azt semmiképp...
Vagy a másik véglet M'vila aki meg elszarta az életét...szóval lehet bármi még Kondogbiabol,Fofanabol,de még Benzemat se írnám le,sőt...de hogy nagy bennük a rizikófaktor,azt adom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 4., csütörtök 13:56

___Samy___ írta:meg ez a sok új középpályás is egy kicsit radikális lenne egy nyár alatt
hát ide az is kell. nagy változás. mert a tavalyi kp-nk katasztrófa volt. egy jó játékosunk volt oda azt meg nem játszatta csak a szezon végén mourinho a kezdőben.
casemiro, illarramendi, kondogbia.
eléggé b tervek de nem baj. fiatalok, van bennük potenciál. szerintem kell most a kp-ra a nagy változás.
jövőre összeszoknak, aztán utána irány a tizedik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:55

Xabit amúgy nem fogják eladni, Pérez szerelmes belé, és a sok fiatal mellé nem árt egy ilyen rutinos róka, aki meg tud ezt-azt tanítani/mutatni. Plusz szerintem az sem elhanyagolható szempont, hogy ő magáról tudja, hogy hol a helye, legalábbis a nyilatkozatai ezt tükrözték korábban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 4., csütörtök 13:49

___Samy___ írta:
de azt szerintem lejjebb tudjuk alkudni mint isco esetében
isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk? :hmmm:

egyébként szép és jó ez a fiatalítás, de én már nem hoznám idén illaramendit, max akkor, ha kondogbia nem fog jönni
az már szerintem a ló túloldala, hogy mindketten jönnek, meg ez a sok új középpályás is egy kicsit radikális lenne egy nyár alatt
Szerintem annyira nem. Nyilván a koruk miatt necces a dolog, de Alonso használhatatlan lesz a sérülése miatt, Khedira sérülés nélkül is, Modric pedig egyedül nem elég. Egyszerűen muszáj.

idén szvsz nem nyerünk semmit, de a következő évben, ha nem gurul el perez gyógyszere, már odacsaphatunk. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:47

Realista 24! Mondjuk csinálhatna extra edzéseket mint Xabi Alonso. Én nagyot csalódtam Benzin, de nem csak benne, hanem az egész új francia generációban...
Xabi miért csinál extra edzéseket, ezt tudod? Az ne zavarjon, hogy megműtötték... :smile:
isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk?
35 millió.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 4., csütörtök 13:46

de azt szerintem lejjebb tudjuk alkudni mint isco esetében
isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk? :hmmm:

egyébként szép és jó ez a fiatalítás, de én már nem hoznám idén illaramendit, max akkor, ha kondogbia nem fog jönni
az már szerintem a ló túloldala, hogy mindketten jönnek, meg ez a sok új középpályás is egy kicsit radikális lenne egy nyár alatt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 4., csütörtök 13:43

Realista 24! Mondjuk csinálhatna extra edzéseket mint Xabi Alonso. Én nagyot csalódtam Benzin, de nem csak benne, hanem az egész új francia generációban...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:37

realista. kondogbiáról semmi? vagy csak a vébé után?
Ha én azt tudnám :lol:
De amúgy korábban is azon a véleményen voltam, hogy csak a vb szereplés után kezdődhet érdemleges tárgyalás vele kapcsolatban. Mert az egyértelmű, hogy a két klub már egyeztetett, de a játékost is meg kell hallgatni, hogy mit szeretne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 13:27

Schulcz írta:Ha egy utánpótlás játékos nem akar hosszabbítani, hanem gondolkodik, az nálam eléggé elvesztős feeling....
Hát nálam is.Tuti hogy fűzik az agyát rendesen,XY klubok.Ennek ellenére sztm a maradása 50/50 :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 4., csütörtök 13:27

suarez a játék minden elemében -igen, túlzás nélkül- jobb mint higuain.
nem tudok olyan tulajdonságot mondani amiben higuain jobb lenne. gyorsabb? nem. robbanékonyabb nem? technikásabb? :lol: jobban cselez?nem. jobb összjátékban? nem. kapura veszélyesebb? nem. stb.stb.stb.

tetszenek ezek az illarramendis hírek kivéve az ára de azt szerintem lejjebb tudjuk alkudni mint isco esetében. hála istennek ancelotti látja hogy hol van a csapat gyenge pontja.
realista. kondogbiáról semmi? vagy csak a vébé után?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. július 4., csütörtök 13:29-kor.

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 4., csütörtök 13:26

Cart, én nagyon örülnék neki.... :D

Vissza: