Kommentáld a híreket
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Kommentáld a híreket
hehe már hűti a szeszt
remélem megkapjuk érte a 30at
remélem megkapjuk érte a 30at
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
http://images.dailyexpress.co.uk/img/dy ... /49832.jpg
http://images.dailyexpress.co.uk/img/dy ... 412493.jpg
Pipita Londonba tart. Carvajal csak megkapja a 20as számot (remélem minden flottul megy)
Videó
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rUtIsq5ibg
http://images.dailyexpress.co.uk/img/dy ... 412493.jpg
Pipita Londonba tart. Carvajal csak megkapja a 20as számot (remélem minden flottul megy)
Videó
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rUtIsq5ibg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
legyen úgy!Vagy te leszel kussban egesz szezonban, mert Benzema olyan teljesitmenyt hoz le.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Az ő dolga, azt csinál amit akarh3x0r írta:Ha te vagy en delutan focizunk egyet, ejszaka meg bulizunk, akkor az okes. De kivancsi vagyok mit szolnal ha ugyan ezt Ronaldo csinalna: ejszaka elmenne bulizni, masnap pedig meccs a BL-ben.
Nekem semmi közöm hozzá
Ő meg mindent megnyert amit lehetett BL, VB, Aranylabda. Úgy, hogy őt aztán teljesen meglehet értenih3x0r írta:Mondok egy nevet: Ronaldinho. A csucson volt, elkezdett bulikra jarni, kimaradtak az edzesek, kikerult a kezdobol, majd a csapatbol, stb.
Mondjuk sok választása nem is volt. Még a teljesen szétesett QPR vitte volna. Őket akárhogy is nézem, nem látom, hogy BL esélyesek lennénekh3x0r írta:Mvilla talan a legnagyobb tehetseg volt a sajat posztjan, BL gyoztes csapatban is jatszhatna, de inkabb elment penzt keresni.
Hogy melyik a jobb választás? Szerintem a Kazany. Azért az orosz 1. osztályban jobb lehet játszani, mint az angol 2ben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wertz 2013. július 4., csütörtök 17:08-kor.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Vagy te leszel kussban egesz szezonban, mert Benzema olyan teljesitmenyt hoz le.miró írta:nem baj,nem kell annak lennie.elég ha az első bajnokin benzema a helyére kerül.Hülyeséget kettőnk közül te írtál
A véleményed meg továbbra sem mérvadó számomra, csak - idézlek - nem szeretem, ha valaki hülyeséget ír.
jobb szélre.a pad jobb szélére.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Persze lehet bulizni,aztán ha visszaesik a teljesítménye akkor vessen magára.De nem is ez volt a lényeg,hanem hogy valaki felvetette hogy miért nem jó ő nekünk.Én meg leírtam amit fentebb.Neked kellene ilyen játékos?Mert nekem nem.Egyébként meg tényleg csinál amit akar,max kiírja magát a nemzetközi futballéletből.És eltűnik a süllyesztőbe.Talán meg van írva valahol, hogy az embereknek a foci mellett nem lehet semmi szórakozásuk? Nem hiszem
Ha valaki nem akar teljesen a focira koncentrálni, hát tegye.Mindenki azt csinál amit akar
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Ha te vagy en delutan focizunk egyet, ejszaka meg bulizunk, akkor az okes. De kivancsi vagyok mit szolnal ha ugyan ezt Ronaldo csinalna: ejszaka elmenne bulizni, masnap pedig meccs a BL-ben. Mondok egy nevet: Ronaldinho. A csucson volt, elkezdett bulikra jarni, kimaradtak az edzesek, kikerult a kezdobol, majd a csapatbol, stb.Wertz írta:Talán meg van írva valahol, hogy az embereknek a foci mellett nem lehet semmi szórakozásuk? Nem hiszem .
Ha valaki nem akar teljesen a focira koncentrálni, hát tegye.Mindenki azt csinál amit akar
Az életét pedig kíváncsi lennék, hogy baszta el, ha már évek óta agyonkeresi magát
Mvilla talan a legnagyobb tehetseg volt a sajat posztjan, BL gyoztes csapatban is jatszhatna, de inkabb elment penzt keresni. Abban igazad van, mindenki azt csinal amit akar: van akinek eleg csak a penz de van aki beeri kevesebb penzzel, de tobb gyozelemmel, elismeressel, trofeaval.
13-14es szezon vegeig kolcsonbe van a dortmundnal, utana pedig 5.5 millioert megvehetik.Press írta:Egyebkent Sahinnal mi van? Megvette mar veglegesre a dortmund? Vagy visszajon?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
[/quote]Azért mert finoman szólva sem él sportszerű életet,inkább buli mint foci,a válogatottból is kikerült,elment az oroszokhoz megszedni magát....hát ezért.[/quote]
Thx a reply-ért
Thx a reply-ért
másfél éve kölcsön szerződést kapott, szóval az idényt a Dortmundban tölti. Reméljük, hogy jól játszik és így a Gündogan bulival ott is maradhat... Esetleg Ancelotti visszahozza őt. Kitudja.Press írta:Egyebkent Sahinnal mi van? Megvette mar veglegesre a dortmund? Vagy visszajon?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
cseréljük el Xabit Illaramendire
ha már úgyis ott edz...
ha már úgyis ott edz...
Egyebkent Sahinnal mi van? Megvette mar veglegesre a dortmund? Vagy visszajon?
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
Talán meg van írva valahol, hogy az embereknek a foci mellett nem lehet semmi szórakozásuk? Nem hiszemmorientes írta:Azért mert finoman szólva sem él sportszerű életet,inkább buli mint foci,a válogatottból is kikerült,elment az oroszokhoz megszedni magát....hát ezért.
Az életét pedig kíváncsi lennék, hogy baszta el, ha már évek óta agyonkeresi magát
Akkor ezt benéztem..Akkor gyorsan nézd meg azt is, hogy Xabi mit játszott a Whoscored szerint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wertz 2013. július 4., csütörtök 15:32-kor.
Akkor gyorsan nézd meg azt is, hogy Xabi mit játszott a Whoscored szerint.Mivel teljesen ismeretlen nekem Illaramendi ezért utánanéztem Whoscoreden. Ott úgy írja, hogy pár meccs kivételével az egész szezonban VKPt játszott. Úgyhogy lehet Perezék nem Alonso posztjára, hanem VKPnek akarják hozni
Fix kivásárlási ára van, valami 23-25 millió font. Egybehangzó hírek szerint egyébként az Arsenal ezt már pár hete jelezte, hogy kifizetné, csak még a játékossal való egyezség nincs meg.Arról nem beszélve,hogy 40 alatt nem beszélgetne az everton sztm...nem lennék meglepve,ha Moise vinné magával manchesterbe...
Higut meg vihetné 27 millióért, mondjuk nekem erősen gyanús az, hogy 3 éves szerződést írnak benne. Miért kötnének ilyen rövid szerződést egy 25 éves játékossal, akiért közel 30 milliót fizetnek?
- morientes
Azért mert finoman szólva sem él sportszerű életet,inkább buli mint foci,a válogatottból is kikerült,elment az oroszokhoz megszedni magát....hát ezért.Gaborone1 írta:Miért is szarta el az életét? elfelejtett focizni vagy egyéb okai vannak? A kérdésem komoly! Miért nem jó Ő nekünk vagy miért nem jön szóba mint opció?M'vila aki meg elszarta az életét
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Miért is szarta el az életét? elfelejtett focizni vagy egyéb okai vannak? A kérdésem komoly! Miért nem jó Ő nekünk vagy miért nem jön szóba mint opció?M'vila aki meg elszarta az életét
Pedig ideje lenne mármorientes írta:Nem
Szerintem Witsel jobb, mint Fellaini, szóval lehet sok volt tavaly az ára, de nagy kár érte. Kemény ez a belga generáció...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Tőle mindenki jobban beleillik...dizmo írta:De a "játszó futballisták" közé jobban bele illik a belga mint Khedira..
Nemebből nem birtok kinőni?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dizmo
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Ramos, Özil és sokan mások
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
De a "játszó futballisták" közé jobban bele illik a belga mint Khedira..
Mivel teljesen ismeretlen nekem Illaramendi ezért utánanéztem Whoscoreden. Ott úgy írja, hogy pár meccs kivételével az egész szezonban VKPt játszott. Úgyhogy lehet Perezék nem Alonso posztjára, hanem VKPnek akarják hozni
Ő szerintem is nagyon jó lenne. Védekezni és támadni is tud. Ráadásul ő már jó ideje kijelentette most nyáron menni akar az Evertonbóldizmo írta:Szerintem a megfelelő ember a Real Madridba Fellaini lenne. Ő egy vérbeli box to box játékos az Evertont már kinőtte végleg hozható is lenne, egy kiforrot játékos aki megállíthatatlanul robotol egész meccsen. Khediránál jóval veszélyesebb az ellenfél kapulyára.
Ebből nem bírtok kinőni?Nekem Fellainivel az a bajom,ami Bale-el,hogy nem érzem megfelelőnek a stílusát a Realba.Angliába a kiváló,vitathatatlan,de az hogy a spanyol ligába hogy válna be,vagy abba a játékstílusba,ami madridban kialakulóban lehet,tekintve hogy a játszó futballisták lehetnek túlsúlyban (Ronaldo,Marcelo,Modric,Isco,Özil,Benzema)én őt nem érzem hogy belepasszolna a buliba