És windows 10-ed van már?lordgabi írta:Felvettem a kapcsolatot a hirdetővel,
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 6., kedd 11:55
És windows 10-ed van már?lordgabi írta:Felvettem a kapcsolatot a hirdetővel,
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. október 6., kedd 11:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: cart » 2015. október 5., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 5., hétfő 16:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 16:37
Igen, Dell-t olvastam én is, hogy azok nagyon jók. Akkor lehet, hogy e márka mellett teszem le a voksomat. Köszi!fehérlap írta:Hát attól függ mire kell? Alma nagyon jó "mindennapi" használatra. Dell gépek jók kockulni. Lenovo gépeket annyira nem ismerem, viszont egy ilyen 2in1 gépet letesztelnék ;)rashidm írta:Milyen márkájú laptopot érdemes venni? Minőség, összeszerelhetőség és garancia a lényeg. Hogy mi van benne, az úgyis attól függ, hogy mennyi pénzem van rá.
Én pl tosHIBÁT biztos nem vennék, amiből veszel egy HP lapost, abból még tényleg tudsz venni LapTop-ot isErre mindenki mást mond. Nekem az Acer vált be. Amit kapásból ajánlanék: HP, Toshiba, Dell... de van akinek az almás jött be a legjobbanA Dell gépek nekem tetszenek, gondolkoztam én is annó egy beszerzésében, de az alma mellé inkább asztali lett. Nekem alma előtt 2x volt Acerem. nem rossz, nem rossz de van jobb is
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 5., hétfő 16:35
Hát attól függ mire kell? Alma nagyon jó "mindennapi" használatra. Dell gépek jók kockulni. Lenovo gépeket annyira nem ismerem, viszont egy ilyen 2in1 gépet letesztelnék ;)rashidm írta:Milyen márkájú laptopot érdemes venni? Minőség, összeszerelhetőség és garancia a lényeg. Hogy mi van benne, az úgyis attól függ, hogy mennyi pénzem van rá.
Én pl tosHIBÁT biztos nem vennék, amiből veszel egy HP lapost, abból még tényleg tudsz venni LapTop-ot isErre mindenki mást mond. Nekem az Acer vált be. Amit kapásból ajánlanék: HP, Toshiba, Dell... de van akinek az almás jött be a legjobban
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 5., hétfő 16:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 4., vasárnap 14:59
Minél zártabb a rendszer, annál könnyebben utána tudsz nézni ennek-annak?peti_madrid írta:Ertelemszeruen en is almasat mondtam neki, meg igazabol o is azt szeretne, mert imadja az enyemet nyomkodni
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. október 4., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. október 3., szombat 20:59
csak annyit mondok, hogy almapeti_madrid írta:Asszonyállat venni akar egy új laptopot, viszont nekem halvány lila gőzöm sincs, hogy milyet ajánljak neki. Igazából alap dolgokra használná, Office, internetezés, Viber, filmek, stb. Lehetőleg 14 hüvelyknél ne legyen nagyobb, és ne valami gagyi architektúrával legyen, hogy jövőre újat kelljen venni.
Tudom, hogy vagytok páran, akik eléggé képben vannak, ajánljatok már valamit légyszi.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. október 2., péntek 18:43
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2015. szeptember 28., hétfő 23:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 28., hétfő 23:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 28., hétfő 22:56
http://www.supergamer.hu/kingston-micro ... 08428.html___Samy___ írta:Fasza, már el is fogyott
Mennyi volt?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 28., hétfő 22:55
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2015. szeptember 28., hétfő 21:49
3190 Ft.___Samy___ írta:Fasza, már el is fogyott
Mennyi volt?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 28., hétfő 21:45
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2015. szeptember 28., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 22., kedd 13:37
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem