HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. szeptember 22., kedd 22:33
R.M.C.F. Elképesztő, hogy te ettől egyszerűen képtelen vagy elszakadni. Kb 4 éve fórumozok nálatok (előző oldalt is beleszámítva). A Real-Barca témában, akármiről is van szó, a hozzászólásaid 90% totálisan ugyanaz.
A kettővel ezelőtti hszm-ben volt egy zárójeles rész, az neked szólt. Csoda, hogy nem tiltottak érte, de ha csak most tűnik majd fel Realistának, vagy bárkinek, vállalom. Ha jól tudom, a 2000-es évek után kezdted el követni a Real Madrid-ot, mert hogy olyan csúnyán bánik vele mindenki. A világ legsikeresebb klubjával. Meglepő, hogy több ellendrukker van, és nagyító alatt van a csapat. Akkor honnan tudod, hogy előtte a média mit csinált? Jártak neked a spanyol és nemzetközi sportlapok? Mert net nem nagyon volt, a telesport meg max meccs összefoglalókat rakott be. Amiről te beszélsz a Barcelonával kapcsolatban, az maximum 2009-től tartott egy darabig. Te ragadtál itt le, és nem mi. És te általánosítasz mindig, hogy az összes Barcás bunkó, meg divatdrukker, meg... Nem is folytatom. Talán az bánt, hogy a 21. században előttetek vagyunk JELENLEG? A "Több, mint egy klub" nagyobb szemfényvesztés, mint az "Úriemberek Klubja"? Ne a szavakat analizáld. Laporta idejében lehetett építeni dolgokra, mert a saját nevelésű fiatalok adottak voltak, a katalánok adottak voltak, nem volt mezszponzorunk, ami akkor nagy szó volt, és a csapat triplázott. Marketing, kihasználták. Mert nálatok nincs ilyen.
92 óta vagyok Barca drukker, kőkemény 11 éves voltam akkor. Nem hagyatkoztam a médiára, hanem imádtam Laudrup-ot, Stoichkov-ot és Koeman-t. Persze kevés meccset láthattam, de akkor is maradtam az. Mielőtt az lenne, hogy most de könnyű nekem, a Svéd válogatott a kedvencem a Magyar után, pedig most sehol sincsenek, mégis kitartok mellettük. Nem meglett, és hozzáértő emberként kell elkötelezni magad valamely csapat mellett, de ha mégis, legalább ne alázd azokat, akik puszta szimpátia alapján döntöttek.