Spanyol bajnokság
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Vezet a Celta.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Már majdnem gólt kiáltottam erre kilövi a szögletzászlóhoz.kupak17 írta:kíváncsi vagyok celta meg tudja-e lepni a katalánokat..
én drukkolok nekik
kíváncsi vagyok celta meg tudja-e lepni a katalánokat..
én drukkolok nekik
én drukkolok nekik
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Correa,Koke....akik mèg.Igen,griezmann jó...ma is kizárólag őmiatta néztem meg a meccset,a többi eléggé karcag,hosszúhetény,vásárosnamény szint....
Ez a Jackson Martinez viszont eddig vicc.
Eladtam magam,megnyugodtam,sinen vagyok,pont.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyébként pont az ilyenek miatt vannak ott, egy Griezmann most ugye. Előtte Costa előtte Falcao előtte Agüero de volt ott Forlan is. Mindig van egy aktuális játékosuk aki előkelő helyen végez a végelszámolásban.R.M.C.F írta: Igen,griezmann jó...ma is kizárólag ő miatta néztem meg a meccset,a többi elléggé karcag,hosszúhetény,vásárosnamény szint....
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MesQueUnClub írta:Azért ne felejtsük el, hogy Griezmann elég szép számban termeli a gólokat és ha jól emlékszem La Liga 3(?) lett tavaly Cé és Messi mögött.R.M.C.F írta: Ja,igaz...bár évente kb 10 meccset látok tőlük,de azokon alig van olyan amikor valójában jobbak az ellenfélnél...de a győzelmeket nem magyarázzuk. Jogos.
Igen,griezmann jó...ma is kizárólag őmiatta néztem meg a meccset,a többi eléggé karcag,hosszúhetény,vásárosnamény szint....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Azért ne felejtsük el, hogy Griezmann elég szép számban termeli a gólokat és ha jól emlékszem La Liga 3(?) lett tavaly Cé és Messi mögött.R.M.C.F írta: Ja,igaz...bár évente kb 10 meccset látok tőlük,de azokon alig van olyan amikor valójában jobbak az ellenfélnél...de a győzelmeket nem magyarázzuk. Jogos.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Vagy csak egyszerűen összeértek, mint az a bizonyos. Ennyi győzelmet és eredményt nem kell megmagyarázni. Három éve - legalább - ott vannak.R.M.C.F írta:Hála isten mint a tavalyi liga....az Am itt is megeszik bárkit.....bár biztos vagyok benne hogy a 38 meccs után,35 ben a meccs utáni öltözői téma: "hogy a fenébe győztünk megint",holott nem vagyunk jobbak általában az elelnfélnél....de mindig bejön egy dugó,vagy két lepattanó,vagy fejes......az ellenfél meg kihagy mindig mindent,még a gólvonalról is visszafelé passzol.
Ja,igaz...bár évente kb 10 meccset látok tőlük,de azokon alig van olyan amikor valójában jobbak az ellenfélnél...de a győzelmeket nem magyarázzuk. Jogos.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
P. Leon ügyesen mellé parasztbelsőzte...R.M.C.F írta:az ellenfél meg kihagy mindig mindent,még a gólvonalról is visszafelé passzol
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy csak egyszerűen összeértek, mint az a bizonyos. Ennyi győzelmet és eredményt nem kell megmagyarázni. Három éve - legalább - ott vannak.R.M.C.F írta:Hála isten mint a tavalyi liga....az Am itt is megeszik bárkit.....bár biztos vagyok benne hogy a 38 meccs után,35 ben a meccs utáni öltözői téma: "hogy a fenébe győztünk megint",holott nem vagyunk jobbak általában az elelnfélnél....de mindig bejön egy dugó,vagy két lepattanó,vagy fejes......az ellenfél meg kihagy mindig mindent,még a gólvonalról is visszafelé passzol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nagyon kutyaütő ez a Valencia. Ennyi pénzt mozgattak, eddig értelmes meccsük nem volt.
-
Hála isten mint a tavalyi liga....az Am itt is megeszik bárkit.....bár biztos vagyok benne hogy a 38 meccs után,35 ben a meccs utáni öltözői téma: "hogy a fenébe győztünk megint",holott nem vagyunk jobbak általában az elelnfélnél....de mindig bejön egy dugó,vagy két lepattanó,vagy fejes......az ellenfél meg kihagy mindig mindent,még a gólvonalról is visszafelé passzol.
Asensio gólpassz pupákok. Beindult a srác. Múltkor is elég jól adta, mondjuk nekem előszezonban is elég szimpatikus játékot nyújtott.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
wtf, ennél még boldog is jobb volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/CPbbMfsWEAA9kx2.jpg
Ladies & Gentlemen, we present to you....Capi, official mascot of #LaLiga ...
Ladies & Gentlemen, we present to you....Capi, official mascot of #LaLiga ...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Hát egy olyan csapatnál, amelyik majd 3 gólos átlagot produkál a bajnokságban ez kicsit sem meglepő... a tiszteletlenség az lett volna, ha a szavazáson csak 3 góltól felfelé lehet szavazni...Toti írta:granada edzője kicsit besírt."They asked fans to bet on how many goals they'd score against us. They showed us a lack of respect."
nemértem, a madrid hivatalos oldala nem indíthat egy szavazást, h a szurkolók szerint hány gólt fog szerezni a csapat a granada elleni meccsen? elég bántó dolog tényleg..
granada edzője kicsit besírt."They asked fans to bet on how many goals they'd score against us. They showed us a lack of respect."
nemértem, a madrid hivatalos oldala nem indíthat egy szavazást, h a szurkolók szerint hány gólt fog szerezni a csapat a granada elleni meccsen? elég bántó dolog tényleg..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk aztán felrakta Adurizt,Raul Garciat,de már kèson...sztm.
Pina nem a sárgáknál van?Kerlon írta:mennyire kis pinák vagytok, mindig is ez volt, nem értem minek háborogtok ezen
LEGIO PATRIA NOSTRA
én nem háborgok, csak leirtam, hozzászoktam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
mennyire kis pinák vagytok, mindig is ez volt, nem értem minek háborogtok ezen
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K