Az imádat részt nem értem én sem..ahogy a gyűlöletet sem, amit leírtam.Ezek csak használati eszközök.Emberek meg ölte menően vitatkoznak rajtuk.Ezt sosem fogom megérteni.istimester írta:+1VanillaSky írta:Egy telefonban mit lehet imádni? Komolyan kérdezem. Számomra mindig is egy műanyagdarab volt, akár ios, akár droid, akár wp, akár villanymotor hajtja. Egy puszta tucateszköz, márkától függetlenül. (egy karórát pl lehet szeretni stílust ad, de egy tucat mobiltelefon? fogyóeszköz.)
Én nem utálom az Iphonet, a használói kretén részét annál inkább.
Nyilván van az Iphone tulajoknak egy kretén része, sejtem melyik típusokra gondolhatsz.De azt hozzá tenném, hogy rengeteg androidot használó bunkó is van, így ezzel kissé általánosítunk. Bár tény az Apple maga köré vonzott a korábbi üzletpolitikájával egy réteget.
A magam részéről ezek csak használati tárgyak, kütyük, amiket persze szívesen babrálok, de ennyi. Meg van számomra, hogy mit miért használok szívesen, de érzelmei egy telefon iránt nem lesznek.
Ps.:Sok helyen fillérekért adják az apple cucvokat előfizetés mellé.Akkor Meg az ember máshogy áll a kérdéshez.