Ezzel tökéletesen tudok azonosulni.Idén én se hoznék befejezőcsatárt. A minőségi igazolás végtelenül drága lenne, és nem egy, hanem több remek játékost is a padra szorítana (nem Moratára gondolok...). CR mellet untig elég egy támadó a kezdőbe, arra meg ott lesz Benzema és Jesé, mögöttük remélhetőleg sok-sok játszó középpályással.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Morata kevés, de csak ahhoz, hogy a Real Madrid elsődleges csatára legyen. Röhög rajta sok ember, pedig Higuaínnál egyáltalán nem rosszabb. Tökéletes lenne második számúnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azért hülyeségeket ne írjunk már...
nem volt a foci mindig ilyen sablonfos mint manapság.
nem vagyok egy aggastyán, de még én is láttam pár olyan csapatot ami igenis látványos játékot nyújtott. A bayern nem ilyen, max élvezetes, mert gyors, lendületes, nincs tötyögés, de a kettő nem ugyanaz.
nézzük meg azt a 4 gólt hány perc alatt hozta össze. Arról meg nem ő tehet h senki se volt képes többet rúgni.
nem volt a foci mindig ilyen sablonfos mint manapság.
nem vagyok egy aggastyán, de még én is láttam pár olyan csapatot ami igenis látványos játékot nyújtott. A bayern nem ilyen, max élvezetes, mert gyors, lendületes, nincs tötyögés, de a kettő nem ugyanaz.
valóban, alig játszott...Tudtam, hogy valaki ezt dobja majd be a 4 góljával (ezen kívül ott is nagyon kevés volt)!
nézzük meg azt a 4 gólt hány perc alatt hozta össze. Arról meg nem ő tehet h senki se volt képes többet rúgni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tudtam, hogy valaki ezt dobja majd be a 4 góljával (ezen kívül ott is nagyon kevés volt)!Az utánpótlás EB-n.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Lehet röhögni rajta, de én bírtam a gólyalábút. Nagy zsiráf lábaival jól fedezte a labdát, és messze nem volt ügyetlen. Dehát az már régen volt.adamzz írta: Adebayort vissza!
Idén én se hoznék befejezőcsatárt. A minőségi igazolás végtelenül drága lenne, és nem egy, hanem több remek játékost is a padra szorítana (nem Moratára gondolok...). CR mellet untig elég egy támadó a kezdőbe, arra meg ott lesz Benzema és Jesé, mögöttük remélhetőleg sok-sok játszó középpályással.
- flori
egyet kell hogy értsek Wertz kollégával, a személyeskedéstől eltekintve.
ez tényleg bullshit amit sokan elképzelnek itt...a varázslat meg a fineszes dolgok.szerintem nem is volt soha olyan csapat ami ezt játszotta volna. (sem a galaktikusok sem a brazil válogatott)
a bayern meg tényleg csúcsfoci volt,rimánkodok ilyen játékért.
ez tényleg bullshit amit sokan elképzelnek itt...a varázslat meg a fineszes dolgok.szerintem nem is volt soha olyan csapat ami ezt játszotta volna. (sem a galaktikusok sem a brazil válogatott)
a bayern meg tényleg csúcsfoci volt,rimánkodok ilyen játékért.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Az utánpótlás EB-n.madridronie írta:Hol, mikor???
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hol, mikor???Morata bizonyította, hogy tehetséges, szerintem az esélyt megérdemli.
RealMadrid
RealMadrid
Varázslat, fineszes játék Röhögni tudokmorientes írta:élvezze hogy folyik a labda,a fineszes kényszerítők miatt,1-1 varàzslat miatt,az is biztos...
Én hiszem hogy lehet még a foci egyszerre szép és eredményes,még madridnan is,mer ok hogy az eredményesség a legfontosabb,de egyidő után rohadt unalmas az a darálomszar,mégha eredményes is.Ha kiveszik a labdarúgásból a JÀTÈK,akkor tőlem nyerhet a Real 10 BL-t egymás után akkor se leszek maradéktalanul boldog.
Olyanról álmodozol ami a profi fociban nem is létezik, felesleges játékszínezést ne ott keresd
Ezzel minden el is árulsz magadról. Inkább hagyj fel a profi foci nézésével, mert ha ez a te véleményed a Bayern játékáról, akkor a profi labdarúgás nem neked való. Nézz freestylet. Vagy menj ki valami kis pályára azt nézd, ahogy pár hülye gyerek vagánykodik a béna trükkjeivel, hogy mennyire tud fociznimorientes írta:Ott a bayern,megnyertek mindent,de megmondom őszintén nekem nem volt a mutatott játék egy nagy durranás.Egy tökéletes gépezet csúcsrajáratva,ami egy idő után unalmassá válik...
Amit a Bayern idén nyújtott a BLben az igazi foci volt. A BVB elleni döntőjük pedig csúcsfoci volt. Olyan színvonalas játékot ritkán lehet látni, mint azon a meccsen
Totál hülyeség klasszis csatárt venni a padra.
Mourinhónál látszott, hogy a rotáció se megoldás, egyik se tud igazán formába lendülni.
Most lehet azon filózni, hogy mi lesz, ha Benzema megsérül. És ha nem? Akkor a másik egész szezonban dekkol a padon? Egyetlen klasszis csatár se tűri a padot sokáig, ha jönne Cavani például Benzema cseréjének, tuti lépne az egyikük jövőre. Egyszerűen ez nem működik ekkora kaliberek esetében.
Kell egy alapvető hierarchia azon a poszton. Ha Benzema lesz az első számú, akkor egy nála papíron gyengébb játékos mögé. Morata bizonyította, hogy tehetséges, szerintem az esélyt megérdemli. Jesé szintén, egyikük se fog fejlődni, ha jönne eléjük még valaki.
Másrészt továbbra is CR-re fog épülni a támadójáték, szóval annyira nem kulcskérdés ez továbbra se.
Mourinhónál látszott, hogy a rotáció se megoldás, egyik se tud igazán formába lendülni.
Most lehet azon filózni, hogy mi lesz, ha Benzema megsérül. És ha nem? Akkor a másik egész szezonban dekkol a padon? Egyetlen klasszis csatár se tűri a padot sokáig, ha jönne Cavani például Benzema cseréjének, tuti lépne az egyikük jövőre. Egyszerűen ez nem működik ekkora kaliberek esetében.
Kell egy alapvető hierarchia azon a poszton. Ha Benzema lesz az első számú, akkor egy nála papíron gyengébb játékos mögé. Morata bizonyította, hogy tehetséges, szerintem az esélyt megérdemli. Jesé szintén, egyikük se fog fejlődni, ha jönne eléjük még valaki.
Másrészt továbbra is CR-re fog épülni a támadójáték, szóval annyira nem kulcskérdés ez továbbra se.
- RealMadridFanatic
Volt ma egy szavazás Marcán, ez lett a végeredmény.
Nézegettem délután én is, de ugye csak a jelenlegi kerettagokra lehetett voksolni, abból meg most nehéz lenne normális középpályát összerakni.
Ami így kijött az igen harmatos lenne védekezésben...
Na mindegy, csak egy kis érdekesség.
Az mondjuk már pozitívum, hogy Khedira igen gyér százalékát vitte el a szavazatoknak.
Benzema meg egyre nagyobb eséllyel lesz első számú támadó szerintem. Mou ragaszkodott mindenképpen a két hasonló szintű csatárhoz (mondjuk Higu nem az ), elképzelhető, hogy Ancelotti megelégszik Moratával, illetve a Jesé/Cé páros is tud ott játszani, ha nagy a baj.
Persze most szerintem igaz, hogy addig nem lesz bejelentés, amíg páran le nem lépnek. Callejon és Higuaín szerintem napokon belül hivatalosan is távozik, aztán ki tudja, lehet, hogy utána egyből bejelentenek valakit, akár támadót is.
Nézegettem délután én is, de ugye csak a jelenlegi kerettagokra lehetett voksolni, abból meg most nehéz lenne normális középpályát összerakni.
Ami így kijött az igen harmatos lenne védekezésben...
Na mindegy, csak egy kis érdekesség.
Az mondjuk már pozitívum, hogy Khedira igen gyér százalékát vitte el a szavazatoknak.
Benzema meg egyre nagyobb eséllyel lesz első számú támadó szerintem. Mou ragaszkodott mindenképpen a két hasonló szintű csatárhoz (mondjuk Higu nem az ), elképzelhető, hogy Ancelotti megelégszik Moratával, illetve a Jesé/Cé páros is tud ott játszani, ha nagy a baj.
Persze most szerintem igaz, hogy addig nem lesz bejelentés, amíg páran le nem lépnek. Callejon és Higuaín szerintem napokon belül hivatalosan is távozik, aztán ki tudja, lehet, hogy utána egyből bejelentenek valakit, akár támadót is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- mocsok
megértem én ezt is.
de felesleges úgy nézni a dolgot, hogy "hát de ha majd benzema megsérül, akkor mi lesz".
szerintem most hozni fogja az eddigi legjobb madridi szezonját. ja, komolyan gondolom.
továbbra is úgy gondolom, hogy ha most akarnánk egy ibra szintű csatárt (ugye akinek alap hogy stabil kezdő legyen) akkor nem higunak keresnénk most új csapatot. benzema nem úgy jött ide, hogy lehet belőle valaki, hanem mint egy galaktikus igazolás. így nem fogunk olyat hozni aki egyértelműen elé jön. márpedig ha veszünk egy cavanit, suarezt, ibrát 30 feletti összegért akkor őt bizony muszáj lesz játszatni.
arról meg nincs hír, hogy jönne valami öregebb arc aki néha beáll a padról.
de felesleges úgy nézni a dolgot, hogy "hát de ha majd benzema megsérül, akkor mi lesz".
szerintem most hozni fogja az eddigi legjobb madridi szezonját. ja, komolyan gondolom.
továbbra is úgy gondolom, hogy ha most akarnánk egy ibra szintű csatárt (ugye akinek alap hogy stabil kezdő legyen) akkor nem higunak keresnénk most új csapatot. benzema nem úgy jött ide, hogy lehet belőle valaki, hanem mint egy galaktikus igazolás. így nem fogunk olyat hozni aki egyértelműen elé jön. márpedig ha veszünk egy cavanit, suarezt, ibrát 30 feletti összegért akkor őt bizony muszáj lesz játszatni.
arról meg nincs hír, hogy jönne valami öregebb arc aki néha beáll a padról.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szerintem várjuk meg mit tud Morata csatárként, merthogy José folyamatosan szélsőként nyomatta. Ami meg Jesét illeti, a helyzeteit sokkal jobban használja ki mint Karim vagy Higu. Én ezt az évet mindenképp odaadnám a fiataloknak.
Mégis mikor bizonyítsanak ha folyamatosan hozunk a posztjukra egy világsztárt?
Mégis mikor bizonyítsanak ha folyamatosan hozunk a posztjukra egy világsztárt?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Adebayort vissza!madridronie írta:de a 2 között azért szerintem van egy átmenet
- madridronie
Hogy őszinte legyek miró barátomhoz hasonlóan én sem lennék nyugodt, ha a szezonnak "csupán" egy Benzema, Morata, Jesé trióval indulnánk neki; akármekkora kedvencem is Karim azért ez a névsor (főleg utóbbi 2) egy Real Madridhoz képest nekem baromi soványnak tűnik (Morata eleve képességekben is csúnyán leveri a lécet és akkor a tapasztalatról még nem is beszéltünk)! Az már egy más kérdés és azzal is abszolút egyetértek, hogy irdatlan, illetve eszetlen összeget sem szabad kiadni Cavani-félékért, de a 2 között azért szerintem van egy átmenet is!oké, hogy te ezt elhiszed magadnak, de miért kell naponta többször erőltetni a fórumon a hülyeséget?
szerintem nem jön csatár és benzema lesz a stabil kezdő.
ha jönne egy top csatár, akkor nem higut hanem karimot adnák el.
felesleges egy ilyen szintű támadónak a padon ülnie.
RealMadrid
RealMadrid
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha most probléma hogy vagyunk néháhányan nem azt az űberstorm focit akarunk látni,ahol 11 biorobot szisztematikusan felszántja a pályát,akkor sry...Wertz írta:Pedig ideje lenne mármorientes írta:Nem
Elgondolkodiok sokszor hogy sokan miért szurkolnak a Real Madridnak... Jól mutat a mez vagy cool város madrid vagy dögös a címer...nemtom na.Mert hogy nem azért hogy szép focit lásson,vagy hogy élvezze hogy folyik a labda,a fineszes kényszerítők miatt,1-1 varàzslat miatt,az is biztos...
Én hiszem hogy lehet még a foci egyszerre szép és eredményes,még madridnan is,mer ok hogy az eredményesség a legfontosabb,de egyidő után rohadt unalmas az a darálomszar,mégha eredményes is.Ha kiveszik a labdarúgásból a JÀTÈK,akkor tőlem nyerhet a Real 10 BL-t egymás után akkor se leszek maradéktalanul boldog...Ott a bayern,megnyertek mindent,de megmondom őszintén nekem nem volt a mutatott játék egy nagy durranás.Egy tökéletes gépezet csúcsrajáratva,ami egy idő után unalmassá válik...
Szerk:bocs a dupláért,de fagyott a phone,2X küldte el.Az egyiket vegyétek le. Köszönöm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. július 4., csütörtök 20:39-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha most probléma hogy vagyunk néháhányan nem azt az űberstorm focit akarunk látni,ahol 11 biorobot szisztematikusan felszántja a pályát,akkor sry...Wertz írta:Pedig ideje lenne mármorientes írta:Nem
Elgondolkodiok sokszor hogy sokan miért szurkolnak a Real Madridnak... Jól mutat a mez vagy cool város madrid vagy dögös a címer...nemtom na.Mert hogy nem azért hogy szép focit lásson,vagy hogy élvezze hogy folyik a labda,a fineszes kényszerítők miatt,1-1 varàzslat miatt,az is biztos...
Én hiszem hogy lehet még a foci egyszerre szép és eredményes,még madridnan is,mer ok hogy az eredményesség a legfontosabb,de egyidő után rohadt unalmas az a darálomszar,mégha eredményes is.Ha kiveszik a labdarúgásból a JÀTÈK,akkor tőlem nyerhet a Real 10 BL-t egymás után akkor se leszek maradéktalanul boldog...Ott a bayern,megnyertek mindent,de megmondom őszintén nekem nem volt a mutatott játék egy nagy durranás.Egy tökéletes gépezet csúcsrajáratva,ami egy idő után unalmassá válik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
mondjuk ez pont nem a legjobb érv, mert benzema inkább a nagyok ellen szívja fel magát és a bl-ben alkot.miró írta:jönne a bl elődöntő/negyeddöntő tök mind1,kapnánk megint egy csípős ellenfelet,benzema pl sérült lenne(pedig vele se vagyunk előrébb,de még ő is sérült lenne tegyük föl) akkor mi lenne?
meg kell nézni, hogyan muzsikál karim, ha megvan adva neki a bizalom (mint a többi topcsatárnak) aztán, ha úgy sem lesz jobb, akkor átgondolni a jövőjét, mivel jövő nyáron már csak egy év lesz hátra a szerződéséből.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Akkor jöjjön Bale is CR mögé. Mivan, ha megsérül a BL döntő előtt.jönne a bl elődöntő/negyeddöntő tök mind1,kapnánk megint egy csípős ellenfelet,benzema pl sérült lenne(pedig vele se vagyunk előrébb,
Hülye felfogás.
Kázmérnak nem lesz bemutatása?
- mocsok
oké, hogy te ezt elhiszed magadnak, de miért kell naponta többször erőltetni a fórumon a hülyeséget?miró írta:jönne a bl elődöntő/negyeddöntő tök mind1,kapnánk megint egy csípős ellenfelet,benzema pl sérült lenne(pedig vele se vagyunk előrébb,
szerintem nem jön csatár és benzema lesz a stabil kezdő.
ha jönne egy top csatár, akkor nem higut hanem karimot adnák el.
felesleges egy ilyen szintű támadónak a padon ülnie.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
mivel higuain nem azért ment el mert följött jesé és morata,ezért 100% hogy jönni fog egy csatár.Én is ráciccentek 1 sörre, ha elmegy és nem Cavani, Suarez fog Benz mellett harcolni a helyért hanem Morata és Jesé.
és a világ lenagyobb balf*szai lennénk 3 olyan csatárral elkezdeni egy szezont akik mellett óriási kérdőjelek vannak.
jönne a bl elődöntő/negyeddöntő tök mind1,kapnánk megint egy csípős ellenfelet,benzema pl sérült lenne(pedig vele se vagyunk előrébb,de még ő is sérült lenne tegyük föl) akkor mi lenne?egy szem morataval mit érnénk..????
jöjjön csak suarez vagy cavani vagy ibrahimovic.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony