Nme fogsz tudni javítani rajta, ez ilyen. Ezért indokolt a generációváltás, majd PS4en f sza lesz a BF4. :-)adamzz írta:Helló. Gondoltam megpróbálom. Na nemrég vettem egy PS3-at mellé a BF3 premiumot. Az lenne a gondom,hogy megvan minden, felraktam gamelek vele de a grafika valami ótvar(a PC-hez képest) persze ezt tudtam,h rosszabb lesz de a textúrák nagyon csúnyák valamint élisimitást nem ismer a játék/PS. Elvileg van hozzá valami textura HD pack amit elején le is töltött(2GB) de hát ha ez a javitott verzió akkor igen csak kutya lehetett az alap. Valaki valami okosságot tud,h esetleg a grafot lehessen javitani? Mert igy az embereket alig lehet észrevenni. HDMI-vel tolom szal HD-n van nem értem....
Konzolok
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Konzolok
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Helló. Gondoltam megpróbálom. Na nemrég vettem egy PS3-at mellé a BF3 premiumot. Az lenne a gondom,hogy megvan minden, felraktam gamelek vele de a grafika valami ótvar(a PC-hez képest) persze ezt tudtam,h rosszabb lesz de a textúrák nagyon csúnyák valamint élisimitást nem ismer a játék/PS. Elvileg van hozzá valami textura HD pack amit elején le is töltött(2GB) de hát ha ez a javitott verzió akkor igen csak kutya lehetett az alap. Valaki valami okosságot tud,h esetleg a grafot lehessen javitani? Mert igy az embereket alig lehet észrevenni. HDMI-vel tolom szal HD-n van nem értem....
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Ok. Hogy lehet az, hogy csináltam egy játékost, elérek vele szinte mindent ( gólkirály, csapat legjobbja, stb) az angol 2 ligában és a szezon végén sosem hívnak másik csapatba?Menedzsernek mehetnék,de mint játékosmenedzser nem kellek sehová.
Bár már nem tolom, de elég sokat toltam vele, szóval lehet hogy tudok válaszolni. :-)zolus írta:Fifa 12-t nyomja még valaki? Játékosmenedszer-es kérdésem lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Fifa 12-t nyomja még valaki? Játékosmenedszer-es kérdésem lenne.
- ___Samy___
az egyik kontrollertől nem válnál meg külön? :-)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
halálomig madridista leszek