Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
wxyz

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 4., vasárnap 20:03

ezt benéztem
azt hittem az edzőkérdés miatt írod, hogy már pletykálják az apja visszatérését.
húúú megnyugodtam

itt, hogy van amúgy az átigazolási szezon? szezon közben lehet valamikor igazolni?
ha igen, valakit igazolhatnának. zeitzről tegnap nagyon lejött, hogy kevés lesz, lejött róla amit írtál. stepancic meg valószinűleg úgyis esélytelen

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 4., vasárnap 19:39

wxyz írta:mocsai?
Csak vicceltem, hátha kell egy balkezes lövő megint. :lol:
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. október 4., vasárnap 15:43

mocsai?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 3., szombat 21:47

Hát ez kemény meccs volt. Itt most valamit visszakapott a sorstól a Veszprém. Mondjuk ez ketrecharc volt, nem kézilabda, a bírói ténykedés no komment. Viszont nem maradt jobbátlövő. Bár Zeitz teljesítményét nézve ő majdnem mindegy is. Jöhet megint Mocsai? :lol:
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. szeptember 27., vasárnap 23:58

ez a szegedi brazil igazolás eddig elég nagy flop. fizikális tulajdonságokat leszámítva nem is látok benne semmit

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 26., szombat 22:48

Na, most te mondtál újat, ilyenről nem hallottam.

Jamali is hibás volt, ez nem vitás, de Ortega pár hónap alatt Sliskovicból is egy önbizalomhiányos játékost "faragott", aki nem nagyon mert kapura nézni, pedig Celjében azért más volt a jellemző.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. szeptember 26., szombat 22:42

ziro4vr írta:
wxyz írta: palmarsson olvastam már rossz pletykákat, ha igaz lehet vele baj
Ha arra gondolsz, hogy "diszkréten" nehezményezte Chema erőltetését, akkor nem jársz rossz úton...
arra is. olvastam alkoholproblémákról is, ami nem tudom mennyire igaz, lehet semennyire. és ott van az év eleji balhéja izlandon, aminek a végén a kórházban kötött ki

jamalival biztos lehettek problémák, de abban a történetben ortega is ugyanúgy hibás lehet.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 26., szombat 22:32

wxyz írta: palmarsson olvastam már rossz pletykákat, ha igaz lehet vele baj
Ha arra gondolsz, hogy "diszkréten" nehezményezte Chema erőltetését, akkor nem jársz rossz úton...

Zeitz most meg fogja kapni az esély, Gulyinak is be kell majd segítenie azon a poszton. A gátlástalansága nem olyan rossz elöl, kell az ilyen is, bár ma is volt egy nagyon rosszkor ellőtt labdája.

Jamali közben hetet lőtt a barcának, igaz elég sok kísérletből. Megnézném őt majd a nem Ortega alatti Veszprémben, Sliskovic úgy is jó védő, ő jövőre kiválthatja Terzicet, aztán úgy helye is lenne. Az idei sok játéklehetőség talán javít valamit az egyéb képességein is.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. szeptember 26., szombat 22:23

kösz
zeitzről én sem hallottam jobbakat. viszont ma jó volt, pár hibáján kívül is. ha ezt tudná hozni, nem lenne gond vele. talán majd az új edző tud rajta javítani valamit mentálisan
palmarsson olvastam már rossz pletykákat, ha igaz lehet vele baj

nekem meglepő lenne, ha északi edző jönne

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 26., szombat 21:55

Zeitz eléggé külön mozog a többiektől, a pályán is feltűnő ez, azon kívül is állítólag a gyúróval van a legjobb viszonyban, ami sokat elmond. Ment volna vissza a bundásba, de aztán maradt végül, nem túl nagy örömére. Kicsit amúgy félek, hogy Palmarsson is hasonlóan fog járni, a veszprémi közeg eléggé más az ilyen típusú embereknek.

Sulic egyes infó szerint a hátpanaszai miatt nem játszott, mások szerint Sabate sem díjazta és a spanyol kontingens sem, hogy úgymond szerepet vállalt Ortega távozásában. A vezetőség bizalmát élvezi, de ha horvát tréner jön, az is érdekes lesz. Mondjuk most olyat is hallottam, hogy Gislason vagy Ulrich Wilbeck.

Közben Nagy Laci törés a kézben, több hétre off. Elég nagy gond ez is.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. szeptember 26., szombat 21:42

miket hallottál zeitzről és sulicról?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 26., szombat 21:16

Ez férfimunka volt, némi bírói ellenszélben, és komoly atmoszférában. Xavi Sabaténak jár az érdem, de azért az látszik, hogy ő inkább másodedző, mint vezető. Elég nagy káosz volt, persze egyedül, ilyen helyzetben ez szinte természetes, de akkor sem az a karizmatikus vezető. Ma Chema és NL volt a két másodedző. Jár a taps Palmarsson és Lékai játszatásáért, a jó kapuscseréért. Alilovic, amíg volt Nagy Laci, Ilic, helyenként a két irányító hozta ezt, meg az elején az izlandi. Terzic egyébként megkockáztatom jelenleg a világ egyik legjobb kettes védője. Sliskovicot fel kéne építeni támadásra, Zeitz nagyon kilóg a közegből, illetve Sulic kapcsán is hallottam több indokot, miért is nem játszott.

Ami nem jó hír, hogy Valero Rivéra nemet mondott állítólag.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. szeptember 21., hétfő 23:22

VanillaSky írta:
akkor ezt most kellett meglépni.
Szezonkezdet után pár héttel a legalkalmasabb edzőt meneszteni. :lol: Önthetnek csilliárd milliárd forintot is a csapatba, ha a vezetés hülye, azt a pénz nem fogja megváltoztatni.
nálad valami nagyon félremehetett amikor ezeket megállapítottad

nagy jelentősége nincs annak, hogy az előző szezon vége helyett most küldték el. a szezon igazából majd jövőre kezdődik, lesz ideje az utódnak összerakni a csapatot

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 21., hétfő 17:38

Nézd, teremtettek egy olyan hátteret, amelynél jobbat magyar klubcsapat nem kívánhat. Nyilvánvalóan őket üzleti szempontok is motiválják, ahogy egy Real Madridnál, úgy ennél a Veszprémnél sem sokadlagos a játék minősége sem, erre jön még a híres veszprémi légkör, ahol mindig nyerni kell, és nem szerencsés olyat nyilatkozni egy edzőnek, hogy ki fognak majd kapni párszor.

Az Ortega dologhoz utoljára annyit, hogy a klub vb egy nagy csalódás volt nyilvánvalóan a vezetőknek, ahogyan az első bl meccs is. Ezeken kicsúcsosodott, hogy Ortega egy jó edző, de egy ilyen európai szinten top3-as keret menedszeléséhez, és a morál fenntartásához kevés. Az nem normális, ahogyan elbukta a csapat ezeket a meccseket, ahogy még mindig nem sikerült az amúgy világklasszis Palmarssont beépíteni, ahogy (az amúgy vezetőségi kedvenc) Lékai helyett a 35 éves Chema játszik 40 perceket. És még lehetne említeni a szakmai érveket, amikkel kezdett elmocsaisodni Ortega. A felkészülési időszak alatt ezen problémák már megfogalmazódhattak, de nem jöttek ki, ezek tétnél jelentkező problémák.

Azt gondolom, mint a bl győzelem elérése céljából, valamint egy ilyen válogatott sztárokból álló csapat moráljának fenntartása érdekében meg kellett ezt lépni, mégha most páran az öltözőben ki is akadtak.
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 21., hétfő 17:24

Miért, tavasszal jobb lett volna?
A "hozzáértő" vezetőségi tag elmondása alapján ez nem újkeletű, szóval nyáron (annak is az elején) lett volna a legjobb!
Sulic az egyik "hunyó" a történetben, namost két lehetséges jelölt a sok közül..Goluza és Cervar.
Ha Sulic mellé idehozzák Cervart azzal ismét csak nem a fényes elméjükről tesznek tanúbizonyságot.
A veszprémi vezetésre sok mindent lehet mondani, de messze nem hülyék.
Kinek,mi. :) Persze nem vagyok vérmes Építők szurkoló, de mondjuk úgy, hogy a Kálomista-Fonyó kettős nem a kézilabdasportban elévülhetetlen érdemeik miatt kerültek oda. (persze azóta Fonyó már koránt sem biztos, hogy újra odakerülne) Ettől függetlenül azt sem zárom ki, hogy néhány év múlva ők is a kézilabda tudományok doktorává válnak. :lol: Így legyen igazad, hülyének nem hülyék, csak jól idomulnak a szerepükhöz!

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 21., hétfő 17:05

Még annyi, hogy az eddig is kissé repedezett öltözői hangulat eléggé felforrósodott bizonyos csoportok között, és az a Nagy Laci próbál rendet rakni közöttük, aki állítólag bekopogtatott, hogy ezek után továbbállna szívesen.
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 21., hétfő 16:32

Miért, tavasszal jobb lett volna? Nyilván egy nyári edzőváltás az ideális, de ha már így alakult, akkor most kell lépni, amíg nincs veszve semmi. Egyértelműek a jelek, és az indokok is azok. A veszprémi vezetésre sok mindent lehet mondani, de messze nem hülyék. Érdekes amúgy, hogy Sulic az egyik "hunyó" a történetben, namost két lehetséges jelölt a sok közül..Goluza és Cervar. :lol:
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 21., hétfő 14:39

akkor ezt most kellett meglépni.
Szezonkezdet után pár héttel a legalkalmasabb edzőt meneszteni. :lol: Önthetnek csilliárd milliárd forintot is a csapatba, ha a vezetés hülye, azt a pénz nem fogja megváltoztatni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 21., hétfő 12:34

Hát ez meglepett. De ha idén blt akarnak nyerni akkor ezt most kellett meglépni.

Kíváncsi leszek az utodra, egy jó Hajdú János beugorhatna... :lol:
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 21., hétfő 11:16

http://www.mkb-mvmveszprem.hu/carlos-or ... vozik_2436
Ti kértétek ahogy látom :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: