Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. szeptember 27., vasárnap 10:37

El nem tudom mondani mekkora csalódás ez a tnapi meccs bazzeg....
Végre első helyen voltunk....és rögtön bebuktunk.... és most meg majd a Messi nélküli Barca vhogy hozza a meccseit mi meg futhatunk megint utánuk..... nevetséges.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 27., vasárnap 10:36

tibi18 írta:Ronaldo próbálkozott, mert ő volt ott, nem éreztem rajta a rögeszmét, nem volt jobb helyzetben lévő társ, akit meg kellett volna játszania.. A végén Varane elől elütötte, de az sem 100, hogy a francia egyáltalán elérte volna..
Javarészt egyetértek a hsz-eddel, ha így megy majd a helyzetteremtés minden betömörülő csapat ellen nektek egész évben, akkor csak örülhettek. Ez egy ilyen nap volt, mindenkinek van ilyenje, akár több is egy szezon alatt. Ezzel viszont nem értek egyet, főleg a Varaneos résszel. Persze, lehet nem érte volna el, de mondjuk kézzel se kéne beleütni a labdába, amit 100%, hogy lefújnak, miközben valaki mögötte jön épp, és lehet, hogy eléri a labdát.. Ennél ostobább megoldást rég láttam komolyan, lehet ugrani erre a szövegre tőlem, de nagyon önző cselekedet volt, egyáltalán nem a csapatérdeket nézte most. Vagy úgy gondolta, hogy beveri kézzel, és senki nem látja majd..? :roll:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 27., vasárnap 10:36

Hát én az ilyen pontvesztésektől mászok a falra, a tavalyi bajnokság is szerintem a villareal elleni hazai döntetlenen ment el, ahol sikeresen leadtuk az előnyünket egy nehéz sorozat előtt.Ilyet nem szabad, rangadókon lehet botladozni, de hazai pályán középcsapatokat ütni kell.

De én nem pánikolnék, megint kb a fél kezdő hiányzik, reméljük hamarosan megszűnik ez az 1 éve tartó sérülés hullám.De Messi sérülése azért sokat nyom odaát, ha tényleg 6-8 hét lesz, akkor a barcának bizony minden idegenbeli meccse potenciális pontvesztés.

Ami aggasztó az Ronaldo, nem azért mert kihagyja... nekem ez a hozzáállása nem tetszik, nem látom benne tűzt már, kicsit olyan nekem a pali mintha már máshol járna fejben... Valamint oké,hogy jól hangzik,hogy Benítez nem akarja annyira rá építeni a csapatot mint eddig, és többen is előtérbe kerülhetnek, de nem biztos,hogy mi gyakorlatban ezzel olyan jól járunk...

Mert látható ,hogy akármennyi fasza kis spíler mind nincs meg egyikben sem az a faktor ami egy formában lévő CR-ben megvolt eddig.

Fogalmazzunk úgy,hogy nyugodtabb voltam amikor szinte minden helyzet Cére jött ki mint most... Persze a formája ettől pocsék, de szerintem mint ahogy a Barca is nekünk is arra kéne játszani,hogy a bikánk a lehető legjobban érezze magát a pályán és most látványosan kínlódik, ezt a helyzetet meg kéne oldani...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 27., vasárnap 10:31

wZoLee7 írta:Ha egy csapat beáll ellenünk a saját kapuja elé védekezni megvagyunk lőve,
Ez nagyon nem igaz. Pont a tegnapi meccs mutatta meg, h felállt védelem ellen is mennnyi helyezetet tudtatok kialakítani. Volt olyan időszak,amikor kb. percenként a védelem mögé kerültetek. Ha a támadók nem ilyen szerencsétlenek, Kameni nincs beast modban, bírók nem csalják el a meccset, nagyobb szerencsétek van, akkor 4-5 góllal kellett volna győznötök. Tehát nem arról van szó, h a betömörülő védelem ellen nem lett volna elképzelésetek. Egyszerűen nem volt szerencsétek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. szeptember 27., vasárnap 10:30

Hát ez gyenge volt. A Varane-Nacho védő páros nem elég jó. A szélső védők nem tudnak rendesen beadni, ahogy Isco sem (ő talán még rosszabb is). Ha egy csapat beáll ellenünk a saját kapuja elé védekezni megvagyunk lőve, Modric, Isco és Benzema képes megverni 1-2 embert, de aztán már nincs kiút és elvesztik a labdát. Kevés a kapura lövés, csak CR-től volt több próbálkozás, de azok meg, mindenhonnan mindenhogy mindenhová...ha meg más próbálkozik kezdődik a hiszti és a kalimpálás. Ott tipródik az ötösön várva h ráíveljenek, sikeresen el is fejelt pár labdát a jobb helyzetben levő társak elől. Annyira csak a saját gólja érdekli, hogy ez már kezd komolyan hátrány lenni. A legnagyobb probléma, hogy Benitez nem tud meccs közben újítani, elejétől a végéig ugyan azzal próbálkozott a csapat. Sokat kell még javítani a játékon.
Mi volt gyenge? A meccs? A hozzáállás? A védelem, a kp? A támadók?

A Nacho- Varane páros a tegnapi meccsre pont elég jó volt, mivel gól nélkül lehozták. De egyébként az egész hozzászólással nem értek egyet, mármint másként gondolom..

Odaszorítottuk őket a meccs 80%-ában a kapujukhoz, ők meg védekeztek. Kerestük a réseket, jól ment az adogatás, nem nagyon emlékszem az eladott labdákra(csak az utolsó 5-10 percben, ahol már kicsit idegesebbek lettek). Mindkét oldalról voltak jó beadások, meg persze rosszak is, de gondolom ez benne van a fociban.. Ronaldo próbálkozott, mert ő volt ott, nem éreztem rajta a rögeszmét, nem volt jobb helyzetben lévő társ, akit meg kellett volna játszania.. A végén Varane elől elütötte, de az sem 100, hogy a francia egyáltalán elérte volna.. Beniteznek nem tudom mit kellett volna újítani, 9 emberrel támadtunk, 30 kapura lövéssel.. Az edző az utolsó, akit elő kéne venni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 27., vasárnap 10:03

Hát ez gyenge volt. A Varane-Nacho védő páros nem elég jó. A szélső védők nem tudnak rendesen beadni, ahogy Isco sem (ő talán még rosszabb is). Ha egy csapat beáll ellenünk a saját kapuja elé védekezni megvagyunk lőve, Modric, Isco és Benzema képes megverni 1-2 embert, de aztán már nincs kiút és elvesztik a labdát. Kevés a kapura lövés, csak CR-től volt több próbálkozás, de azok meg, mindenhonnan mindenhogy mindenhová...ha meg más próbálkozik kezdődik a hiszti és a kalimpálás. Ott tipródik az ötösön várva h ráíveljenek, sikeresen el is fejelt pár labdát a jobb helyzetben levő társak elől. Annyira csak a saját gólja érdekli, hogy ez már kezd komolyan hátrány lenni. A legnagyobb probléma, hogy Benitez nem tud meccs közben újítani, elejétől a végéig ugyan azzal próbálkozott a csapat. Sokat kell még javítani a játékon.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 27., vasárnap 9:39

Az a baj,hogy a csapat már a Malaga meg a Gijon ellen elszórt 4 pontot.
Ilyen meccs van,hogy nem megy be semmi.
Jövő héten Atletico Madrid.
Na őket kulcsfontoságú megverni.Ezen sok fog múlni.

Akik meg csalódások ebben a szezonban az C.Ronaldo nekem meg Isco.
C.Ronaldo mennyel el pszichológushoz,mert két évvel ezelőtt ennyi helyzetből kb. 5-6 gólt bevert volna.Helyzetbe kerül csak rosszul dönt.Fejben nem oké valami nála.
Isco meg kevés.
Ja meg Kroostól sem vagyok elájulva.Olyan alibi fílingem van vele kapcsoltban.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 27., vasárnap 9:36

Ramos is. Pepe is hiányzott. Elől cserélni sem tudtunk....james jó lett volna....bale is....plusz szerencsénk sem volt. Kameni fogott nagyon....ha ő nem akkor a gólvonalról pattant ki....

Ez van....van ilyen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 27., vasárnap 9:31

Egy Malaga ellen azért gondoltam Bale nélkül is megleszünk.
Bale nélkül igen, James nélkül nem, vagy fordítva, az egyik kellett volna, mert Jesé nettó emberhátrány volt, ahogy korábban is.És szerintem ennyi múlott, ha a szerencsét nem számoljuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 27., vasárnap 9:29

Realista24 írta:
Pedig idén tényleg lenne egy esély már ősszel felülni a nyeregbe, ezzel a Barca védelemmel és Messi sérülésével lenne esély kiépíteni egy komoly előnyt. De ebből nem lesz semmi, majd tavasszal.
Ezt a Messi kiesést úgy írjátok, mintha nálunk nem dőlt volna ki Ramos, Bale, James, Danilo... vagy ők nem fontosak?

Ez tegnap ha úgy tetszik B csapat volt, társult hozzá egy kis szerencsétlenség és csak egy pontot szereztünk. Na bumm. Bosszantó, de fogunk még mi is és a vetélytársak is hibázni.
Jó értelek, főleg ha Messi 2 hét múlva visszatér, de nekünk elviekben jobb lehetőségeink vannak a keretben cserélni/pótolni a kiesőket. Egy Malaga ellen azért gondoltam Bale nélkül is megleszünk.
Toti írta:egy barcelona szurkoló véleménye alapján isco gólját teljesen jogosan nem adták meg ugyanis isco lesen volt. :ozil:
szóval ő nem modrichoz viszonyította, hanem az utolsó malaga játékoshoz képest. ez vmi új szabály v röhöghetek?
Szerintem bár Modric nem volt lesen, de 3 másik Real játékos igen, és sokkal előnyösebb helyzetben voltak Modric passza előtt, elég fura szitu, de befújható. A másik gól viszont fullosan bent volt.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 27., vasárnap 9:24

egy barcelona szurkoló véleménye alapján isco gólját teljesen jogosan nem adták meg ugyanis isco lesen volt. :ozil:
szóval ő nem modrichoz viszonyította, hanem az utolsó malaga játékoshoz képest. ez vmi új szabály v röhöghetek?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 27., vasárnap 9:19

Pedig idén tényleg lenne egy esély már ősszel felülni a nyeregbe, ezzel a Barca védelemmel és Messi sérülésével lenne esély kiépíteni egy komoly előnyt. De ebből nem lesz semmi, majd tavasszal.
Ezt a Messi kiesést úgy írjátok, mintha nálunk nem dőlt volna ki Ramos, Bale, James, Danilo... vagy ők nem fontosak?

Ez tegnap ha úgy tetszik B csapat volt, társult hozzá egy kis szerencsétlenség és csak egy pontot szereztünk. Na bumm. Bosszantó, de fogunk még mi is és a vetélytársak is hibázni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 27., vasárnap 9:09

chronic írta:Na megérkeztek a takarodj Benítez vélemények. :lol:
Nem, azok megérkeztek május 30-án...

Egy Real Madridnak az ilyen meccseken a döntetlen is felér egy vereséggel.

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2015. szeptember 27., vasárnap 1:24

fájdalmas volt a mai meccset nézni...tény hogy ilyenkor kellene kaparni a csere játékosonak(Jesé),igaz rengeteg amatőr hibával játászott de még mindig többet volt játékban mint CR,amíg pályán volt...Isco ebben az idényben sokszor próbál inkább látványosat mutatni mint hasznosat...bár ez inkább az előző meccsekre szól...Roni meg haverunkat meg nem értem...bár az egész csapat gyenge év eleje óta és nem csak ő...Navas szépet védett a szabadrúgásnál..tavalyihoz képest lett egy nagyon szimpi kis középpályásunk Kovacic személyében és egy Navasunk a kapuban ami előrelépés...de valami hihetetlen módon átlagon teljesítünk csapatként...Kroos sem olyan important mint eddig..de remélem olyan idény lesz mint anno Carlo első évében, hogy a szezon elején éledezünk aztán alázunk...de tény hogy nagyon elkeserítő nézni az idei meccseinket...hiába CR mesterötöse meg 3-a...egyszerűen szomorú nézni a játékunkat

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. szeptember 27., vasárnap 0:06

A magam részéről csak egyet tudok érteni istimesterrel.

Azt hozzá téve, hogy az ilyen nyöszörgős meccsekre kellene egy más típusú csatár és kp-ok.

Erre lehetne reagálni, ha lenne csere.Nincs mert Pereznek fontosabb volt ismét az álmai kergetése és odáig nem jutottunk el, hogy a világ egyik élcsapatában legyen csatár alternatíva és egy erőszakos befejező csatárral bepaszírozni egyet majd megnyitni utána a gólcsapot...

A helyzet csak rosszabb lehet ha jönnek a sérülések így reméljük azt megússzuk idén.

Továbbra is tartom a pad ki lett cserélve jobb lett, de taktikailag idén sem vagyunk előrébb ha a keret variálhatóságát nézzük.

Sok hasonló stílusú játékos, jobb még jobb über kivitelben, de bizonyos szituációkboz más stílusú emberek hiányoznak.

Nem baj így is bajnokok leszünk bl-ben toppon idén remélem.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. szeptember 26., szombat 23:20

Realista24 írta:Karim négyszer próbálkozott, Cé meg hozta a frusztrált, nem én vezettem a góllövőlistát, nem én döntöm el a meccseket ezért nem passzolok és lövök mindenhonnan formáját és 14szer meg is próbálta, csak hát rájöhetett volna, hogy hetek óta nem megy neki.
Tudom. Nézd meg az online utolsó mondatát. De ettől még igaz, amit írtam.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. szeptember 26., szombat 23:08

Én nem szeretnék senkit elzavarni.

Viszont azt ne felejtsük el, hogy Ancelotti azért lett elzavarva mert majd Benitezzel akkora szigor és kaszálás lesz, hogy csak na.

Azért ehhez képest rendesen bukdácsolgatunk már most, úgy hogy igazán nagy csapattal nem volt dolgunk és még a rotálás hiányára, fáradtságra sem lehet fogni.

Reméljük nem lesz később a szokásos téli sérülés hullám, fáradtság után mégrosszabb.

Na de most jön a Malmö.Lehet emberkedni 5-0-al nyerni "idegenben bl meccsen" fantasztikusat alkotni.

Ez szép és jó.De remélem nem lepődünk meg többször idén egy szervezettebb csapat ellen, mert akkor egy Bayern féle szervezett gárda nagyobb meglepetés lehet mint a Malaga..

Benitez bukását meg az őt nem szeretők se akarják, mert az lehet sokba kerülne..

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. szeptember 26., szombat 22:30

Na megérkeztek a takarodj Benítez vélemények. :lol:
Ez egy ilyen meccs volt, nem jött be semmi. Az viszont elgondolkodtató,hogy múlthéten és ma is az első félidőre csak a mezt vitték fel a srácok, persze megértem,hogy nehéz felpörögni egy Granada-Malaga páros ellen, még nekem is az a Fifában. :mrgreen:

Ezen kívűl minden oké. Egy ponttal vagyunk lemaradva a Barca mögött,ahonnan kiesett egy bő hónapra Messi. A csapat 7 db meccs után 1 bekapott góllal áll, sosem láttam ilyet a Real Madridnál. Gólok azok meg mindig jönni fognak. Jesé-t sajnálom, jobbról nem tud játszani, amikor néha balra keveredett rögtön veszélyesebb volt, jobb szélre Lucas is jobb megoldás, Jesé-t egy az egyben Benz cseréjének tudom elképzelni. Szokni kell még az új rendszert, visszatér James és Bale utána meg ismét kinyílnak a gólcsapok. CR dupla nulla, de ezt már megszokhattuk,tőle már csak a kíméletlen helyzetkihasználást kell/lehet várni. Ha Rafa okosan csinálja, lesz két szisztémánk amit váltogathatunk, egyelőre persze a 4-2-3-1-et kellene megtanulni, miután felépülnek a játékosok hozzá, de bármikor ugrásra kész a 4-3-3 Kova-Kroos-Modric kp-val. Tetszik.

Vosztok
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea

HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 26., szombat 21:05

Isco nem ezzel a meccsel játszotta be magát a kezdőbe,ő is, ahogy Jesé is, kicsit távolodtak a gálacsapattól. Nálam elsőszámú csere már egyértelműen Kovacic. Ha Jesé nem sérül le, akkor is lecseréli Benitez. A csapat támadójátéka akkor gyorsult fel mikor a fiatal horvát pályára lépett.
CR és Karim sajnos nem tudták hozni a gólokat. Karim védelmére max annyit, hogy ő legalább harcolt, megkűzdött az elrontott helyzeteiért.Legközelebb majd nyerünk
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 26., szombat 21:04

Annyiban hiányzott Bale, hogy ő is veszélyes a kapura, bármennyire is gyatra a helyzet kihasználása, de több zavart tudott volna kelteni, mint Jesé vagy ma Isco.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: